Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על focal

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי רוצה לקבל מכל מי שמבין חוות דעת על מגבר מונו בלוק של פוקל דגם:focal solid 1

פשוט אני יכול להשיג אותו במחיר ממש זול ואני רוצה לדעת אם כדי לקנות אותו או שזה דגם לא מוצלח או שיש במחיר שלו משו יותר טוב..

תודה מראש..

נ.ב

אם יש למישו או ששמע רמקולים 6/9 של פוקל מדגם: focal ca1 הייתי רוצה לקבל עליהם חוות דעת כי גם אותם אני רוצה לקנות..

פורסם

פוקאל לא מייצרת זבל

סידרת הסוליד היא סידרה ברמה גבוהה

יצא לי לשמוע גם את המגבר 4 ערוצים של הסידרה וגם את המונובלוק הנ"ל והם עושים עבודה ללא דופי.

הרמקולים 6X9 הנ"ל הם מסידרת הכניסה "אקסס" מומלץ להוסיף עוד 200 שח וללכת על ה-CVX 690

מסידרת הפוליגלס ,למרות שאם אתה מדבר על מונובלוק אז הגיוני שיש לך סאב דאז הייתי ממליץ גם על קומפוננט אחורי

ולא על 6X9.

פורסם

תודה רבה על התגובה.. לא הייתה ממליץ על מונו בלוק אחר? הפוקאל נראה לך מונו בלוק טוב עם קרוסאובר מלא?

ובקשר לרמקולים מה זה "אקסס" ומה זה פוליגלס?

והאם שווה ללכת על רמקול אחר כגון jbl או אינפיניטי?

פורסם

הכל תלוי בדגמים שאתה בוחר ובמחירים שלהם. אי אפשר להגיד שפוקאל יותר טוב מ JBL בלי להתייחס לדגם ספציפי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...