Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות לגבי קניית רכב 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בלובינסקי

ראיתי 307 הדגם החדש שנת 2007 עם סביבות 80 אלף ק"מ עם אחריות לשנה

רכב מליסינג

ראיתי את הבדיקה שהם ביצעו ואת הרכב ואשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם.

הרכבים שלהם עוברים טיפולים לפני שהם נמכרים וזה כולל צביעה לפעמים .

והרכב הזה באמת עבר צביעה בכל מני מקומות ואפשר לראות את זה.

השאלה עד כמה זה צריך להדאיג? בבדיקה היה כתוב שבוצעו ברכב טיפולים אבל לא הוזכרו משמעויות גבוהות כמו פגיעות במרכב

דבר נוסף יש סעיף של רעש מהמנוע/רצועה/מותחנים. שלגבי זה נאמר שאם אני אקח את הרכב אז יתקנו את זה.

יש גם סעיף שכתוב שיש נקישות יתר מהגיר האוטומטי. הם טוענים שבבדיקות כותבים את זה תמיד על הגיר הטיפטרוניק

האם זה אומר בעיה בגיר?

המחיר שהם דורשים 60 אלף. אני בכיוון גג 55 אלף ש"ח.

אשמח לכל הערה והארה בנושא.

תודה

פורסם

טופס בדיקה שמציע המוכר, בין אם זה סוחר כמו במקרה הזה או בנאדם פרטי, הוא דבר נחמד אבל אל תייחס לו משמעות יתרה.

קח את הרכב למכון בדיקה שאתה בוחר (ועדיף לאחד שלא קרוב מדי למוכר), ובהתאם לתוצאות שיתקבלו תשקול אם לקנות או לא.

פורסם

באופן כללי הם בסדר בלובינסקי, כל הליקויים בבדיקה מתוקנים על ידם במוסך המרכזי בחלקים מקוריים.

מה שכתבו על הגיר זה כסת"ח רגיל של המכון.

הרעש מהמנוע בחלקו הגדול גם כסת"ח, אם אתה רוצה את הרכב תנסה להתעקש על כך שיחליפו טיימינג, כי עוד 40K ק"מ זה ייפול עליך. (בשנתון הזה מחליפים כל 10 שנים או 120K), ככה אתה חוסך לך טיפול כבד של כ 2000 ש"ח.

לגבי הצביעה, פעם אחת קניתי מהם רכב שלא נגע בו מכחול, בפעם השניה הרכב היחיד שענה על הקריטריונים שלי היה צבוע בחובבניות, כנ"ל שאר הרכבים ולא הייתי מסוגל להתקרב אליהם.

לגבי המחיר, אם אתה לחוץ שלם להם 20K במזומן, ואת היתר תפרוס לתשלומים ל 5 שנים , זה כמו לשלם 55K במקום 60K.

היתרונות במקום הזה עולים על החסרונות, כי אתה מקבל רכב עם יישור קו מלא, אתה לא משקיע שקל, ובנוסף מקבל אחריות לשנה על מכלולים יקרים.

אם הייתי במקומך הייתי מנסה לחפש שם רכבים מידיים פרטיות, יש הרבה כאלה שנסעו פחות ובסבירות גבוהה גם לא עברו התעללות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שלום לך.

אני היתי ממליץ לך לחפש את הרכב הזה בפרטי.

אישית מצאתי לאחי פג'ו 307 מפרטי שנת 2002 ב 33 K ועם ק''מ של 100 אלף ועוד זה מנוע 2 ליטר.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

• תוכן חדש...