Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להוסיף לרכב שלי חיישני רוורס,

האם מישהו יודע איזה סדר גודל אמור לעלות הטיפול? היכן מומלץ לעשותו?

סביר להניח שאם אעשה במוסך מורשה של פג'ו זה יעלה לי מחיר כפול...

כמו כן, יש לי בעיה עם מתאם המים =ה'שפריצר' של הוישרים הקידמיים. (הצינורית של המים יבשה, ומתאם בצד אחד לא תקין, יש להחליפו) האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי כמה (בערך) אמור לעלות החלק הנ"ל במוסך פג'ו? שאלתי בחנות לאביזרי רכב, נאמר לי כי מתאם מקורי יעלה 60 שקלים.

תודה לעוזרים, ושיהיה חג שמח.

קשה באימונים קל בים

פורסם

חיישני רוורס במוסך מורשה?! :puzzled:

כדאי שתיהיה קצת יותר ספציפי לגבי חיישני הרוורס שאתה רוצה להתקין. יש טווח שלם של חיישנים באיכויות שונות ועם אופציות שונות, כשהמחירים מתחילים מ100 ש"ח כולל התקנה ועולים צפונה לסכומים ששווים יותר מהרכב שלך (אם למשל תחליט להתקין מערכת מבוססת לייזר + מכ"מ + מצלמות היקפיות + תוכי היסטרי).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חיישני רוורס במוסך מורשה?! :puzzled:

כדאי שתיהיה קצת יותר ספציפי לגבי חיישני הרוורס שאתה רוצה להתקין. יש טווח שלם של חיישנים באיכויות שונות ועם אופציות שונות, כשהמחירים מתחילים מ100 ש"ח כולל התקנה ועולים צפונה לסכומים ששווים יותר מהרכב שלך (אם למשל תחליט להתקין מערכת מבוססת לייזר + מכ"מ + מצלמות היקפיות + תוכי היסטרי).

טעות שלי :oops:

בגדול אני מחפשת (רושמת מהמשתמש של אחי) חיישני רוורס שמזכירים מבחינת התיפעול את החיישנים שיש לסוזוקי סוויפט,

כאשר מעבירים לR שיראה במד השעונים את מס' המטרים שישנם וגם בצדדים במידה ויש קיר וכו'...

במידה ונמצאים קרוב מאוד לקיר/מכונית/כל עצם אחר הצפצופים נהיים יותר 'לחוצים' ומהירים.

מקווה שהסברתי טוב יותר מה אני מחפשת..

התקציב יכול להגיע עד 500 -במידה וקיימים חיישנים איכותיים יחסית)

תודה.

קשה באימונים קל בים

פורסם

יש מבצע במוסכי הרשת ב-350 ש"ח לדעתי זה חיישני רוורס של מוטורולה

כולל אחריות לשנה

לפני שידעתי על המבצע התקנתי חיישני רוורס של איגל איי ב-400 ועושים את העבודה מצויין בחנות לאביזרי רכב

המלצתי למסך תצוגה גדול ....

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

כאלו חיישנים יהיה קשה למצוא ב100 ש"ח, אבל אולי אם תחכי בסבלנות לאיזה מבצע באוטו-דיפו תמצאי משהו כזה.

איפה להתקין?

תבדקתי את המבצעים של אוטו-דיפו בעיתונים של השבת/החג. אחת לכמה שבועות הם יוצאים במבצעים די משתלמים לדיבוריות וחיישני רוורס.

לא ציינת מאיזה אזור את בארץ, אבל אם את מאזור ת"א את יכולה לפנות למרכז ההתקנות DLS ואני מאמין ששם יוכלו למצוא לך פיתרון טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...