Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מצב תודה לכולכם בסוף רכשתי את המורל טמפו, מקסימום אני לא יהיה מרוצה ממנו בעתיד אני ארכוש קומפוננט אחר.

עכשיו יש לי שאלה נוספת מה כדי לעשות להרכיב ברכב רק את הקומפוננט בלי רמקולים אחורים או את הרמקולים האחורים שהם 300W של פיונר לחבר ל-HU ופשוט להנמיך מהעוצמה שלהם ולתת יותר מקום לקומפוננט?

פורסם

עדיף קומפוננט בלבד, אך תחבר לכל מקרה את הרמקולים האחוריים,לגבי ההפעלה הראשונה שזה קומפוננט בלבד תנסה לכוון אותו,אם אתה תראה שזה לא יספיק לך אתה תוכל להחזיר את ה+- של הרמקולים האחוריים ואז ב HU לכוון את הווליום ע"י FRONT\REAR ב FAD.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

כמה בערך צריכה לעלות התקנה של מגבר+סאב+קומפונט+רמקולים אחורים?

אין לי שום הכנה שם חיווט שום דבר באוטו צריכים לעשות הכל..

כמה תעלה כל העבודה בערך?

תודה ושבת שלום...

פורסם

לפי מה שהבנתי החיווט זה חלק חשוב מאוד,

אז חיווט איכותי.

יש הבדל בין חיווט רגיל לחיווט מקצועי? יש הבדלי שמיעה?

פורסם

הצעת מחיר כדאי שתקבל מכמה בעלי מקצוע, וגם את האביזרים בהם ישתמשו.

אח"כ תוכל לעשות בחירה מושכלת לגבי בחירת המתקין.

מתחדשת*

פורסם

תלוי במתקין, יש מתקינים שמשתמשים בדברים פשוטים עד מאוד,ויש מתקינים שישאלו אותך אם אתה רוצה לשים משהו איכותי כי זה יותר כסף.

רב המתקינים היום משתמשים בציוד זול.

Scan Speak

• תוכן חדש...