Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאייה ספיה

SYpde
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בחור בן 25 שהחליט שהגיע הזמן להיפרד מהלייסנג של אבא ולקנות לעצמו רכב ראשון :-)

הוא ישמש אותי בעיקר לנסיעה לעבודה (שעה כל כיון עם פקקים?) ומדי פעם למשפחה.

חבר של דודה שלי מוכר קאיה ספיה שנת 95, נפח 1600, אוטומטית עם 160,000 ק"מ. המחיר הראשוני הוא 3500 ש"ח. מאחר ומדובר במישהו שאנחנו מכירים, אני פחות דואג שהוא מנסה למכור לי מכונית פגומה. הוא מוכר אותה מאחר והוא לא צריך אותה יותר, והדבר היחידי שהוא הזהיר אותי מפיו זה נזילת שמן שתעלה לי 200 שקל לתקן (לדברי המכונאי).

מחר אני הולך לראות אותה ולעשות סיבוב, אולם רציתי לשמוע את דעתכם. האם מדובר על רכב עם חלקי חילוף זמינים? האם הביקורות על הרכב היו טובות במשך השנים? האם יש לו נטיה לביקורי מוסך תקופים? וכו :-)

אני מודע לזה שאני לוקח סיכון עם רכב זול כל כך, אבל גם הוא הוא יחזיק את השנתיים הבאות, כנראה שהמחיר יצדיק את זה.

אשמח לשמוע תגובות. תודה רבה! :)

פורסם

במחיר הזה אתה עוד שוקל ?

כל דבר שנוסע ויש לו טסט ומזגן הוא קניה טובה בכזה מחיר.

הרכב לכשעצמו בסיסי ואיכות הפלסטיקה הפנימית שלו לא משובחת (דשבורד מתנפח כמעט בכולן), אבל המכניקה ברובה משותפת למאזדה ואמינה למדי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עם נסועה של 160K רצוי לבדוק היטב את תפקוד התבה.

נזילות ב-200 ש"ח? מדוע הוא לא תיקן זאת? לדעתי הבעיה יותר חמורה מכך.

קח את הרכב למכונאי שאתה מכיר שיתן מבט על הרכב ובעיותיו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

למיטב דעתי הוא לא תיקן את זה מאחר והוא אני מעוניין להחזיק את הרכב יותר, ולכן להשקיע בו. איזה בעיה יותר חמורה נזילה יכולה להצביע?

בכל אופן, אני מתכנן כמובן לקחת את הרכב לבדיקה של מכונאי (לא מכונאי שאני מכיר, כי כמו שציינתי זאת הפעם הראשונה שאני קונה רכב ולא ביקרתי במוסך אף פעם). השאלה היא - האם כדי להתלבט יותר מדי במחיר הזה? האם יש עוד רכבים בשנה\ק"מ האלה במחיר האלה ולא כדי לי להיות חפוז בבחירה? או שכדי לקחת את הרכב ומקסימום הוא יתפגר עוד שנתיים?

פורסם

לדודה שלי הייתה ספיה חדשה מהחברה, עם 5 נהגים בבית (שלושה מהם צעירים), כך שהרכב לא נח לרגע.

אחרי 350,000 ק"מ (ב-10 שנים) הרכב הוחלף אחר כבוד באיזה מגרש בקאיה אחרת - איזה נאמנות למותג :).

מלבד טיפולים ותקלות זניחות, הרכב לא ביקר במוסך.

על מנוע ותיבת הילוכים - אין מה לדבר בכלל...

סה"כ הרכב שלהם היה סופר אמין, אם כי די עגלתי ולא הכי איכותי בעולם (מבחינת איכות חומרים והרכבה).

פורסם

שלום לכולם ותודה על התגובות :-)

החלטתי לוותר (השיחות עם אבא עזרו), וכנראה ללכת על "קפיצת" מדרגה ולחשוב על רכב ב 20,000 שקל בעל שם אמין יותר כמו ה Toyota Corolla 1995 המפורסמת או איזה סוברו.

• תוכן חדש...