Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת האם אין בעיה בהזמנה מחו"ל באמצעות הדואר או חב' משלוחים מכשיר טלפון סלולארי. כלומר, אם מתר להכניס את זה, מכשיר אחד, לשימוש עצמי, כמובן. אני יודע שפעם דרשו אישורים ממשרד התקשורת וכד'. האם היום ההליך פשוט יותר?

תודה.

פורסם

מתעלק.

יש מקום מומלץ שכדאי לרכוש ממנו ?

אני מחפש טלפון חדש לאישה.

היא לא צריכה אייפון או WIFI

הדרישות בסיסיות מצלמה מובנית טובה ובלוטות'.

זהו.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תקנו בארץ. לא תוכלו סרטים עם עברית וגם יהיה על מי לצעוק. לא שזה יעזור במיוחד.

אם מכס יחליט להתלבש עליכם אתם תוכלו סרטים גם עם משרד התקשורת, וגם תשלמו 33% מכס וגם מע"מ.

בנוסף לזה שאתם יכולים ליפול על גרסת צפון אמריקה שאומנם עובדת בGSM, אבל בתדרים שונים ולא תומכת ב3G של ארצנו.

אני מביא מכשירים אקזוטיים מחו"ל כתחביב כבר הרבה זמן ומודע לכל האספקטים.

אבל ממש לא ממליץ לעשות את זה כדי לחסוך כמה גרושים. שרות עולה כסף. נקודה.

פעם הלכו לי 800 דולר על מכשירים מזוייפים. פעם המכשיר התקלקל וסמסונג הציעו לי להביא אותו למרכז שרות בסינגפור, שמשם הוא יובא (עוד 600 דולר). בקיצור. לחשוב שבעתיים.  

פורסם
תקנו בארץ. לא תוכלו סרטים עם עברית וגם יהיה על מי לצעוק. לא שזה יעזור במיוחד.

אם מכס יחליט להתלבש עליכם אתם תוכלו סרטים גם עם משרד התקשורת, וגם תשלמו 33% מכס וגם מע"מ.

אני חסכתי משהו כמו 1000 ש"ח על מיילסטון שדובר עברית שוטפת כשאני רוצה ולא מצריך שום צעקות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

השאלה שלי נבעה מכך שבסין נמכר השיבוט של האייפון בכ35$

לא נראה לי שמי מהחנויות המומלצות קרובה אפילו לרמת מחיר כזו ולכן שאלתי אם מבחינת התקנות אין בעיה להכניס את המכשיר לארץ.

פורסם
בסכום הנ"ל לא כדאי להתעסק בחו"ל, מבחינתי.

כנס לאתר http://www.eline.co.il ותבחר לך מכשיר נחמד.

קניתי מהם (סניף נשר) מכשיר לפני שנתיים . הטלפון היה ארוז והכל כאילו חדש רק שהיו שם תמונות ומספרי טלפון של אחרים, יש בעיות עם הסוללה והוא נתקע לפעמים.

מי שרוצה לקנות מכשיר חדש ולא מחודש אז שיתרחק מהם

פורסם

לפי דעתי, מדובר בהחזרה של מכשיר ע"י לקוח, לפי חוק ה-14 יום.

אני לא מכיר את הסניף הנ"ל, אלא את זה שבת"א.

אני רכשתי שם טלפון סלולארי, לאחר קריאה של המון ביקורות חיוביות בזאפ.

נ.ב

למה לא החזרת את הטלפון?

• תוכן חדש...