Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
sperial,

rotman23

אני אצטט לך מתקנות נהג חדש:

אז אך זה קרה, שרשיונו עדיין לא נשלל?

אני קבלתי הזמנה (בטלפון) לנהיגה מונעת 5 שנים אחרי עבירה אחרונה. את השאר תדמיין לבד.

יכול מאד להיות שהוא כבר נשלל , ושתקופת הנהג החדש שלו הוארכה , זה ממש לא חשוב.

הנקודה שלי שבנאדם שיש לו 35 עבירות (גם אם זה "רק" אדום אחד , "רק" חציית קו הפרדה אחת ו"רק" 5 פעמים 120 במקום 90 וכל השאר "רק" חניה בחניות של נכים או חסימת נתיבים (המשטרה לא נותנת קנס על כחול לבן)) וכל זה ב 2-4 שנים שהוא על הכביש אז "בנאדם" כזה לא צריך לנהוג על כבישי מדינתנו! שיעבור תקופת צינון של 10-15 שנה עד שהוא יהיה בוגר מספיק ואז יקבל את רשיונו (כמובן לאחר טסט וכל הבלאגן מחדש).

לנהוג 32 שנה ולקבל קנסות על דברים "חמורים" כמו 15-20 קמ"ש מעל המהירות בבינעירוני או פניה ללא איתות , ניחה זה לא דברים חמורים אבל אם היית אומר לי שתפסו אותך נוהג ב 227 קמ"ש הייתי אומר לך שגם אותך צריך להוריד מהכביש. (ושלא תבין אותי לא נכון , אני הכי תומך שיש בהעלאת מהירות הנסיעה בכבישי ארצנו)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעבר לכך - תדירות התפיסה שלך היא בממוצע פעם ב-6 שנים ויותר, ופרט לעבירה שהזכרת לא ציינת את חומרת העבירות. אם לא היה לך ריכוז של עבירות בתקופה קצרה הרי ששיטת הניקוד היתה מבטלת לך את מרבית העבירות כעבור שנתיים, ומגדירה אותך כנמהג נורמטיבי או קרוב לכך. לעומת זאת אילו צברת את 5 העבירות תוך שנה ככל הנראה היית מוגדר כמסוכן והיו ננקטים צעדים כדי לנסות לתקן את המצב.

רוב העבירות על מע"מ (כמו שאמר מדריך בנהגה מונעת) - מהירות בין 15 ל30 קמ"ש מעל המותר. אין דבר כזה ממוצע (חוק הזוגיות אתה מכיר?). תקופת הצבירה היא שנתיים ולא שנה. לא חייבים 5 עבירות - מספיק 2 כדי להגיע ל12 נקודות (למשל מהירות מעל 25 קמ"ש בדרך שאינה עירונית או מעל 20 בדרך עירונית - כול אחד 8 נקודות).

rotman23

נהיגה במהירות העולה על המותר גוררת שלילה במקרה של נהג חדש. בדוגמתך בחור היה צריך להיפסל לפחות 5 פעמים. בנוסף לזה תקנה 549 (ד):

נהג, אשר רשיונו נפסל וחודש לפי תקנת משנה (ג) וצבר פעם נוספת, בתוך לא יותר מ-6 שנים מיום שחודש רשיונו לפי תקנת משנה (ג), 36 נקודות או יותר, ייפסל רשיונו ל-9 חודשים ויחודש בתום התקופה האמורה רק לאחר שיעמוד בבדיקות רפואיות במכון הרפואי לבטיחות בדרכים ובבחינות כאמור בתקנות 202 עד 210.

ועכשיו תעשה חישוב, כמה שלילות בדרך היו לבחור. למה הוא עדיין נהג? כי כול המערכת היא א-י-ט-י-ת ולא עומדת בקצב. אני קיבלתי הזמנה לקורס 5 שנים אחרי אבירה האחרונה. הזמנה היית בטלפון - לא חוקי. הייתי יכול להגיד שלום ולא להתראות. לקח לי חודש וחצי ו3 שיחות טלפון עם משרד הרישוי, כדי לקבל תדפיס ניקוד - לא הייתי בטוח שאין כאן טעות.

• תוכן חדש...