Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייזם אפריים אילין ז"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ללא ספק, אם היתה תעשית רכב בישראל, היתה לו זכות גדולה מאד בעשייתה.

יהי זכרו ברוך.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

לקרוא על האיש כאן

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9F

כתושב שכונת אחוזה בכרמל , לא היה איש שלא הכיר את ביתו / אחוזתו של אילין בגבעת דאונס.

האגדה מספרת כי יצירות אמנות מפוזרות בכל הבית ואפילו בשירותים היו תלויים ציורים מקוריים, והברזים היו מצופי זהב.

איש רב מעשים יהודי גאה ותעשיין בלתי נלאה.

יהי זכרו ברוך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כתבה רצופת טעויות.

ה"כרמל" היא של היצרן המתחרה, "אוטוקארס".

המפעל הראשון בארץ להרכבת מכוניות היה "החברה הארץ ישראלית למובילים" (היום "החברה הישראלית למובילים") בשנות השלושים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יהיי זכרו של אפרים אילון ברוך

זכור לי מפגש אחד שהוא הגיע התבונן בלארק שלי 63 והחל לבכות,כל הכבוד לך הוא אמר המשך להחזיק ביצירה המוטורית הזו היא חלק מההסטוריה של המדינה,כך עשיתי ואעשה.

עופר בן צבי

פורסם

הנהלת המועדון!

בתצוגה הקרובה ביום ו ברמת גן אפשר אולי להזמין את הבנים שלו לארוע ולתת כבוד

את המכוניות שיוצרו במיפעל בארץ יוכלו לרכז ביחד ולשאת כמה מילים לאדם ,שכמותו הולכים ונעלמים היום.

בהחלט חומר למחשבה

GUY

פורסם

בקר טוב.

איש רב פעלים, ללא ספק. אדם של פעם - מאלה שהגם שדאגו לכיסם, דאגו ותרמו רבות גם למדינה.

אולם, יש דברים שנותרו במדינה כמעט ללא שינוי, וחבל.

קראו למשל את הציטוט הבא מפיו:

בראיון לכתב ynet צבי לביא, שפורסם ב-2008, הוא סיפר כי: "השיטה רדפה אותי עד הסוף. הייתי צריך להיאבק בתנאים של מדבר כדי להקים את המפעל, אבל כדי לקיים אותו הייתי צריך להסתגל לתנאים של ג'ונגל, שמעטים הצליחו להיכנס אליו ולצאת ממנו בשלום.

השיטה מבית מדרשה של מפא"י השלטת יצרה בישראל של שנות ה-50 וה-60 כלכלה המבוססת על תלות טוטאלית בהחלטות הממשלה, בשר הממונה, במנכ"ל, בפקיד הבכיר והזוטר, ובשוטר המכס. כל בורג שהבאת ארצה, כל מכונה שהרכבת, כל דולר שהבאת או הוצאת - הכל היה תלוי ברצונם הטוב או הרע של הביורוקרטים המפלגתיים, ששיקולים כלכליים טהורים מהם והלאה.

הייתי נאיבי, אבל חשבתי שאני חזק מהם. לא ידעתי איזה מחיר כבד אצטרך לשלם על החוצפה הזאת, עד שנכנסתי עם הראש בקיר", סיכם אילין.

קשור אלינו איכשהו? אקטואלי לגבי חלקנו? מוכר משירשור אחר בפורום זה?

על זה נאמר ההיסטוריה חוזרת (או שפשוט נשארת...).

שבוע טוב לכולם

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אולם, יש דברים שנותרו במדינה כמעט ללא שינוי, וחבל.

קראו למשל את הציטוט הבא מפיו:

השיטה מבית מדרשה של מפא"י השלטת יצרה בישראל של שנות ה-50 וה-60 כלכלה המבוססת על תלות טוטאלית בהחלטות הממשלה, בשר הממונה, במנכ"ל, בפקיד הבכיר והזוטר, ובשוטר המכס. כל בורג שהבאת ארצה, כל מכונה שהרכבת, כל דולר שהבאת או הוצאת - הכל היה תלוי ברצונם הטוב או הרע של הביורוקרטים המפלגתיים, ששיקולים כלכליים טהורים מהם והלאה.

קשור אלינו איכשהו? אקטואלי לגבי חלקנו? מוכר משירשור אחר בפורום זה?

על זה נאמר ההיסטוריה חוזרת (או שפשוט נשארת...).

שבוע טוב לכולם

אבי נוף.

יש הבדל שמים וארץ בין אז להיום.

אז הגניבה הייתה עבור המפלגה היום לכיסו של הגונב

אז הפקיד היה אידאליסט היום הוא חושב על הג'וב המחכה לו אצל אותו טייקון הון-ושלטון

היו גם היו יזמים מהמפלגה הלא נכונה שקיבלו ועשו הון גדול בסיוע המפלגה השלטת, והכל נעשה כדי לספק תעסוקה למאות אלפי העולים שהגיעו ארצה.

היום אתה לא תלוי כמעט בכלום בפקידי הממשלה, ואתה רשאי לפעול בצורה חופשית כמעט בעולם העסקים, מה שפעם במפורש היה בלתי ניתן.

הדבר לצערינו פחות נכון בכל הקשור לאזרח הקטן קרי אנחנו בבואינו להביא חלק לאיזה "גרוטאה" אספנית, שהפקיד לא מבין איך בן אדם רציני מתעסק בכך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...