Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

הגיע העת לשדרג את המערכת בגרנדיס המשפחתית שלנו -

אני מעונין ברכיבים טובים (אין כוונה לאולם קונצרטים, משהו בסיסי אך איכותי) ובעלות שפויה:

1. מישהו יודע מה גודל הרמקולים המקוריים בדלתות? (בעקרון יש מקדימה זוג רמקולים בדלתות + זוג טוויטרים)

2. המלצה לקומפוננט סביר (דלתות קדמיות + טוויטרים)?

3. מה גודל רמקולים בדלתות האחוריות?

4. יש כרגע HU בגודל סדטנדרטי כולל מסך בערך 3" אינטגרלי. מאחר ואני מעונין לחבר מצלמת רברס - אשמח להמלצה למערכת מולטימדיה (גודל סטנדרטי או גדול יותר) בעלות שפויה. אולי עם מסך נשלף?

ושאלת השאלות - אבקר בארה"ב בקרוב, האם כדאי להביא משם רכיבים?!

(אם כן, איך מוודאים שהתדרים ברדיו חופפים והאם באופן עקרוני זה בכלל שווה את המאמץ מבחינת פער מחירים?)

תודה מראש!

דרור.

פורסם

לצערי אני יכול לענות לך רק על חלק קטן מהשאלות:

1. האם כדאי להביא רכיבים מארה"ב - אם מבחינת מחיר, אז חד משמעית כן.

2. מה תרצה לעשות עם החלק המולטימדי של המערכת?אפשר לקנות HU שעושה מעט/הרבה או אפילו לשים מחשב ברכב - הכל פונקציה של תקציב ושימושים.

• תוכן חדש...