Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שיש לי תקציב של 60 - 70 אלף .. אני יכול לדעתכם להביא איביזה מהחדשות ז''א מתחילת 2008 אוטומטית ?

חיפשתי ביד 2 ולא מצאתי משהו בסגנון כולם מבקשים משהו כמו 85 אלף פלוס מינוס שחדשה עולה עוד 9 ..

אני חם על האוטו הזה רצח ומכיוון שאני בע''ה יהיה נהג חדש אוטו חדש לא בא בחשבון .. מישהו ? איזשהו רעיון ?

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל אני ממש צריך תשובה , יש אפשרות אפילו לקנות מליסינג או משהו אוטו יד 2 כזה ? או שאיביזה בכלל לא נכנסת בקטג' הזאת ..

(בקצרה אני צריך סיאט איביזה מהחדשות יד שניה שהמחיר שלה לא מוגזם כמו המחירים ביד 2 - קרוב למחיר של אוטו חדש )

פורסם

מה שאתה רואה ביד 2 אלו המחירים, סיאט לא עובדים עם ליסינג.

יכול להיות תצליח למצוא בחברות השכרה כמו אוויס למה שהסיכויים נמוכים. למה אתה רוצה דווקא איביזה 2008 ומעלה?

פורסם
מה שאתה רואה ביד 2 אלו המחירים, סיאט לא עובדים עם ליסינג.

יכול להיות תצליח למצוא בחברות השכרה כמו אוויס למה שהסיכויים נמוכים. למה אתה רוצה דווקא איביזה 2008 ומעלה?

מה אלה המחירים , בדרך כלל יש ירידת ערך משמעותית מרגע שקונים אוטו לשמוכרים אותו כיד 2 יעני .

אני רוצה 2008 כי זה הדגם החדש , אני נעול על הדגם הספציפי הזה , השאלה היא האם יש כזה דבר יד 2 במחיר אטרקטיבי של 60 - 70 אלף במצב טוב יעני במקומות מסויימים או איזה חברה או משהו ?

פורסם
מה אלה המחירים , בדרך כלל יש ירידת ערך משמעותית מרגע שקונים אוטו לשמוכרים אותו כיד 2 יעני .

אני רוצה 2008 כי זה הדגם החדש , אני נעול על הדגם הספציפי הזה , השאלה היא האם יש כזה דבר יד 2 במחיר אטרקטיבי של 60 - 70 אלף במצב טוב יעני במקומות מסויימים או איזה חברה או משהו ?

אם אתה חושב שרכב שיוצא מהחברה אוטומטית מאבד 30 אחוז מהערך שלו אז אתה טועה.

פורסם

הצורה החדשה זה מ 2009 ואין מצב לכזה מחיר.

עדיף לך לקנות חדשה כי 2009 עולה משהו כמו 90 אלף.

בהצלחה:arrow:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
הצורה החדשה זה מ 2009 ואין מצב לכזה מחיר.

עדיף לך לקנות חדשה כי 2009 עולה משהו כמו 90 אלף.

בהצלחה:arrow:

חחח אתה חושב שאם היה לי כסף לא הייתי קונה את החדשה ? , הבעיה היא אבא שלי , יש לו מין אובססיה לזה שנהג חדש לא יכול לנהוג במכונית חדשה , אלא עדיף לקנות מכונית "ישנה" כביכול ולקרוע אותה .

אחי בחיים לא הייתי נעול על דבר כל כך חזק מאשר האוטו הזה .. וואלה אני מקווה שבע''ה אם אני ישיג אותה אני לא יתאכזב חח .

רק אם למישהו יש רעיון מאיפה אפשר לקנות יד 2 בזול או אפילו איזה מציאה שירשום פה או אפילו רעיון אחר אני אשמח :)

פורסם
חחח אתה חושב שאם היה לי כסף לא הייתי קונה את החדשה ? , הבעיה היא אבא שלי , יש לו מין אובססיה לזה שנהג חדש לא יכול לנהוג במכונית חדשה , אלא עדיף לקנות מכונית "ישנה" כביכול ולקרוע אותה .

אחי בחיים לא הייתי נעול על דבר כל כך חזק מאשר האוטו הזה .. וואלה אני מקווה שבע''ה אם אני ישיג אותה אני לא יתאכזב חח .

רק אם למישהו יש רעיון מאיפה אפשר לקנות יד 2 בזול או אפילו איזה מציאה שירשום פה או אפילו רעיון אחר אני אשמח :)

אם הייתה דרך להוריד מחירים של מכוניות יד 2 בעשרות אלפי שקלים תהיה בטוח שכולם היו יודעים את זה.

תחכה למציאה או שתחכה עד שירדו המחירים.

• תוכן חדש...