Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרריסט שרף לי מצמד :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אתמול הזמנתי גרר של הביטוח ע"מ לשלוח את האוטו למכונאי (פקונג ראש...).

כשגרר הגיעה, הצעתי לנהד שאני אעלה את האוטו על הגרר. הוא לא הסכים, וכאשר העלה את האוטו, שרף קלאץ' (ריח ועשן כחול!). הערתי לו על זה, אבל הוא הכחיש שהיה משהו בכלל!

אחרי שהבאנו את האוטו שלי למקום חפצי, תמרנתי אתו קצת (20מ' קדימה-אחורה כדי לחנות), והוא הרגיש די בסדר. כמובן שאי-אפשר לבדוק אותו עד הסוף עד שלא נטפל במנוע. אני מנסה להתנחם בעובדה שהקלאץ' הוחלף לפני 10K בין-עירוני לרוב (אוגוסט שעבר), ואז אולי הדביל שחק לי רק 1/3 של הקלאץ'.

והשאלה מה עושים? בולעים וממשיכים הלאה?

Spirit In The Dark

פורסם

לא תבדוק את זה ואם אתה באמת יכול להוכיח שהשחיקה נגרמה ע"י הגרריסט תפנה לסוכנות הביטוח שלך בטביעה לפיצויי ותיקון של הקלאצ'.

פורסם

מאיפה היה העשן הכחול?

אם מהאגזוז זה בגלל שהאוטו צריך פקונג ראש.

אם הרכב נגרר בהרמה מלאה הכננת של הגרר אמורה להרים את הרכב ולא בנסיעה.

כאשר קלאץ' נשרף צריך הרבה מעבר להעלאה של אוטו על גרר, ואין עשן רק ריח כי הקלאץ נמצא בין המנוע לגיר ולא רואים אותו.

פורסם

ואיך יודעים אם קלאץ' הלך ? הנקודה דבוהה מידי או נמוכה מידיי ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

בד"כ קלאץ' גמור הנקודה גבוהה יותר, כלומר צריך להרים את הרגל יותר עד שמגיעים לנקודת החיכוך.

לפעמים מותחים אל כבל הקלאץ', ואז הנקודה נמוכה יותר, אך הקלאץ' לקראת סוף חייו.

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם
איך לעזאזל הוא שרף את הקלאץ?

זה תהליך שלוקח הרבה זמן....לא ייתכן שבזינוק אחד הוא הרס לך אותו.

רוצה להתערב שזה כן אפשרי ... :wink:

עשיתי את זה במקצועיות רבה בקליאו ספורט. וממש לא התעללתי קשות בקלאצ' פשוט יצא ככה :)

פורסם

רוצה להתערב שזה כן אפשרי ... :wink:

עשיתי את זה במקצועיות רבה בקליאו ספורט. וממש לא התעללתי קשות בקלאצ' פשוט יצא ככה :)

טוב, אלף, זה אכן בהחלט אפשרי. ראיתי כמה פעמים רכבים שורפים קלאץ' תוך דקות.

ב. אכן זה היה קלאץ'. ברמה כזאת אני מבין ברכבים.

ג. מדיניות של חברות גרירה מאפשרות להעלות את הרכב ע"ג גרר ללא כננת אם ניתן להניע את הרכב.

ד. חב' שרותי דרך בה אני מנוי התיעצה עם "מומכים" שלהם וטוענת (כמובן) שהמקרה בלתי אפשרי. הם הציעו לי להביא חוות דעת ממוסך שיוכיח את הטענה שלי. אפשרות שניה לטענתם(לא סבירה, לדעתי) היא שהקלאץ' לא הורכב נכון בעת החלפה, ואם זה המקרא אז עלי לתבוע את המוסך. לדעתי, אם הקלאץ' לא היה מורכב נכון, אז האוטו פשוט לא היה נוסע.

רעיונות?

Spirit In The Dark

• תוכן חדש...