Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבוע בו לא השתמשתי ברכב (מאזדה 121 אוט') הוא כעת לא מניע לי (המצבר בן כ-שנתיים וחצי) על המצבר הצטברה שכבה גדולה של קורוזיה אותה ניקיתי כעת.

 

ניסיתי להתניע עם שני זוגות כבלים ומול מספר רכבים, והצלחתי להתניע רק פעם אחת, אולם לא נסענו מספיק ולאחר מכן הרכב שוב לא הניע (בפעם שכן הניע זה היה לאחר שמי שעזר לי חיזק את ההברגה של "סיפוני האוויר" או משהו כזה).

 

כשאני מנסה להניע עם כבלים ישנו רעש מקרטע, ללא כבלים אין הנעה בכלל.

 

 

האם הבעיה במצבר וצריך לקנות חדש? האם צריך להזמין גרר ולפנות למוסך?

 

אודה מאוד לעזרתכם!

פורסם

כל מה שתיארת מצביע על מצבר שסיים את חייו.

אתה יכול לנסות להטעין את המצבר על ידי מטען ביתי מיוחד למטרה הזו.

 

ויכול להיות שיש לך עוד בעייה או יותר במקביל, משאבת דלק, מסנן דלק , אולי בעיית הצתה ..

 

כמה בדיקות פשוטות שאתה יכול לעשות

קודם כל תבדוק פיוזים וממסרים.

כשאתה מסובב את המפתח, לפני שאתה עושה את הסיבוב האחרון להניע, תנסה לשמוע את משאבת הדלק עובדת.

אתה יכול גם לבדוק הצתה על ידי הוצאת אחד מהפלגים והתבוננות תוך כדי הנעת הרכב אתה אמור לראות ניצוץ. אם אין ניצוץ יש בעיית הצתה, אם יש ניצוץ יש בעיית דלק = משאבה או מסנן.

פורסם

תודה על התייחסות המהירה!

 

כמה אמור לעלות מצבר חדש באזור ירושלים (46 אמפר)?

 

יכול להיות שנסיונות ההנעה פגעו ברכב, כי לפני כן הוא היה בסדר?

×
×
  • תוכן חדש...