Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום מאזדה לאנטיס שנת 2003 מדהימה עם 75000 ק"מ יד 3 .

עכשיו כמובן שחשדתי לגבי הק"מ והבחור הראה לי את טופס הבדיקה של היד השניה ושלו(היד השלישית)

ביד השניה היה כתוב 45000 וביד השלישית היה כתוב 65320 עכשיו הרכב בבעלותו שנה וחצי והוא של אישתו והיא קיבלה רכב מהעבודה ולכן הם מוכרים אותו.

עכשיו לשאלה: הסתכלתי ברשיון רכב תחת סעיף "מקוריות" ולא כתוב שם כלום. אז איך אני יכול לדעת אם הרכב הזה היה בהשכרה או בליסינג? האם אני יכול ללכת למשרד הרישוי עם בעל הרכב לבדוק את הנושא?

הקילומטרז נראה קצת חשוד אבל הרכב באמת נראה טוב כלומר כאילו הוא באמת עבר את הקילומטרז הזה.

מצד שני אי אפשר להאמין כבר לכלום היום בקטע הזה כולם יכולים לזייף (ואי אפשר לקנות רק מאלה שתמיד טיפלו במוסך מורשה)

פורסם

מדובר ברכב שנסע כ-10,000 ק"מ בשנה, לא דבר במיוחד חריג לרכב שני במשפחה, ואם היה מדובר ביד ראשונה יתכן מאד שהייתי מאמין למוכר. העניין הוא שכבר עבר 3 ידיים וקצת מוזר ששלושת הבעלים עשו בו שימוש כה מועט. לדעתי עליך לדרוש לראות את היסטוריית הטיפולים כדי ולעקוב אחר הקילומטרז' המצויין בכל טיפול. כמוכן - לבדוק אם נעשו הטיפולים הגדולים אשר נדרשים כאשר חלף זמן מסויים מעליותו לכביש, ללא קשר למרחק שעבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש את הסטורית הטיפולים של הבעלים הנוכחי אולי גם של הקודם אבל זה לא בטוח.

אני מחפש הרבה זמן וקשה למצוא מכונית כזו שהכל מושלם

בוא נגיד שאני לוקח בחשבון שהורידו קילומטרז נגיד והיה 150 אלף אז הפסדתי 3-4 אלף שקל על האוטו . לפי בדיקה של המחירון

אם מחר הכל יעבור חלק בבדיקה אז אני מוכן לקחת את הריזיקה שהורידו לו בערך 100 אלף . גם ככה 90 מהמאזדות בשנתונים הלוו הם עם 150+- ככה שזה לא כל כך נורא.

פורסם

צריך לבדוק לפני כן במשרד הרישוי שאין לרכב עבר של ליסינג ו/או השכרה.

נכון שהשכרה אמור להירשם ברישיון הרכב אבל ליסינג לא !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...