Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הצלחתי לחבר את ה CF דרך VAC ל VST הוסט שלי (CONSOLE) כמובן בעזרת ASIO4ALL.

הכל היה טוב ויפה חוץ מ נקישות קטנות שקראו לי לפעמים ו מין סוג של מונו כפול מערוץ שמאל וימין.

שני הערוצים נגנו בעצם אותו דבר וברגע שמשחקים אם ה BALANCE כשהוא באמצע שני הערוצים עובדים כאשר מעבירים לאחד הצדדים או שיש סאונד או שהוא נעלם (בהתאמה).

אמרתי אולי יש בעיה ב CF אולי הוא מוציא סוג של מונו כפול כזה.

ניסיתי ב RR אבל אותו הדבר, הגדרתי ב WINAMP את ה VAC בתור יציאה ומשם ASIO4ALL ו CONSOLE.

שוב אין שליטה על הBALANCE ודואל מונו כזה.

היתי מאוד מבסוט מהסאונד עד שחבר השב את תשומת ליבי לאפקטים בשיר של INFECTED (של סטראו).

עשיתי עוד כמה נסיונות וזה מה שיצא, מסתבר שיש DUAL מונו כזה.

אפילו במיקסר של ווינדוס באפשריות של כבל ה VAC הבאלאנס לא עובד, ברגע שאתה מוריד את אחד הערוצים לא קורא כלום והשני פשוט שוטלט על הווליום.

יש לי D2X אם זה משנה.

פורסם

דבר ראשון לא נראה לי שיש מישהו עם הכרטיס שלך פה

ככה שמשם לא תבוא הישועה

אבל אפשר להתחיל בדברים הפשוטים כדי לנסות לפתור את הבעייה

1.דבר ראשון תוודא שכל הדרייברים מעודכנים , asio4all , vac - בקיצור כל כיוון התוכנה מעודכן

2.תריץ חיפוש בגוגל עם שילובים שונים כדי לראות אולי עוד מישהו נתקל בבעייה שלך

3.תוודא שההגדרות שלך נכונות - אם זה מבחינת היציאות בasio4all ואם זה בvst host שאתה לא מוציא את אותו הליין ל2 היציאות

סקרין שוטים של כל הדברים ( הגדרות , כיוונים וכו' ) יעזרו אולי לעלות על הבעייה

כל זה בתנאי שמקורה הוא לא בדרייברים או משהו ( מקווה בשבילך שזה רק עניין של הגדרות )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אם זה קורה בשתי סביבות שונות (CF,RR), אז כנראה שהבעיה נמצאת בהמשך הדרך.

אני יכול רק לשער שיש הגדרות בעייתיות אי שם בתוך הסטאפ שלך. למשל - יכול להיות פלאגין vst מסויים שמוגדר לבצע סיכום למונו.

הייתי מציע לך לפעול כך -

שמור את ההגדרות הנוכחיות ב-console והתחל מאפס.

אני מתאר לעצמי שאתה עובד אקטיבית, אך בתור התחלה נתב את האות בצורה ישירה רק ליציאות המידבאסים.

בדוק בשלב זה האם התופעה ממשיכה. אם כן - אתה צריך לעבור על כל ההגדרות ששמרת ולמצוא את הבעיה. אם לא - כנראה שזו בעיה בהגדרת ה-vac.

לגבי הנקישות -

בדרך כלל רעשים כאלה מופיעים כאשר המחשב מתאמץ (תדר דגימה גבוה + buffer קטן + הרבה vst וכו') והם מכונים 'קרחצים' (אני לא המצאתי את השם :wink:).

זה עלול להיות לא בריא, בעיקר לטוויטרים.

כדי למנוע את העניין הזה, רצוי לבצע אופטימיזציה למערכת ההפעלה (מה שתמיד מועיל) ולהגדיל את ה-buffer של ממשק ה-asio.

כדי להגדיל את ה-buffer, כנס להגדרות של asio4all ובתחתית המסך תראה הגדרה שנקראת asio buffer size.

אין שום סיבה לעבוד עם buffer קטן, מכיוון שזה עוזר בעיקר למניעת איחור בהשמעה בזמן אמת של אותות מוקלטים. במקרה הזה זו מערכת שבנויה לנגן בלבד ולכן אפשר להגדיל את ה-buffer בצורה משמעותית.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אכן ניסיתי, הבעיה נראת לפני ה CONSOLE ואחרי ה FRONT END, לגבי הבאפר גם כן הגדרתי ואני מודע לעניין, פשוט בסט אפ הזה אין מנוס מהקרחצים ב CF וזה כבר נבדק בחו"ל.

מה שמשאיר ASIO4ALL ו VAC, האם שמעתם על בעיה של אחד מהם ב WINDOWS 7 64 BIT?

אני רואה שאיריות באינטרנט של אנשים שונים אם בעיות ב ASIO4ALL ו VAC אבל בסביבות עבודה שונות אבל הבעיה הכללית דומה, מעטים מאוד וחסרי פתרונות.

פורסם

KS לא אבל ניסיתי פלאגין ASIO אבל זה לא נתן לי כלום, או שאני בוחר בפלאגין ASIO4ALL וזה פותח לי אותו פעמים, גם ב CONSOLE וגם ב WINAMP מה שלא נותן לי כלום לפי מיתב ידיעתי.

ואם אני בוחר ב ASIO XONAR אני מקבל סאונד מ 2 ערוצים ללא אפשרות לפלאגינים ב CONSOLE.

או שאני מפספס משהו?

פורסם

הנה השלבים:

1. אתה צריך להגדיר את VAC בווינדוס כברירת המחדל.

2. אח"כ אתה צריך להריץ להוריד את פלאגין ה KS לווינאמפ.

3. אח"כ אתה צריך להגדיר ל KS להוציא סאונד ל VAC.

4. אח"כ לפתוח את השימוש ב VAC בתוך ה ASIO 4 ALL.

5. להגדיר ב AUDIOMULCH את ASIO4ALL ככרטיס קול.

6. צריך להגדיר ב AUDIOMULCH מה תפקידה של כל יציאה בכרטיס.

עכשיו אתה אמור לראות את ה VAC ככניסה ואת 8 היציאות של ה XONAR כיציאות.

בהצלחה.

...CASKA for life

פורסם

עדיין ללא שום שינוי, ניסיתי אפילו ב AUDIOMULCH ושם יש מין מד כניסה ויציאה בצד ימין למעלה שמראה ששני הערוצים זהים לגמרי.

מישחקים אם באלאנס בווינאמפ לא נותנים כלום, ובווינדווס (הבאלאנס של VAC ב PLAYBACK DEVICES) אחד מהם מוריד את הווליום והשני לא נותן כלום.

האם אתה בתוך שיש לך סטראו?

פורסם

אני הגעתי למסקנה שככל שהמערכת משוכללת יותר תמיד צצים יותר בעיות שונות ומשונות.

בדרך כלל החברה ב- www.clalcar.co.il מצילים אותי שאני צועק הצילו.

יש שם את דוד או יוסי, לפי דעתי שווה טלפון לשאול

פורסם

לדעתי המעבר שלך לXP הוא מעבר מבורך

מערכת ההפעלה XP הרבה יותר בוגרת ומיוצבת בעבור תוכנות צד שכאלו.

הwin7 עדיין בחבלי הלידה שלה ולפי מה שאני רואה עד עכשיו לא ממש מצדיקה את המעבר אליה.

בהתחלה ניסיתי לייצב את הפרוייקט של הCARPC על W7 אבל התחלתי לאכול סרטים עם הדונגל רדיו והבנתי שזה פשוט לא שווה את זה.

יש לי לפטוף בעבודה עם WIN7 והסרטים שהייתי צריך לאכול בכדי להכין אותו למצב שאני יכול לטוס איתו לחו"ל בביטחה עלו לי בבריאות שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא אני אספר לך חוויה לא חיובית שחביתי מ XP, אני לא חדש לעולם הPC ומתעסק בו שנים רבות.

אבל הטמטום שחוויתי בעת התקנה של XP היה פשוט יוצא דופן, מסתבר שבעת התקנת XP מ CD חיצוני (USB) או מכוננן FLASH. XP לא יכול להבדיל בין קוראי כרטיסים למינהם או מכשירים כגון כבלי USB אקטיבים או מפצלים לבין הכוננן שממנו אתה מתקין.

3 שעות בזבזתי מהחיים על בדיקת הבעיה, בדקתי אין ספור גרסאות של XP (טוב לא להגזים לפחות 5).

הבעיה מתחילה בזמן החלק השני בהתקנה GUI ששם המערכת לא מצליחה למצוא קבצי התקנה.

מסתבר שבסוף הייתי צריך להוציא את המעריכים האקטיבים שלי מהמחשב ורק אז להמשיך את ההתקנה.

מבדר ביותר. :) אבל לפחות עכשיו אני נהנה מסטראו מלא, ואפילו עליה מהירה יותר מהמערכת.

פורסם

כן לXP יש את התופעה הזו שהיא מסוגלת לספק לשני כוננים מסוג שונה את אותה האות הלוגית.

מה שהכי מרגיז זה שלכונני רשת יש עדיפות על התקנתי אחסון שניתנים להסרה כמו DOK ואז אתה מכניס את הDOK למחשב ואתה לא מבין למה אתה לא רואה אותו ב"מחשב שלי"...

לחיצה ימנית על ה"מחשב שלי" וMANAGE אתה תראה טוב מאוד את הכונן שמייצג את הDOK שלך - החלפה של האות הלוגית שלו לכזו שלא תפוסה ע"י כונן רשת והנה פתרון לבעיה שלך.

בזמן התקנה אני בדרך כלל לא מחבר למחשב שום דבר מעבר לעכבר מקדלת ומסך ואת כונן האתחול הדרוש - זה היה מונע לך מראש את אי הנעימות הזו.

מה גם שיש דיסקיי אתחול כמו של מנדרייק למשל שבדרך כלל מזהים כל דרייבר אפשרי על כל חומרה - זה במידה והתקנת החלונות שלך לא מזהה אף התקן של HD... (לא אמור לקרות היום אבל טוב לדעת).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...