Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה תודה על כל העזרה והטיפים להרכבת המערכת.

אבל עד עכשיו אני לא מבין למה הביקורות הרעות על המגבר של boss cx600

ועל הסאב של רוקפורד punch p1

הם עובדים בצורה מצוינת ואני מרוצה מהם.

קניתי גם רמקולים קדמיים של jbl 4 אינטש ורמקולים אחוריים של kenwood 90rms

והתוצאה לדעתי מעל למה שציפיתי עקב הביקורות הרעות על הסאב והמגבר.

המסקנה שלי היא שאנשים שלא יודעים לפעמים סתם אומרים דברים ומתייגים מוצרים כלא טובים לפי שמועות ולא לפי ידע ושמיעה של המוצר.

שומעים סיני ישר זבל של מוצר וזה ממש לא ככה

פורסם

אני מניח שבאיזשהו מקום אתה מדבר עליי כי אני מרבה לקטול את הP1

ובצדק...

ולא - דווקא שמעתי את הסאב הזה כמה וכמה פעמים.

מדובר בסאב חלשלוש, מרוח לחלוטין (המילה דיוק והסאב הזה לא באותו הלקסיקון בכלל) - בעוצמה סבירה עוד אפשר לקבל ממנו תוצאה שפויה אבל לא מעבר לזה.

אני אשמח להיות מופתע פעם אחת מהסאב הזה אבל עד היום זה עוד לא קרה ובאמת בתמים אני כבר מעדיף פיוניר 306C או VCCS... כן, עד כדי כך עגום.

אבל הסטנדרטים שלי והציפיות שלי מסאב רחוקות מלהיות משהו שפוי - אני מודה גם בזה.

ברור לי שגם מהP1 עם כוונים נכונים אפשר להגיע לסיפוק, בייחוד אם כמות המערכות ששמעת עד היום היא מאוד קטנה.

עריכה - אני אוסיף ואומר כאן עוד משהו שחייב להלקח בחשבון

בדרך כלל מי שרוכש את הסאב הזה מן הסתם לא מחפש הוצאות גדולות על המערכת שלו לכן גם סביר להניח שההגברה תהיה זולה למען האמת כל חלקי המערכת.

זה גם מסביר את זה שברוב המערכות שנשמע את הסאב הזה הסיכוי הגבוה שהוא ישב על מגבר שלא ממש שולט בו הוא מאוד גבוה ושההתקנה התבצעה אצל מתקין שלא בדיוק יודע מה הוא עושה גם כן... עוד יותר גבוהה!

תבוא למפגש - נראה מה אפשר לעשות כדי למקסם את התוצאה של המערכת שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...