Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתהליכי התקנת מערכת לפג'ו 307.

לא מתמצא בסטים שקיימים היום בשוק כמו שהייתי לפני שנתיים-שלוש ולכן העזרה שלכם תעזור לי מאוד.

הר"ד Alpine 9855,

מגבר יותאם ביחס לקומפננט הרצוי.

התקציב הוא בין 1000 עד 1500

נמשך יותר לצלילים נעימים, רכים, חמימים.

שמעתי את האילייט עם הטוויטרים של מורל סופרימו - לא רציתי לצאת מהרכב !

פחות או יותר הכיוון שאליו אני רוצה להגיע.

השאיפה להגיע לצליל כמה שיותר מדויק, מכוון, איכותי ונעים.

לא נמשך לטוויטרים חדים/חותכים/שורטים כמו הפוקאל למשל, הסט ששמעתי הוא Focal k2p Upgraded.

המוזיקה שאני שומע היא לרוב אלקטרונית והשאר להיטים ישנים של שנות ה80, קלאסיקות ומוזיקה בעלת כלים חיים.

לא פוסל בשום מצב לקנות קומפננט יד שניה ואפילו מעדיף.

בתודה,

רועי.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי מוכר בדיוק מה שאתה צריך. מידבאסים של הייבריד וטוויטר של אומגה אודיו שהם מקבילים לסופרימו ב1200 שח.

עכשיו ראיתי שהוא כבר מכר את המידבאסים.. תקנה את הטוויטר ממנו וישאר לך תקציב מעולה למידבאס ( הייבריד, קלארוס או l8 חמוד :)).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם הרדיודיסק שלך יש מצב לעבודה אקטיבית כמו ששומאכר ציין כי יש לו קרוס 3WAY מובנה

אם אתה מעוניין לעבוד פסיבי,מחירי יד שניה הם בדרך כלל לפני מיקוח אני מאמין שתוכלו להסתדר בכוון המחיר שלך

מורל אילייט

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=338469

MLK165

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=341377

פורסם

AUDIO KING

הכיוון הוא באמת ללכת על הגברה אקטיבית ללא קרוס

לגבי הוופרים של מורל אילייט אין בכלל דיון, הם מעולים והם מאוד לטעמי.

לגבי הMLK של הרץ - לא שמעתי אותם וגם לא שמעתי קומפננט מהסדרות הגבוהות של הרץ לעולם.

מה שכן, שמעתי עליהם הרבה דברים טובים אז אני מוסיף את הסט הנ"ל לרשימה.

לגבי טוויטרים.

מה המחיר של הטוויטרים של סופרימו ?

וגיא לגבי הטוויטרים של אומגה אודיו על איזה דגם מדובר ?

בינתיים לגבי וופרים:

Elate

MLK165 - לא שמעתי

L8 - לא שמעתי

לגבי טוויטרים אני עדיין אובד עצות.

בתודה,

רועי.

פורסם

מדובר על האומגה אודיו מקבילי סופרימו ,במחיר ממש טוב .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=338589

סופרימו חדשים עולים סביבות 2000 שח

יש לך פה במחיר טוב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=318986

L8 הוא מידוופר לסט 3WAY לא רלוונטי לסט 2 חלקים.

פורסם

אז הנה הפירוט כרגע לשלב הזה,

וופרים:

אילייט - שאני מכיר ואוהב.

MLK165 - שאני רוצה לשמוע.

הייבריד אודיו קלארוס - שאני רוצה לשמוע.

טוויטרים:

סופרימו - ירדתי מההצעה עקב חריגה מהתקציב.

אומגה CR101 - אופציה טובה, רוצה לשמוע.

חברים אשמח לקבל עוד הצעות לוופרים או טוויטרים.

ונקווה שאני אצליח להגיע למפגש הקרוב כדי להאזין ולבחור :)

רועי.

פורסם

רועי

קודם כל רב תודות לכל החברים שעוזרים לקדם ציוד למכירה מיד שניה.

יש לי חדשות טובות בשבילך - האומגה אודיו הם מקבילי סופרימו בכל מובן ומובן.

הצליל שיוצא מהם הוא אחד לאחד הצליל שיוצא מהסופרימו - לדעתי האישית, הCR101 עוד יותר נעימים לאוזן - אני קורא לצליל הזה - צליל "מתוק".

הם לא מורכבים אצלי כרגע אבל אתה מוזמן לשמוע אותם מחוברים למגבר ביתי אפילו - תיקח בחשבון שהם באופן פרקטי חדשים, היו בשימוש שנה אחת ומתוכה מתישהו המגבר שהם היו מורכבים עליהם... בוא נאמר נרדם :-D... ופשוט השארתי אותם מותקנים מבלי שהם יעבדו אפילו כחצי שנה נוספת עד הפירוק שלהם.

שלחתי לך את הטלפון שלי בהודעה פרטית בכדי שנוכל לדבר מחר - צריך לברר קודם כל אם זה באמת מתאים לך מבחינת התנאים שהם דורשים להתקנה.

- לשמחתי אבל אולי לצערך נמכרו כבר המידבאסים של מורל הייבריד אבל אתה מוזמן בכיף לשמוע אצלי שתי מערכות מבוססות HAT וAA (שאפרופו עוד מעט יהיו עוד זוג האבוקים למכירה :twisted::twisted::twisted:) רגע לפני שאני מתכוון לפרק את המערכת ברכב הליסינג... :twisted:

כן, יש למה לצפות 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי משמיע לך בכיף את הMLK 165 שלי , לצערי פירקתי את הכל מהרכב :? ..

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

רועי בוקר טוב

יש חבר פורום בשם מוטי (בחור מקסים וישר וטוב) שמוכר סט רמקולים של UP6 חברת DLS ללא קרוסאוברים

זה די קלאסי לצרכיך מכיוון שאתה במילא מחפש להגביר אקטיבית

כך לא תצטרך לשלם על קרוסים שאין בהם שימוש

במידה ותצטרך עוד עזרה אשמח לעזור

דרור

פורסם

lanosforceאני אהיה איתך בקשר אשמח לקפוץ ולשמוע את הטוויטרים.

אהובי שי

לעולם לא שמעתי רמקולים של החברה DLS,

אני מעדיף לא להיות פזיז מדי ולקנות ע"פ חוות דעת.

Mille 1600

זה לא סט ישן מאוד של הרץ ?

תודה רבה,

רועי.

פורסם

רועי,

אני חושב שתהיה לך בעיה עם טוויטר סופרימו או אומגה, כי הם ענקיים ולא בטוח שיהיה קל למקם אותם בקורות אצלך

אלא אם כן לעשות בנייה מטורפת אבל שוב הכל פה עניין של כסף

קח את זה בחשבון, בתקציב שלך הייתי לוקח וופר של אילייט + MT23 או שאפילו HAT PRO שהוא גם אחלה טוויטר!

פורסם

כבר שוחחתי עם רועי בטלפון - האומגות לא יתאימו לו היות והוא חייב לעשות בניה ולכן רשמתי גם מקודם שצריך לבדוק שהם באמת מתאימים לצרכים שלו.

טוויטרים נהדרים אבל צריך להיות משוגע אמיתי בשביל להתקין ברכב משהו בגודל כזה.

לגבי הMLK165 מידבאסים נהדרים והם דווקא נחשבים טובים יותר מהML1600 החדשים יותר.

לגבי טוויטרים גם הייתי ממליץ לשמוע את הטוויטרים של הרץ סדרת מילה 3 עם צ'יימבר אחורי מורכב - סוף הדרך.

מה גם ששמעתי ברכב של דני את סט הרפרנס של SEAS והRT27 לא פחות ממדהימים - הבנתי שסדרת הכניסה שלהם שנקראת פרפורמנס מתאפיינת בטוויטרים מדהימים שנותנים תוצאה קרובה לאחים הגדולים שלהם - PT27

שווה בדיקה - לפי מה שאני יודע אפשר אפילו לקבל הדגמה מהיבואן, דני

וזה בהחלט טוויטרים שיענו לך על הצרכים שאתה מתאר, לדעתי גם יהיו במסגרת מחיר שהוא עדיין שפוי.

שלח לו הודעה פרטית וד"ש חם ממני. DANNYG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...