Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.:)

אני רוצה להתחיל ללמוד מדמ"ח במכללה הנ"ל ואני מעוניין לדעת איפה היא עומדת ביחס לאונ' ולמכללות האחרות.

איך המכללה באופן כללי?

איפה היא עומדת מבחינת "יוקרת" התואר ביחס למוסדות האחרים?

האקדמית או אונ' חיפה? איפה יותר טוב ללמוד מדמ"ח ?

השוואה בינה לבין אונ' תל אביב?

(למדתי שנה באונ' תל אביב ואני מעוניין לעבור מהמוסד הזה, זה מגעיל אותי)

אני יודע שיש כמה מביני עניין פה אז בבקשה לא להתעצל לענות.

תודה רבה!

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש תואר מהאקדמית במדעי המחשב - ואני כבר עובד בתחום.

אני יכול להגיד שיחסית למכללות אחרות (שאני מכיר מהשוואות עם חברים ועמיתים לעבודה) הלימודים ברמה גבוהה, אל תצפה ל"שכונה" (50% נכשלים בקורס זו לא מילה גסה), בשנה הראשונה יש קורסים מנפים ולא כולם ממשיכים.

מבחינת שוק העבודה, אני יכול להגיד שלכל עבודה ששלחתי קו"ח הזמינו אותי לראיון שזו מטרת התואר לא? ואני לא הייתי מצטיין (אפילו רחוק מזה).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אם אתה עוזב את ת"א בגלל היחס במכללה תקבל יחס הרבה יותר טוב, זה אחד הקלפים הטובים שלהם.

הלימודים ברמה גבוהה מאוד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

היחס באונ' תל אביב הוא מגעיל ביותר, טוב לשמוע שהיחס במכללה יהיה יותר טוב.

dorosen, תודה רבה!

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אכן רמתם של חלק מהקורסים היא גבוהה מאוד (עשיתי גם כמה קורסים "מהבית"), התואר גם נחשב למכובד יחסית היות ואוניברסיטת תל אביב היא ה"ממונה" על המכללה.

לדעתי היחס לסטודנטים הוא טוב יותר מאשר באוניברסיטה אבל על תצפה ל"פינוקים", מנסים להראות שדואגים לסטודנטים גם אם לא תמיד משהו מתבצע בפועל.

האקדמית עברה לגמרי ליפו, חניה בחינם ולי לוקח משהו כמו 12 דקות להגיע ללימודים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

למי אכפת מה הרמה של הלימודים? בסופו של יום אחרי התואר אתה נשאר עם תעודה ביד שכתוב עליה את שם המוסד שלמדת בו. (אף אחד לא מקבל נסיון מעשי בלימודים, רק אוסף של כלים בסיסיים)

מה שחשוב זה איך בשוק מסתכלים על בוגרי המכללה הזו.

אני רק אגיד שאם תסיים בת"א , יסתכלו עליך אחרת.

מבחינתי, אם כבר מכללה אז שיהיה קל יותר. אם אתה הולך ללמוד באקדמית וטוחנים אותך כמו בת"א, אז זה לא שווה.

נכון, אוני' ת"א מגעילה , מנוכרת, מבחנים קשים ומכשילים (ואם סיימת -המעסיקים יודעים שהתגברת על הסיוט הזה) אבל אם כבר עשית שנה - עצתי לך , תמשוך עד סוף התואר כי זה ישתלם בטווח הרחוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תמשיך בשיניים נשארו סה"כ שנתיים.

לא הייתי מוותר על תואר של האוניברסיטה אם אני כבר שם. אם לא היית מתחיל שם זה עניין אחר. למי אכפת מהיחס.... תתייחס גם אתה באותו אופן 8)

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
למי אכפת מה הרמה של הלימודים? ...מה שחשוב זה איך בשוק מסתכלים על בוגרי המכללה הזו...מבחינתי, אם כבר מכללה אז שיהיה קל יותר. אם אתה הולך ללמוד באקדמית וטוחנים אותך כמו בת"א, אז זה לא שווה.

כל כך הרבה סתירות, ברור שאכפת מה רמת הלימודים כי זה מה שמעסיקים חושבים עליו ולכן האקדמית נחשבת במקומות עבודה כי היא לא סתם מכללת שישו ושימחו שמחלקת תארים, הלימודים שם ברמה גבוהה, ולכן שווה ללכת לשם כדי שיטחנו אותך כי אחרי זה תחשב לזנב של אריות ולא לראש של ליצנים.

ברגע שצברת נסיון של כמה שנים זה כבר באמת לא משנה מאיזה חלק של אריה אתה, מפה והלאה הנסיון ידבר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...