Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר לשפר האוטו?

אני לא מדבר על פנסים, ג'נטיים, מדבקות.

יש אפשרות לסיים צ'יפ למנוע 1.8 I-VTECK?

או שיפור אחר שישפיע על הרכב.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אני מתכוון לאחיזה.

ועוד שאלה בדגם ספורט ג'נטים 17 ינץ' ולפי משרד הרישוי מה גודל המקסימלי שאני יכול לשים ברכב הזה?

פורסם

כעיקרון ניתן ליסוע בו. הלא זוהי מטרתו של הרכב, לא?

שים טורבו. הרכב יטוס.

אתה פותח שרשור בצורה לא עניינית בעליל. תפרט מה אתה מחפש מהרכב, מה התקציב שלך וכו'.

בכל מקרה, רכב חדש, סע בו, תתרגל אליו ורק אז תתחיל לחשוב על שיפורים. מה גם שרוב הסיכויים שהוא של הורייך ככה שלא חושב שיש לך מה לגעת בו יותר מדי.

בכל מקרה, לצ'יפ אין ממש משמעות ברכב אטמוספרי.

פורסם
בכל מקרה, לצ'יפ אין ממש משמעות ברכב אטמוספרי.

לא ידעתי כי, מבחינת מחני אני חדש.

ברכב אני משתמש.

תקציב שלי הוא עד 7K.

השאלה שלי היא מה כן אני יכול להתקין באותו כדי לשפער אחיזה.

פורסם

מה הוא יעשה עם r888 , אין לו שום צורך בהם, למרות שאפשר להשתמש בהם לכביש זה לא מומלץ בכלל , השחיקה מאוד גבוהה בצמיג הזה, כנ''ל לגבי הr1r, השחיקה שלו עומדת על 140, יספיקו לו t1r או s.drive.

אבל קח בחשבון שבמידה ואתה מגדיל את הג'אנט ויורד בחתך, נוחות הנסיעה תירד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בתור אחד שיש לו רכב דומה - אחיזה, לא חסר. 17\45\215 עושים את שלהם, בנוסף הרכב שלו חדש והוא מגיע עם מישלן פרמסי, כבר להחליף צמיגים?

הג'אנט הכי גדול מגיע אאל"ט בטייפ R והוא 18, אבל ה17 שקיבלת לדעתי - מספיק גדולים.

רוצה לשפר באמת את הרכב?

תחליף לתיבה ידנית, האוטומטית מסרסת את המנוע הזה מאד(הבדלים של 2 שניות בהאצה ל100, מעבר לזה המנוע כן במוד חיסכון אז אולי תוכנת ניהול שונה תוציא ממנו יותר.

כל זה על חשבון הדלק, והצריכה נעה על ה 1:11 במקרה הטוב (בעיר), אז גם זה פקטור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מנסיון עבר של שנתיים על הרכב הזה (אמנם דגם 2007 אבל לפי ידיעתי מכני הוא אותו דבר) זוויות הגלגול של הרכב יחסית גדולות ובפניות מהירות ממש מרגישים את העברות המשקל.

לדעתי סט אנטי-רולים יעשה רק טוב לרכב.

TFSI Power

פורסם

דווקא יחסית לרכבים אחרים זוויות הגלגול בסדר.

הנוחות... או הנוחות...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה נהג לא מנוסה עם צמיגים סמי = התהפכות?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...