Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הw760 של החברה שלי, התקציב הוא עד 700 שקל והוא ייקנה מחנות פרטית.

המועמד היחיד הוא 5603 מג'יק טאץ' של סמסונג.

הדרישות הם למכשיר קטן קומפקטי, מסך מגע חובה, ולפחות 4 ג'יגה הרחבת זיכרון.

תודה.

פורסם

פלאפון זה קניה של פעם בכמה שנים, אז הייתי ממליץ להרחיב את התקציב, כי ב1400 אתה יכול לקבל מיילסטון, שהוא אחד מהמכשירים הכי טובים שיש כרגע בשוק.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אם תמתח את התקציב בעוד 250 ש"ח אתה יכול לקנות נוקיה 5230 חדש.

אופציות ביד שנייה (מחודשים) בתקציב שציינת - סמסונג F480, LG KU990 Viewty (ישאר לך קצת עודף)

אופציה נוספת LG KC910 רנואר (למתוח את התקציב בעוד קצת)

אסף.

פורסם

ההצעה של המיילסטון מגוכחת, הוא ממש לא עונה לתואר ״קטן״, אין צורך בתכונותיו.

צריך בנוסף מצלמהלא פחות מ3.2 ופלאש יהיה משהו רצוי.

הנוקיה נבדקה והיא פשוט לא זה, אין שיק והוא נראה בלוק וגם התגובות מסך שלו לא משהו. מזכיר שמדובר בבחורה, צריך פלאפון שיידחס לגינס צמוד ויהיה שיקי.

פורסם

במחיר כזה אפשר לקנות סלולארי חדש (אולי לא הכי משוכלל, עם מאט מגה פיקסלים, מסך קטן, אבל חדש). סלולארי זה כמו תחתונים - לא ממליץ לקנות משומש.

מצלמה של סלולארי זה אומנם נחמד, אבל זה בעיקר גימיק, מכיוון שלרוב איכות אופטית של עצמית לא מתקרבת למצלמה פשוטה "רגילה". בשביל לצלם תאונת דרכים, מפגע כלשהו מספיק גם 1MP.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קניתי ומכרתי עשרות ניידים, כולם משומשים. גם האייפון שהתייעצתי עליו פה בפורום נקנה מבחור ביד2, אין כלל בעיה במשומש, ובטח ובטח שהיא לא תקנה פלאפון חדש מהחברה במחיר הזה כי אפשר להשיג משומש טוב יותר, בוא נקשר את זה לפורום ואני יגיד שאני מעדיף גולף משומשת ולא אלטו מהניילון.

דרך אגב גם במצלבמת פלאפון מרגישים הבדל בין 1 מגה ל3.2, ומכיוון שלמכשיר שהיא מחליפה יש 3.2 היא לארוצה לרדת פחות מזה, בכל זאת שידרוג.

כנראה שהפוריפוול על המג׳יק טאץ שהצעתי בהודעה הראשונה, הסקירות משבחות.

• תוכן חדש...