Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

seat ibiza or mazda 3?

reemkj
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניינת לקנות אוטו חדש מהחברה 2010 ,אני מתלבטת בין סיאט איביזה החדשה אוטמטית 3 דלתות 1.6 או מאזדה 3 החדשה 4 דלתות נפח 1.6 ??.

אני נוסעת בממוצע 100 ק"מ ליום ,חשוב לי צריכת דלק אבל גם בטיחות הרכב חשובה לי

שמעתי שבסיאט קטעי חילוף שלהן יקרה מאוד האם זה נכון???

פורסם

האביזה החדשה הוא רכב יפייפה,הרבה יותר מהמזדה,לטעמי הוא בחירה מצויינת.(יש לי בגרסא הידנית 1.6))

לגבי מחיר החלקים באביזה,לא גבוהים מדיי אך גם לא זולים

אם את קונה רכב מהחברה לא זה הפרמטר שאת צריכה לבדוק.

תבדקי צריכת דלק,ירידת מחיר,נוחות,וכו'

מומלץ לעבור נסיעת מבחן ואז להחליט,

בהצלחה!

פורסם

מעבר למה שכתבו מעליי מומלץ לך לעשות חושבים עם עצמך איזה אוטו ישרת אותך טוב יותר. האם את צריכה להסיע אנשים נוספים לעיתים תכופות? אם כן, האיביזה תתגלה כלא נוחה בעליל וצפופה. אם הרכב מיועד אך ורק לך ומספר הפעמים שתסיעי אנשים מאחורה הוא קטן מאוד, אזי האיביזה תהיה בחירה מוצלחת.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

מעריכה מאוד את התגובות שלכם ומודה לכם ,עזרתם מאוד-הרכב בעיקר לי אבל מעדיפה להתחשב במקרים שאסיע אנשים נוספים אתי אז אם אעבור לאיביזה 5 דלתות יהיה עדיף???

פורסם

לטעמי האביזה 5 דלתות הרבה פחות יפה מהדגם 3 דלתות ספורט!

אם השימוש הוא יותר אישי שלך,אל תהססי ללכת על הדגם הספורטיבי,שאגב עכשיו במבצע מטורף

מחירו כעת במבצע 94800 כולל אבזור ספורט כולל חבילת מולטימדייה,שווה שווה שווה!

אני בחרתי בדגם הידני ואני מרוצה מאוד,נכון אומנם קצת צפוף מאחור ,אך שני אנשים ייכנסו בכייף:):-D

בהצלחה,נירו8)

פורסם

בעיניי האיביזה במחיר המוצע היא המנצחת בכל היבט של בחירת רכב כמובן בהתאם לצרכים שלך ,

העיצוב שלה יפיפה והתוספות האינטגרליות לא קיימות ברכבים אחרים במחיר דומה .

תקני סיאט ותתחדשי מראש .

• תוכן חדש...