Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש בשביל סבא שלי רכב station כמו סובארו לאונה הישנה. אוטו גדולבכדי שיהיה אפשר לשים בתא המטען כיסא גלגלים. אתם יכולים להמליץ לי על רכבים כאלו. משנת 2003 ומעלה ואין לי תקציב כי אין לי מושג מה המחיר של רכב שכזה. תודה רבה.

פורסם

מה התקציב? אוקטביה סטיישין רכב מצויין, ממליץ בחום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מסקים עם טסויפר אוקטביה זאת בחירה מאולה אבל קשה מאוד למצוא אחת.

יש אוד אפשרויות - מאזדה 3 יש בחירה טובה בסביבות ה60 אלף, סובארו אימפרזה יש גם בחירה, פורד פוקוס אין הרבה אבל בכל זאת ניתן למצוא, ופיג'ו 307 יש מלא אבל זאת הבחירה האחרונה כי מכוניות אחרות לדעתי יותר טובות.

ההוצאה לדעתי בסביבות ה50-60 אלף.

בהצלחה.

אבי

פורסם

מאזדה 3 - תא מטען סביר בגודלו, אך איני יודע אם ייכנס כסא גלגלים.

איני יודע מה מסגרת התקציב (? - רצוי לציין) , אבל פוקוס סטיישן תעלה יותר מ-50-60 אלף שקל.

אוקטביה סטיישן נראית לי בחירה טובה. כ"כ ניתן לבחון גם פאסאט סטיישן.

alfa 156 2.5.

פורסם

מבחינת כיסא גלגלית, אני חושב שגם אוקטביה הרגילה תעשה את העבודה לאחר קיפול הכיסא. תא המטען שלה ענק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...