Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית WIFI עם נתב dlink 2640u - אין שידור אות WAN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי נתב DLINK 2640U. הנתב עובד מצוין בחיבור קווי (LAN) אבל הרשת לא נראית בחיפוש אחר רשתות אלחוטיות.

הפכתי את כל ההגדרות של הנתב בניסיון למצוא את הבעיה אך ללא תוצאות. שידור אות אלחוטי מופעל ולא נתסר וכו' ככה שכל ההגדרות תקינות לגמרי בתוך הנתב.

היתכן שהחלק שאחראי על ה-WIFI בנתב שבק חיים ?

עד כה ניסיתי הכל חוץ מאשר שידרוג גרסת Firmware.

מה עוד ניתן לעשות לפני שאני מחליף אותו.

אציין שאני שוהה בחו"ל ככה שלהפנות אותי ליבואן וכו' לא ריאלי.

תודה לעוזרים.

Veni Vidi Vici

פורסם

עצה גנרית - נסה להחזיר את המכשיר להגדרות יצרן. בד"כ ע"י כיבוי, החזקת כפתור ה- reset והפעלה תוך החזקת הכפתור. לפעמים הקונפיגורציה של הדרעקים האלה מזדבלת בלי שאפשר לאחזר דרך ה- webUI ובלי לוגים נראים לעין. זה אומר שתצטרך לדעת את הIP הדיפולטיבי (אפשר גם למצוא את זה לבד עם wireshark) וגם את היוזר\סיסמא הדיפולטיביים.

נסה גם לוודא ש- SSID broadcast מאופשר.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

יש לי תחושה שהבלבול שלך הוא במיקום ההגדרות ומה שהגדרת.

WAN - זה ממש לא משהו שקשור לWIFI, אז אם שמת הגדרות של WIFI בWAN - פה הבעיה שלך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפי אמולטור של dsl2640b (אני מאמין שזה דומה לשלך), ההגדרות של הרשת האלחוטית פשוטות. אין שם שום דבר חוץ מ Enable Wireless ו Hide Access Point. אני מניח שברור שהראשון מסומן והשני לא, האם אלו האפשרויות גם אצלך ?

במידה וכן, כמו-שאמרו, תעשה RESTART פיזי לראוטר, במידה ולא עובד, כנראה שהראוטר או כרטיס הרשת האלחוטי אצלך במחשב דפוקים. בדוק את החיבור הפיזי של האנטנה לראוטר, נסה לזהות את הרשת ולהתחבר עם מחשב אחר, אם מחשב אחר מתחבר - מצאת את הבעיה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

wiking, אם שליטה מרחוק באה בחשבון, צור איתי קשר ואוכל לראות אם פספסת משהו.

מיקומך הגלובלי לא משנה, העיקר שיש לך אינטרנט.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ליביו, אומנם כנראה בלבלתי בהגדרה עצמה אבל את הראוטר הפכתי על בוריו. אין בעיה מצד שלי, גם נורת ה-WIFI דולקת אבל הראוטר לא משדר אות (ולא רק למחשב שלי אלה בכלל כי נבדק גם מול ה-HTC שלי ועוד נייד).

אלון, אכן מדובר על ראוטר פשוט, אבל היות ולא מדובר על ראוטר שלי... ניסיתי להימנע מלעשות איתחול פיזי (אבל כנראה שאין ברירה).

ארז, לא אוכל לספק חיבור מרחוק היות וכמו שנכתב כבר, לא מדובר על ציוד שלי אלה של חברים אצלם אני שוהה ואינני מעוניין לשנות להם דברים במחשב שהחיבור מרחוק דורש (מכיר את כל התהליך אבל לא יתאפשר).

השאלה שלי פשוטה... האם איתחול פיזי יפתור את הבעיה היות והנורה של WIFI דולקת ? אבדוק שנית חיבור פיזי של האנטנה גם.

תודה על עזרתכם (ועזרת רון שרשם לי בהודעה פרטית).

Veni Vidi Vici

פורסם
עצה גנרית - נסה להחזיר את המכשיר להגדרות יצרן. בד"כ ע"י כיבוי, החזקת כפתור ה- reset והפעלה תוך החזקת הכפתור. לפעמים הקונפיגורציה של הדרעקים האלה מזדבלת בלי שאפשר לאחזר דרך ה- webUI ובלי לוגים נראים לעין. זה אומר שתצטרך לדעת את הIP הדיפולטיבי (אפשר גם למצוא את זה לבד עם wireshark) וגם את היוזר\סיסמא הדיפולטיביים.

פבי, ה-IP ה-default ידוע לי וכנראה שאצטרך לבצע איתחול פיזי.

אבצע את התהליך בערב ואעדכן. תודה לכולכם שוב.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

חיבור מרחוק לא דורש שום שינוי במחשב.

רק להוריד את קובץ ההפעלה של TEAMVIEWER אשר לא מותקן במחשב ולא משנה הגדרות כלל.

החיבור מאובטח וברגע שנסגרת התוכנה אין אפשרות להתחבר שוב.

אם אתה מעוניין, אתה יודע כיצד להשיג אותי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

Update (sorry but I don't have hebrew in that PC):

I made a backup of the settings and then made a factory restore.

Now, the router broadcasts the wifi signal but I can't configure right the internet provider settings.

so, I'm unable to connect the router to the provider.

finally, I restored the settings back and I have internet access but no wifi signal.

What I need to post to figure out what is wrong with the settings.

All the basic wifi settings are ok and the wifi led is green.

I attached here the router settings txt file.

Thanks guys.

Lior

backupsettings1.txt

Veni Vidi Vici

פורסם

זה.

או אם ללכת לפי האמולטור, ראיתי שיש אפשרות לV תחת "Hide access point", תבדוק שהוא לא מסומן.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

לפי מה שהצלחתי להבין מקובץ הגיבוי, אתה מחובר ב ADSL בפרוטוקול PPPOE, הבעיה היא ששם המשתמש והסיסמא מוצפנים:

userName="YWQwMDk1NTNAZHNsLnVrcnRlbC5uZXQ=" password="MTE4MDA3MTA="

אם יש לך אותם אז תבחר ב Authentication Method: PAP

אם אין לך אותם אז אין מה לעשות, אתה חייב להשיג אותם כדי להגדיר ידנית מחדש.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

LOWDEZ צודק - העובדה שאתה מסתיר את הSSID גורמת לך לא לראות את הרשת האלחוטית.

אם תכניס את שם הרשת בצורה ידנית + יוזר וסיסמא - אתה תצליח להתחבר.

או לחילופין תוריד את הV והרשת לא מוסתרת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב, הבעיה נפתרה לבסוף.

כרגיל תמיד הבעיה היא בסימון של משהו לשא צריך להיות.

בדקתי שנית הגדרות WIFI וגיליתי הגדרות לא נכונות ב- wireless bridge. מן הסתם שיניתי ומאז הכל מתקתק.

תודה רבה לכולם על העזרה.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...