Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשיםם ?

היום בבוקר קיבלתי הצעת מחיר על מגבר יד שניה rockford P200.4 ב900 שקל כאשר קיבלתי ממקום נוסף הצעת מחיר על פולס אודיו חדש ב990 שקל. המחיר כולל התקנה בשניהם !

יש לי באוטו מאחורה רמקולים 6X9 פיוניר TSA6983S

ומקדימה קומפוננט rainbow SLX265

אני רוצה לשמוע דעות שלכם על המגבר ?

פורסם
אם זה כולל התקנה כפי שציינתה ,המחיר טוב.

לך על הרוקפורד ,תתרחק מהפולס אודיו.

דרך אגב ,אין דגם של רוקפורד שניקרא P200.4 אבל יש דגם שניקרא Rockford P400.4 שאני מניח שאליו אתה מתכוון

זה המגבר :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=36755

קודם כל תודה על העזרה!

ולא זה לא הדגם הזה, הנה תמונה של המגבר הנ"ל

http://i.testfreaks.com/images/products/600x400/10/rockford-fosgate-punch-200a4.816138.jpg

פורסם

זה כנראה דגם 200a4 מתחילת שנות האלפיים. מגברים טובים אבל המגבר הספציפי הזה הוא חלש מידי. 4*25 rms אם אני לא טועה. ב1000 שח יד שנייה יש הרבה אופציות אחרות טובות יותר

הייתי מחפש סאנדאון 100.4, mister p מוכר מגבר של mb quart חזק בתקציב שלך ויש עוד. תעשה חיפוש בפורום מכירה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הדגם הנ"ל הוא מסידרת הטרפז הישנה וניקרא

פאנצ' 200A4 ,היה לי אישית את המגבר הנ"ל הוא מגבר מצוין מוצהר 25X4 RMS

בפועל הוא חזק יותר משמעותית ,מגבר טוב שווה את הכסף+התקנה.

פורסם
הדגם הנ"ל הוא מסידרת הטרפז הישנה וניקרא

פאנצ' 200A4 ,היה לי אישית את המגבר הנ"ל הוא מגבר מצוין מוצהר 25X4 RMS

בפועל הוא חזק יותר משמעותית ,מגבר טוב שווה את הכסף+התקנה.

אני כנראה יתקין אותו מחר ..

תאכלס המתקין רוצה עליו יותר מ900 פשוט בגלל מגבלת התקציב שלי הוא עושה לי את זה ב900 כולל התקנה

מבחינת התחממות של המגבר? עבודה ב 2 אוהם ? איך הוא יציב או שהוא יעשה לי בעיות ? והשאלה הכי חשובה אם הוא ירים לי כמו שצריך את המערכת שציינתי בהתחלה כרגע ללא סאב.

תודה רבה על העזרה לכולם.. כל שאר המגברים שראיתי המחיר שלהם חורג מהתקציב שלי ולכן אני כנראה יילך על הרוקפורד בגלל השם והאיכות לעומת פולס אודיו ששמעתי דברים ממש לא טובים עליהם מרוב המתקינים ומכמה דיונים פה בפורום

פורסם

ראשית מדובר במגבר איכותי

הוא יגביר בלי בעיות את האלמנטים שברשותך

המגבר הנ"ל נוטה להתחמם מאוד ,עם זאת במשך השנתיים שהיה לי אותו

ניכנס לפרוטקשן רק פעם אחת וזה היה בנסיעה של שעתיים וחצי רצוף והיה חום איימים באותו יום

וגם אצלי הוא היה סגור מאחורי פלטה.

רצוי לתת לו איוורור ולא להצמיד אליו דברים.

היה עובד אצלי גם ב-2 אום סטריאו וללא בעיות

וגם על סאב נציל של 250RMS הגביר אותו מצויין בגישור.

שים לב שהמגבר הנ"ל לא עובד ב-2 אום בגישור {כמו 99% ממגברי ה-4 ערוצים}.

בשורה התחתונה ,מדובר בסידרת מגברים אמינה יחסית ואם המגבר הנ"ל תקין

ועובד ללא בעיות הוא שווה בהחלט את המחיר+התקנה.

פורסם

אני מצטרף להמלצה ולהסבר של "אודיו קינג" לחלוטין !!

הייתי חייב להיכנס עם תגובה כי הסכמה כזו גורפת ביני לבין "אודיו קינג" היא נדירה אצלי

+111 "אודיו קינג"

קח את המגבר כולל התקנה ב-900 ש"ח זו עסקה טובה למוצר טוב

בהצלחה

דרור

פורסם

אם מדובר ב 200a4 אז אכן הוא משתייך לסדרת מגברים מצויינת. הבעייה היחידה שאני רואה היא עם המחיר, פשוט שוד לאור היום :shock:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה מעוניין בסדרה הזאת ובמגבר יותר חזק אז איתמר מוכר 400a4 בפחות כסף! אותה האיכות, פי 2 כח ופחות 200 שח

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה רמת ההתקנה? מה רמת החיווט ? אני מאמין שלא בשמיים.

הוא יכול לרכוש את הרוקפורד החזק יותר, להתקין אצל מתקין אמין וטוב עם חיווט קצת יותר טוב מקליפורניה בום, והכל לא ייצא לו יותר מ- 1000-1100 שקל.

לדעתי ההפרש מצדיק את התמורה.

אם החיווט טוב ועבה מספיק, והמתקין עושה את העבודה באופן איכותי מספיק, אז יכול להיות שזה שווה את הכסף.

אני מזכיר לכם שממגבר הזה ללא התקנה היה נסחר ביד שניה באיזור ה- 200-300 שקלים. אאל"ט מוטי רכש כזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...