Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 1.4 1997 , בעיית איבוד מים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום המכובד.

יש לי לאחרונה בעיה של איבוד מים שמאוד מדאיגה אותי , אחרי שעשיתי ראש מנוע לרכב שלי , עקבתי אחרי מפלס המים כל הזמן , ולא היה חסר מים אף פעם . מלפני חודשיים הרגשתי שלרכב צריך להוסיף בערך כוס מים אחת לשבוע.

עשיתי בדיקה ויזואלית לאתר נזילות ולא ראיתי שום נזילה , נתתי לרכב לעבוד לכמה דקות , לראות אם ישנה נזילה בעת שהמנוע עובד, ואין עדיין נזילות .

אין טחינה לא במיכל ולא בפקק של השמן , ולמתעניינים הראש נעשה עקב חדירת שמן למים.

מה ניתן לעשות ואילו אלמנטים צריך לבדוק ?

האם פקק תקול של מיכל העיבוי גורם לבעיה כזאת ? בכל זאת אני מתכוון להחליף מחר.

בברכה

שוקי

HONDA CIVIC LS

פורסם

תודה לך על התגובה המהירה , חשבתי לעשות את הבדיקה הזאת , מחר אני אכניס את הרכב למוסך לבדוק בלחץ אם ישנן נזילות.

HONDA CIVIC LS

פורסם

האם הוחלפה גם משאבת המים?

האם בדקת היטב את צינור המים התחתון של הרדיאטור? יש לו נטייה מעצבנת להשתפשף בצירייה ולהתחורר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

משאבת מים הוחלפה לפני שנתיים בערך, הצינור יבדק מחר , אבל אני מקפיד להחזיר אותו למקום שלו גבוהה מהציריה. נבדוק יש מצב שקפץ למטה לבקר אצל הציריה.

HONDA CIVIC LS

פורסם

עדכון .

היום בבוקר ניגשתי למוסך של חבר , חיבר את המערכת ללחץ , וניסינו לאתר את הנזילה , לא היתה נזילה מתא המנוע בכלל , התברר בסוף שהרדיאטור חימום פנימי החליט להסדק , לפני החורף.

היום נאלתר מופה ונבטל את החימום , ונראה מה נחליט אחרי זה , אם משתלם להחליף את הרדיאטור של החימום או לא.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...