Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים למחשב

BRAVO_SX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

הרמקולים החליטו שהגיע יומם האחרון לפעול

עושים קצת פחפחעחעח

ומוציאים "אחלה" סאונד

חשבתי ללכת על החברה הזאת :Altec Lansing

חשבתי על שני סוגים

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758879

או זה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704612

בעיקר השימוש זה

מוזיקה, סרטים

התקציב הוא 350-400

בתודה טל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד הדברים שיותר משמחים אותי הוא שבאיזה יום הולדת הג'וניור ביקש רמקולים טובים למחשב.

מאותו רגע שקניתי לוגיטק X230 של 3 רמקולים (יש גם X530 אם תעדיף 5 רמקולים) - הכל השתדרג לרמות גבוהות (עומדים גם בווליום חזק מאוווד..) של איכות והנאה: משחקים, רוק כבד, "סתם" מוזיקה של רכב שחולף על המסך בסרטון הדגמה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שיש לו את הVS4121 כבר כשנה, אני חייב לציין את החסרונות שלו:

יש מעין זמזום קבוע מהסאב, זה לא משהו שהפריע לי נורא ואני אחד שיכול לחיות דברים, אבל כבר נתקלי באנשים שמתחרפנים רק מלשבת לי בחדר עם הרמקולים דלוקים.

והווליום של הבאס גבוהה מדי, שוב - לי זה לא מפריע, אבל קח בחשבון שאי אפשר להנמיך את הבאס עד הסוף.

ממליץ לך ללכת לחנות כלשהי ולשמוע אותם לפני שאתה מחליט החלטה.

אבל בנימה אישית יותר, בתור גיימר שתופר מלא שעות משחק עם הרמקולים האלה, ובתור מטאליסט ששומע מטאל מפה ועד להודעה חדשה - לא נתקלתי במשהו שנשמע רע כשבקע מהרמקולים האלו.

מומלץ בחום.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי Altec Lansing,

לפני 7 שנים ביקשתי מסבתא שלי שטסה לחו"ל שתביא לי מהדיוטי פרי את הרמקולים האלו:

http://www.behardware.com/articles/544-1/altec-lansing-gt5051r-review.html

כי היו במבצא 200 דולר,

אחרי חודשיים הסאב התקלקל והתחיל לעשות רעש של דלת שירותים חורקת, התקשרתי לחברה שכביכול מספקת אחריות לחברה הזאת, אחרי 3 שעות הגיע אלי רכב מסחרי קטן עם רמקולים חדשים לגמרי ולקחו את שלי, מבלי לבדוק אם באמת נהרסו או לא, ולא בדקו תעודת אחריות בכלל, עד היום אני שומע בהם מוזיקה, עומדים בווליום גבוהה מאוד ונותנים באסים מכובדים ביותר.

ממליץ בחום..!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד הדברים שיותר משמחים אותי הוא שבאיזה יום הולדת הג'וניור ביקש רמקולים טובים למחשב.

מאותו רגע שקניתי לוגיטק X230 של 3 רמקולים (יש גם X530 אם תעדיף 5 רמקולים) - הכל השתדרג לרמות גבוהות (עומדים גם בווליום חזק מאוווד..) של איכות והנאה: משחקים, רוק כבד, "סתם" מוזיקה של רכב שחולף על המסך בסרטון הדגמה.

נכון מאד !!

רכשתי את הרמקולים האלה לפני כשנה וחצי או שנתיים במבצע.

חששתי בהתחלה בגלל המחיר הנמוך(מבצע) אבל חברים...

קנייה מא מוצלחת !

יש להם כוח, איכות, ובס איכותי בהחלט.

והבס מכוון אצלי לעוצמה הכי נמוכה, אחרת בקטעים מסויימים אשתי מתחילה להרגיש את הקירות זזים

בחדר השנה והיא מאד נלחצת וצועקת עלי:nono:

אז הרמקולים האלה בהחלט עושים את העבודה.:roflmao:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...