Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אחרי שחברה שלי ביקשה (דרשה) ממני למצוא לה סרט שהיא ראתה לפני כמה חודשים בטלויזיה ואני יושב כבר יום שני ברציפות מול האינטרנט ולא מוצא- אני פונה לפורום ואולי מכאן תבוא הגאולה.

על פי חברה שלי, מקום הסרט הוא קולג' אמריקאי, בקולג' הזה יש בחורה בלונדינית לא מקובלת, ויש חבורה של בנות מקובלות.

לאחת הבנות המקובלות יש חבר, החבר הזה בדרך פלא מתאהב בבחורה הלא מקובלת.

הבחורה המקובלת משתגעת ומתחילה להתעלל בלא מקובלת ובסוף רוצחת אותה.

אין לי מושג מאיזה שנה הסרט, אני רק יודע שהלא מקובלת היא בלונדינית ואין לי יותר פרטים לצערי.

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

לא יכול לעזור הרבה, רק קצת- אני חושב שזה משנת 2007, לא התייחסתי אליו יותר מדיי, לא הסגנון שלי. אבל באותה תקופה יצאו כמה סרטים כאלה שאחד מהם כן תפס את תשומת ליבי לכן אני זוכר.

נסה בלינק הזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה אמור להיות סרט דרמטי קשה?

או סוג של הומור כזה?

אם הומור כזה, אז יש לי כמה רעיונות ("יש לה את זה" זו דוגמא אחת)

אם דרמטי, אז זה לא זה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

התיאור הזה נשמע לי מוכר משום מה, מה שגורם לי להאמין שהוא שודר בימים האחרונים באחד מערוצי הסרטים של הוט..אולי תנסה לראות אילו סרטים שודרו שם לאחרונה (יש להם לוח שידורים באינטרנט).

• תוכן חדש...