Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. קראתי.

ב. התייחסתי לדברים של מישהו אחר

ג. כתבת את זה

אם תחבר אליו פומפת וואקום, הוא ימדוד את זה כלחץ, אם תצעק עליו הוא לא ימדוד את זה.

ממקמים את החיישן במרכז השמשה, כ4 אינצ' מעל הדש.

הוא לא יעיל בתדרים מעל 100 אך הוא יעיל עד 5 הרץ בחלק התחתון.

אם החיישן עובד על לחץ אוויר פרופר ויראה גם לחץ שלישי של וואקום וגם לחץ חיובי של קומפקסור - אז למה עובד עובד רק עד 5 הרץ?

ולא עובד ב-0 הרץ שאלו לחצים סטאטיים של וואקום או קומפרסור?.........

הסתבכת כאן איפשהו בהסברים.

אבל לא נורא. זה לא עקרוני.

חייבים אבל להבהיר שבכל נקודה במרחב לחץ אוויר שנוצר ע"י גלי קול אינו סטאטי אלא עולה ויורד שתדר של........ של גל קול.

אני בטוח שחיישן לחץ כזה יכול להתמודד עם זה בקלות ע"י הצגת ערך ממוצע על פני פרק זמן כשלהו או בשיטה אחרת.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התוכנה לא נותנת קריאה מתחת ל 5 הרץ :)

לא יודע מה בקשר ליכולות של החיישן, אולי מעניין מה הסאבים שלי מפיקים:p

בינתיים הזוג 15 שלי ראו תחרות ידידותית מ2 אנשים בארץ :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בסופו של דבר הת'רד נפתח לגבי שאלה על מדי SPL נורמטיביים שמיועדים בכללית לתת מדידה עד לגבול ה120 דציבל פלוס מינוס ברוב המקרים...

זה מדד טוב למי שרוצה לראות אם המערכת שלו מסוגלת להגיע לאות נקיה בעוצמה גבוהה וזה גם נותן אינדיקציה טובה למתי אנחנו עוברים את עוצמת השמע שכבר מתחילה להזיק לבריאות שלנו.

120 דציבל אפרופו - לא מומלץ לשמוע יותר מחצי שעה ביום...

90 דציבל אפשר לשמוע עד שעתיים ביום מבלי להזיק לשמיעה...

יש טבלה שמסבירה את זה ואני זוכר שקיבלתי אותה ביחד עם המד SPL שקניתי מרדיו שאק לפני כמעט עשור.

בשביל מדידת SPL לתחרות - צריך משהו שמודד לחץ אוויר ולא משהו שמודד ספקטרום שלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אבל 95 אחוז מהמדי SPL שמתייחסים אליהם בשרשור הזה מדברים על מדידת רעש כללית

כלומר אם תשמע מוזיקה ואחד הטוויטרים יגיע ל 3000 דיבי, זו הקריאה שתקבל למערכת שלך.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

בסופו של דבר אתה תעשה נזק בלתי הפיך לעור הטוף שלך.

אבל אני אגיד לך עוד משהו -

התחביב הזה של הSPL?

לא מחזיק את השנים!

זה די מוכיח את עצמו - תראה לי חבר פורום אחד מעל גיל 30 עם מערכת SPL. -> אני תוהה לעצמי אם יש כזה בכלל.

גם אני התחלתי את התחביב הזה עם נטייה מובהקת לSPL והיה לי סאב 15 אינטש בתיבה 70 ליטר עם פיר ענק שהוציא מעל 130 דציבל נקי (בכל זאת זה ממש לא היה סאב לSPL אם כי גם SQ הוא היה רחוק מלהיות) ובסוף הראש שלי פשוט התחיל להתנפח מכאבי ראש - בשלב מסויים גם התחלתי להרגיש כאב באוזן ימין ופשוט זרקתי את המערכת ההיא לכל הרוחות.

מאז אני רק במערכות SQ עם רכיבים שלא צורמים לאוזן ושומע לרוב בעוצמה שנעה בין 90 לגג 110 דציבל ואני נהנה מכל רגע.

זה לא בריא ואתה מתישהו תתעייף מזה - אני יודע שזה נשמע הזוי, אבל זה יקרה בסוף, לדעתי עם הגיל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1+ זו הסיבה שמחרתי את המערכת הקודמת שלי שהיו עליה כמה שרשורים,הגענו בערך ל16DB עם שני FI18 וזה הופך למזיק לבריאות והלחץ שהולך ברכב הוא עד לכדי מוגזם ולא מובן,נאלצתי למכור את הכל ישר ליבואן מחו"ל במחיר די זנוח ואת השאר מכרתי בארץ.

ואתם יכול לראות כרגע על איזה מערכת ברחתי לי לCVR פשוט שהאוזן שלי עדיין לא מצליחה לישמוע:shock:.

אבל בהחלט מזיק לבריאות ושמיעה.

בכל מיקרה,DLS עם שני CVRים ומגבר היפוניקס TX1005D לכמה אתה משאר שאפשר להגיע? 120? 125?

איטום בינתים אין ברכב אני בשלבי העברה מהרכב הקודם עם המערכת שהייתה.

סרול יכול להוכיח כמה שהשקעתי אליה עם שיחת הטלפון שעשיתי לו,כל זה בסוף החזיק כמה חודשים ונאלצתי להיפרד מהחוויה של החיים זה היה המערכת הכי חזקה ששמעתי בחיים שלי בינתיים לפחות. זוג FI BTL18 בתיבה פורט 500ליטר ו4 מצרבי פריקה עמוקה,שידרוגי אלטרנטורים ואללה ומה לא.

השקעה שהייתה שווה בחיי,אבל לא לבריאותינו.כל נסיעה קטנה להורים הייתה כמעט תאונה בגלל הרעש ודוחו"ת שחשבתי שאני אקבל.

בכל מיקרא יש צדיק בסדום חוץ מDLS שמוכן ליתרום את המערכת שלי כרגע למדע ולראות כמה DB אגיע?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מי קנה ממך את הזוג סאבים?

הייתי רוצה לשמוע אותם בפעולה

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אחד בשם ג'אק בליינדס הגעתי אליו איך שהוא מאמזון,והוא קפץ על המציאה חסכתי לו מחיר של חדשים.

טוב שלא שמעת זה היה גורם לך להרגיש כל מערכת אחרכת כאילו מדובר בזוג שש וחצי אינטש אני לא צוחק,אני קורא לזה השפעה לרעה :) עדיף לא לשמוע אם אין לך מערכת בסדר גודל כזה.

אבל הגעתי איתה לכיוונים שרציתי עשיתי תמטרה שלי הכי חשוב לי.

בוא נגיד גם בינינו ככה,חלק לא קטן מהרעיון שלי להיפתר מהמערכת הוא כמעט 10 נסיונות פריצה לרכב שלי בחודש אחד,זה כבר מעל ומעבר.בלי שאתה עושה כולם שומעים אותך,איך אומרים SPL הוא לחיינו אבל לא בשבילינו :lol:

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

glansfor

יש לי ברכב שני סרווין ווגוט כל סאב 800 WATT RMS תיבה פתוחה מקורית, ומונו של היפוניקס 2500D

הסאבים בהתנגדות אחד אום. ופעם אחד נפרדתי מלוקר בתא מטען ושמשה אחורית בעמצה כביש מהיר . אבל עדיין לא מוכן לעבור לסאב אחד. הבעיה אצלי ברוש אחרי עבודה במועדון ולהרגיש דאבל סאב 17 אינט''ש בערך 8 שעות, ואחרי זה להיכנס לרכב ולחשוב עד קמה סאבים חלשים אצלי . אבל לרוב אנשים שיושבים אצלי ברכב לא יכולים להיות ברכב יותר מ 20 דקות

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

יש לך תמונה של המערכת שלך ג'ינו?:)

בהחלט נשמע מעניין

את זוג הסאבים שלי כבר כולם מכירים.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

20דקות זה עוד ארוך חברים שהיו יושבים אצלי באוטו היו אוכלים כאבי ראש למשך ימים,לאחד היה לחץ דם 167 על 98 אחרי לט נייט טיפ אחד :) אבל היה חוויה ללא ספק.

בעיקרון היה מדובר במערכת הבאה:

קומפונטים קידמיים זוג סטים JBL GTI660 בבנייה של פיברגלאס עם ספוג ביצים ואיטום DLS,וזוג סאבוופרים 8' של ID (אימג' דינמיק למיתקשים) גם בבניית פיברגלס איטום וריפוד ביצים (היה שינוי ניקר עם ובלי...)

מגברים-זוג 4500D של סנדאון,בעיקרון שיקחתי בסאבים כאילו היו CVR :wink: לא הפעלתי את כל הבוסט שהמגברים ידעו לתת כי לא רציתי זה היה מידי כבר.

זוג BTL18,בהתחלה חשבתי על הסידרה של סטיב מייד וסרול הוריד אותי מיזה.

תיבה עובי 3.5 של עץ אלון (כבר מאוד האוטו בקושי סחב....) מכוונת ל25HZ כמדומני (לדעבוני לא זוכר פרטים מדוייקים מאוד לצערי אבל לבריאותי..)

חיווט 0G רוקפורט,3 הגדולים 5מצברי קנטיקט בהתחלה ואז שידרוג לעוד אחד.

איטום ברמה של טנק מרכבה,HU דאבל דין פיוניר מסדרה גבוהה.

בעיקרון הייתי מרוצה עד השמיים אני בטוח עם המגברים הייתי מוציא מהם עוד לכיוון של מעל 160DB באמת שהייתי עדין איתם.

המערכת עמדה אלי באיזור ה50-60K בסוף אחרי הכול,חסכונות נישברו אבל שווה כל שקל,יקר אך יקר ללב גם.

לאחרה המכירות של הרכיבים החזרתי לעצמי שווי של בערך 25K..ככה שזה די נחמד.

האמת וידיאו לא העשיתי אף פעם,בקושי תמונות,זה מה שמאוד ביאס אותי,ואני לא הכי טכנולוגי בלהעלות תמונות:oops:..ואני בוש..

להמחשה,מיסטר אליקו..אם תירצה תוכל להגיע אלי ללוד יש לנו תמונות בבית של המערכת וכמה שאריות,וידיאו אני חושב שיש משו שדוד שלי צילם,האוטו למכירה,אתה מוזמן לבוא לראות איפה הכל היה,התיבה עדיין בבגז' :(הכל עדיין במקום הבנויות הכל חוץ מהמוצרים אתה מוזמן בכיף :)

ללא שם.jpg

פורסם

אליקו - אתה לא לבד :-D

יש עוד פסיכי כמוך בארץ :-P

מתברר :?

Pioneer TS-X150

פורסם

1+ כבוד הוא לי! אליקו יקירי יש לך זוג 15 BL לא ?

ואם כן,למה אתה לא נותן בוסט קדימה עם שידרוג,האמת חשבתי לשאול אותך אם אתה מעונין בהם אבל זכרתי שאמרת שאין לך מקום ובלה בלה בלה תאיר את עיניי שוב למה אני לא זוכר..

ואגב החלום שלי,זה הסאב של DD Z18 שאומרים שלא רוצים לפרסם את ההספקים שלו (20000RMS....:?:)..

אבל,חלום אחד הגשמתי אני רגוע..

איזה מגברים אתה משתמש? סנדאון גם?

• תוכן חדש...