Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, רק אני מקבל את התחושה שהיבואן נתקע עם סטוק של מכוניות לבנות, או שגם אתם שמתם לב לזה?

קודם החברה של רוני (הוא טוען שזה תכלת, בסדר...), אח"כ הבחורה שכתבה פה על חוויית הקניה שלה

(אותה טענה כמו רוני, ואותו צבע לבן), ועכשיו גם אלעד עם התמונות שלו. אז מה, אין בארץ פיאט 500

בצבעים אחרים, או שזה כמו הסיפור ההוא עם נהגי המוניות מתחילת שנות ה-90?

אניגמה. :puzzled:

פורסם
+1

מילא עצרת מאחורי קו השוליים בכביש צר מאוד, אבל על הכביש עצמו?

איך אפשר לדעת מתי יעבור שם חובב נהיגה כמונו, תוך בדיקת הצמיגים שהרכיב רק אתמול.

אכן לא מומלץ, לא אחראי ולא חוקי.

אבל "חובב נהיגה" שטס אל עבר שדה ראיה 0% בלי שהוא משאיר לעצמו מספיק MARGIN לעצר/להתחמק במידה ומתגלה הפרעה בצד השני - הוא גם לא חכם ולא אחראי וסופו יהיה בתעלה/סלע/טרקטור/פיאט 500 לבנה שנעמדה באמצע כביש לסשן צילומים (מחק את המיותר).

בשורה תחתונה בקטע המדובר אם אתה ראשון/לבד אי אפשר לנסוע מהר בצורה בטוחה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גם אם אתה לא ראשון בקטע הזה אתה לא יכול לסוע מהר מכיוון שאף אחד לא מבטיח לך שמי שלפניך לא נכס בקיר\להקת תנים\רכב שהגיע מהצד השני, אתה תדע את זה רק כשתכנס בו מאחור. בקשר לצילומים לא חושב שיש בעיה להעמיד איפה שהוא העמיד את הרכב, כי דווקא שם יש שדה ראיה לשני הכיוונים והוא לא מפריע לאף אחד.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
תגידו, רק אני מקבל את התחושה שהיבואן נתקע עם סטוק של מכוניות לבנות, או שגם אתם שמתם לב לזה?

קודם החברה של רוני (הוא טוען שזה תכלת, בסדר...), אח"כ הבחורה שכתבה פה על חוויית הקניה שלה

(אותה טענה כמו רוני, ואותו צבע לבן), ועכשיו גם אלעד עם התמונות שלו. אז מה, אין בארץ פיאט 500

בצבעים אחרים, או שזה כמו הסיפור ההוא עם נהגי המוניות מתחילת שנות ה-90?

אניגמה. :puzzled:

כן, זה רק אתה. לפניה היתה לי אחת כחולה, והרכב של החברה של רוני הוא באמת לא בצבע לבן אלא תכלת.

לגבי כל הטוענים שהמקום מסוכן: חברים, תנו לי קצת קרדיט על כך שידעתי לבחור מקום שיש בו ראות מספקת משני הכיוונים. מי שהוא מתאבד שיעי יכול לעשות תאונה גם עם רכב שעומד בכביש בעל נתונים טובים בהרבה מהכביש הזה, אבל לנהג הסביר לא נשקפה כל סכנה מהאופן שבו עצרתי את הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מאמין שאתה לא טיפש, אבל אני לא יכול לתת לך קרדיט על צילום בכזה מקום מסוכן.

אני הייתי מעדיף לראות את התמונות במקום אחר.

המכונית ממש חמודה ! (כמו ששאלו פה: תתחדש?).

פורסם

קיבלת קרדיט על חוסר אחריות.

זה ממש, אבל ממש לא מקום לעצור לצילומים באמצע הכביש.

בכל מקרה תתחדש ותהנה מהרכב.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אבל לא ענית לשאלה החשובה: זה עכשיו הרכב שלך? מה קרה לאלפא?

האלפא בסדר גמור, נחה לה בחניית הבית. זה לבינתיים הרכב שקיבלתי מהעבודה.

אפשר קצת פירוט טכני על הרכב ונהיגה בו, חוץ מקירות מוות וכו'?

על קצה המזלג:

הגה קל מאוד, וקל בצורה בלתי נתפשת במצב CITY. כשנהגתי באלפא אחרי כמה ימים של נהיגה רק ב-500, הייתי בטוח שיש תקלה במנגנון התגבור של ההגה, אז קודם כל בדקתי את מפלס השמן, וכשגיליתי שהוא תקין, נסעתי למלא אויר בצמיגים הקדמיים. למרבה ההפתעה, גם במקרה זה גיליתי שכלל לא היה חסר אויר, ומנגנון התגבור למעשה תקין לחלוטין. הבעיה היא אצלי :lol:

הגיר הרובוטי אינו מעודן במיוחד, אולם במרבית המקרים הוא עושה בדיוק את מה שאני רוצה שהוא יעשה, כך שלרוב אין ממש צורך להעביר אותו למצב ידני. בבלימת חירום הוא מוריד במכה אחת אפילו שלושה הילוכים, ובזמן האצות חזקות הוא לא יעלה הילוך לפני שהוא בטוח לגמרי שסיימתי להאיץ. אני לא בטוח עד כמה הנהג ההדיוט באמת יוכל להעריך את התכונות הללו, בטח כשצריך לשקלל גם את חוסר העידון של התיבה, אולם לדעתי התיבה הזאת פשוט מעולה.

המנוע בעל נפח צנום, והדבר מורגש בעיקר ביציאה מהמקום. יחד עם זאת, כאשר הוא מגיע לתחום הביניים של הסל"ד, הוא הופך להיות נמרץ יותר, ובסה"כ מצליח להזיז את הרכב בצורה סבירה בהחלט.

המזגן חזק בצורה מבהילה. זה נס שעוד לא קפצו לי מהתריסים שלו פינגווינים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הכביש המדובר הוא בין הבטוחים בארץ:shock:

סיבות:

2 סוגי משתמשים

הראשון נהגים ברמה של שומאכר בימי הזוהר שלו, כותבים וחלקם אף מצלמים בפורום CF

השני ילידי המקום שנוסעים על ביצים כי הם מכירים את התופעה של השומאכרים באזור

והסיבה האובייקטיבית - ל א מתכוונים להציב שם מצלמות גאטסו שיוצבו כידוע רק בכבישי דמים

התופעה מאוד מעצבנת בייחוד כי חלק גדול מהשומכרים האלה חושבים שהם יודעים לנהוג. ובעיקר שהחלק הזה נהנה להראות ל"ילידי המקום" איך הם יודעים לנהוג. כ"יליד המקום" הנושא הזה בכלל לא מצחיק.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...