Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא עובד ככה חביבי.

יש מצב שתקנה את המורל ותתאכזב מציע לך לשמוע את הסטים שאתה רוצה לקנות אם זה במפגשים במרכז או בצפון או בדרום.

לדעתי לקנות סט ברמה כזאת רק בגלל שמישהו המליץ בפורום לא מומלץ אל תמהר לשום מקום.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אין לי ממש זמן לחכות, מסיבות כאלה ואחרות.

מה שאני יודע זה שאם זה ישמיע יותר איכותי ויותר עוצמתי מהTMEPO 6 שיש לי עכשיו מקדימה,

אז זה מספיק בישבילי, והאמת נראה לי שזה ישמיע הרבה יותר חזק ויותר איכותי ממה שיש לי עכשיו,

האמת אני לא קונה את זה בלי חוות דעת מקצועית גם, בחנות ממנה אני קונה אני תמיד לוקח חוות דעת,

פורסם

כרגע על תקן ממליץ: סטים של ריינבו הם אדירים, נשמעים איכותיים יותר מסטים של מורל, שמים את הסט הייבריד ואילייט בכיס הקטן.

כרגע על תקן מוכר: הסט שאתה קונה (הרץ, מורל, פוקל קליפורניה בום קראנץ' וכל הv12 למינהם) סט אדיר, הכי נמכר אצלי בחנות רק 2000 שקל.

בקיצור, מה שאני בא להגיד, אתה לא עובד בדרך נכונה ידידי.

אתה מסתמך על חוות דעת של מוכר שהאינטרס היחידי שלו זה למכור.

ואתה מסתמך על חוות דעת של אנשים שיכול להיות שהם לא שמעו סט שהוא טוב יותר ממורל פולס, אז הפולס בשבילהם יהיה קדמת הטכנולוגיה ושיאי הפריטה בטוויטר.

הצעה טובה ממני אליך, תשמע לפני שאתה משלם הרבה מאוד כסף על סט כזה.

זה כמו שאני ארכיב לך ברכב סט של מורל דוטק ואתה תהיה באופוריה שמותקן אצלך סט של סופרימו 3 חלקים.

אתה אומנם תשמע טוב יותר, חזק יותר, מפורט יותר ואתה לא תדע שיש גם יותר טוב מזה.

בהצלחה.

פורסם
לשמוע את הסטים אני בטוח אבקש, ואני רואה שאתה מדבר פה על חברות

"ריינבאו שמה את הייבריד בכיס" - השאלה איזה דגם של ריינבאו ?

לא הייתה כוונה שתיקח את זה ברצינות.

נאמר פה משהו לצורך העניין.

אולי בשביל בן אדם x סט של רינבאו נשמע מצויין לעומת בן אדם y שסט מקביל לרינבאו של חברת מורל או כל חברה אחרת לצורך העניין נשמע טוב יותר.

פורסם

תודה על העזרה, אתמול רכשתי את ההיברייד, והתקנתי אותו ברכב, אומנם לקח קצת זמן

(ההייבריד יותר גדול בקוטר בגוף מאשר הטמפו וזה פשוט לא נכנס לחור שהיה כבר בדלת),

אבל בסוף, סיימנו להתקין את הרמקולים. אומנם לא הגברתי אותו עדיין כמו שצריך

(את זה אעשה עוד כמה ימים), אבל ההייבריד באמת באמת מעבר לציפיות שלי כבר :)

תודה רבה לכם ועל העזרה שלכם :]

• תוכן חדש...