Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת חשבתי לזרוק את פרויקט הSQ ולעבור לSPL,הסטאפ שחשבתי הוא דבל ג'ק אהמר 7,24 מגברי סאנדאון 123,3500מצברי קינטיק...

אתם נורמליים?!

טוב,כל אחד והשריטה שלו.8)

בשיפוצים...

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol:אני גם אני גם,אדון אליקו לפני שבכלל ידעת מה זה FI היה לי את זה באוטו

100_3499.jpg

אתה מוזמן לבוא לראשון לראות.

בעצם עזוב גם ככה אני מחר אצלך אני אראה לך כבר.:lol:

עריכה:

נ.ב

אלי יש לי גם מד SPL בפלאפון הוא יותר מדוייק מה TL .

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
:lol: רוני נחמד שחזרת.. לא יודע כמה עשו זוג ביטיאל 18 בארץ, אבל גלנספור תקפוץ לבת ים ותשמע בי אל בודד במאזדה 2 מכוון ל42 הרץ ואז תגיד מי יותר חזק..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

במזדה 2 אני מאמין שישמע גיהנום:lol:..אבל שני 18BTL..אתה עייף :) לך לתנומה קלה :-D.

האמת למה לא אולי יצא לי מתי שהוא איפה בבת ים אתה גר?

תאמין לי,FI מביא אושר לאנשים :).

אבל את האמת אם הייתי רוצה לעשות עוד איזה משהו מעניין,ליבא ג'אק האמר 24 או 22 לראות מה הוא מסוגל לעשות (מתי שיהיה עוד פעם אפשרות...) אבל אני מאמין שלא יקרה המאורע בזמן הקרוב רחוק.

אם זה ככה,היתה לי המערכת בין החזקות או הכי חזקה בארץ מותר להגיד? חס וחלילה לא משוויץ ממש לא אני..אבל בכל מיקרה..:-D.

אשמח לראות כמה פרוייקטים של SPL רציני גם בארץ משו מפתיע גם.

איזה ג'אק האמר או DD Z18 משהו ג'וסי :-P.

נ.ב באיזה BL מדובר 15' אני מקוה כי אם לא לא שווה לעשות את הדרך לבת ים! חח

לפחות 15 שיהיה הא..:p

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

:|אמרו לך שאתה מבאס? כי אני אומר :lol:

לא היה בעיה להביא עוד זוג זה פשוט היה כרוך בעוד חשמל עוד מגברים ועוד כסף שלא ממש היה זמין.

גם אני עימטתי חלונות של מקולות בשכונה..לא משו קשה .כמה אזעקות,משטרות,וכולי וכולי :p

לאומתך אני עדיין ילד תאמין לי:wink:

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני רק עם שמונה:

רגע זה השירשור "הלוואי שהיה לי"?

אני רוצה לראות את שני הBTL-ים עם לוחית זיהוי ישראלית.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

מה עם תעודת זהות ומספר חשבון בנק לא מעוניין?:shock:

אין לי הרבה תמונות ומה שיש לי הם סטילס באלבום (כמה שהייתה אהבה עד כדי כמה תמונות באלבום)

במקור השרשור הוא על מד SPL אבל..אם זה חלום בשבילך תגשים אותו לא כלכך בעיה.

נ.ב גם אם היה לי תמונה שניראת בה לוחית הרישוי למה אתה חושב שהייתי חושבף אותה לעיניי כל? לא בריא.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני מסתפק מסט אימג'ן וסאב 10 אינטש של אאורה :-D

בתוך ת'רד כזה מה שרשמתי למעלה זה כמו להכנס לכנס של חוטבי עצים לבוש בשמלת בלרינה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1+++++++ :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

אל תרגיש מכופך! העוצמה היא באוזני השומע !:twisted:

או מה שנישאר מהם.......

אז באמת ככה בשביל לא לסטות מהנושא יש בארץ מאיפה ליקנות את המד הזה שיהיה לפחות עד 135DB לא בא לי הזמנה מחול וכל התסריט הזה. יש המלצה חמימה?

פורסם
מה עם תעודת זהות ומספר חשבון בנק לא מעוניין?:shock:

אין לי הרבה תמונות ומה שיש לי הם סטילס באלבום (כמה שהייתה אהבה עד כדי כמה תמונות באלבום)

במקור השרשור הוא על מד SPL אבל..אם זה חלום בשבילך תגשים אותו לא כלכך בעיה.

נ.ב גם אם היה לי תמונה שניראת בה לוחית הרישוי למה אתה חושב שהייתי חושבף אותה לעיניי כל? לא בריא.

אתה יודע אפשר להסתיר את הספרות,אבל סבבה נזרום עם זה שיש לך שני "18".:roll:

פורסם

אבא שלי כרגע בבית חולים שבועיים,יסתדרו העיניינים ועעשה מאמץ,יאמי יאמי 15BL במזדה 2:shock3::popcorn: יהיה מעניין...

אבל בנינו איזה סט קומפוננט יש לך שם שאתה מצליח לשמוע משהו והסאב לא משתלט?

תעלה איזה סרטן משהו זכור לי שראיתי ביוטוב משהו.

• תוכן חדש...