Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1400 154000 ק"מ אוטומט!

הגיר שלי עושה לי בעיות קודם כל שאני מגיע לרמזור ואני בא לעצור הרכב עוצר ואז הוא נתן כמו נקישה כזאת וככה כל פעם עד שאני מגיע למצב של עצירה מוחלטת!יש לציין שזה לא עושה את זה תמיד ושזה לא קורה כשהרכב רק נכנס לנסיעה(רכב קר).וגם בהילוך הראשון הוא מעביר אותו בנקישה!

רציתי לדעת כמה בערך עלות התיקון ?ומה היא הבעיה? ואיפה מומלץ לתקן את זה?ועם זה זקוק לשיפוץ גיר עדיף יותר להחליף תגיר מאשר לשפץ?

תודה לעוזרים!

פורסם

אכן שסתומי וויסות. כדאי למהר להחליפם. כי בנוסף על הנקישה בין ראשון לשני, ישנה החלקה מזערית קבועה בין שני לשלישי בעיקר במהירויות עירוניות. אתה לא כל כך תרגיש בזה אבל הזנחה תגרום בלאי מואץ מאוד. בדרך כלל הם הולכים אחרי התחממות של הרכב וכתוצאה מכך הגיר לא מקבל קירור טוב והם נדפקים. לכן במגאן הם הולכים מוקדם יותר אע"פ שזה אותו גיר. כי המגאן צפופה יותר והוונטה ישירות על הקרטר של הגיר.

• תוכן חדש...