Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו לא שאלתי מה יותר טוב שאלתי מה עדיף ליייי

אני תלמיד כיתה יב' ששנה הבא לומד יג' יש לי כרגע 10,000 שקל מעבודה שכבר הפסקתי לעבוד(זאת אומרת שלא יהיה לי עוד כסף חוץ מדלק)

אני יצטרך שנה הבא ליסוע כל יום מפ"ת לריאשון הלוך חזור אני רוצה םיג'ו 205 או פיאט

וכל אחד אומר שכדי לי משהו אחר ואני מבולבל

אני רוצה רק 1.4 (נפח מנוע)

האם אני יוכל לתחזק פיג'ו 205 ?

כי אם כן אז אני מעדיף פיגו אבל אני פוחד ?

פורסם
שמעו לא שאלתי מה יותר טוב שאלתי מה עדיף ליייי

אני תלמיד כיתה יב' ששנה הבא לומד יג' יש לי כרגע 10,000 שקל מעבודה שכבר הפסקתי לעבוד(זאת אומרת שלא יהיה לי עוד כסף חוץ מדלק)

אני יצטרך שנה הבא ליסוע כל יום מפ"ת לריאשון הלוך חזור אני רוצה םיג'ו 205 או פיאט

וכל אחד אומר שכדי לי משהו אחר ואני מבולבל

אני רוצה רק 1.4 (נפח מנוע)

האם אני יוכל לתחזק פיג'ו 205 ?

כי אם כן אז אני מעדיף פיגו אבל אני פוחד ?

לפי דבריך אתה מחפש שקט נפשי. לא תקבל את זה עם צרפתיה בת יותר מעשור. ובכל אופן, אם כל מה שיש לך זה 10,000 שקל אין לך מה לחפש עם 205. חתוך כמה אלפים מהתקציב לטובת ביטוחים ותיקונים וחפש לך פיאסטה ישנה. אם נפח המנוע באמת קריטי שווה אולי לחפש סובארו DL משנתון נמוך. על שתי המכוניות נשפכו כבר שרשורים כבדים מאוד בפורום - חפש ומצא.

פיאט אונו היא בחירה לא רעה ולמיטב זכרוני מחוויות חברי הפורום ניתן ליפול על אקזמפלרים אמינים. בכל מקרה תיאלץ להתפשר. לדעתי אם תיכנס להרפתקה בתקציב כזה דחוק תצטרך תוך זמן קצר להתעלק על ההורים שיחלצו אותך.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

לפי דעתי לא שווה ללכת על DL (אוטו פשוט מזוויע, וממש לא חסכוני, חוץ מאמינות אין לו כלום), לפי דעתי האונו וה205 אופציות מצויינות, לכל אחת יתרונות משלה (ה205 מהנה לנהיגה יותר,מנוע חזק יותר,ונוחה יותר. האונו קצת יותר אמינה,זולה יותר,) את זאת שתמצא במצב טוב יותר לפי דעתי תיקח.

פורסם
בבקשה תירשמו מה אתה חושבים

קבל עצה.

אל תחפש מכונית ספציפית.

צא ותראה מכוניות שעומדות בתקציב שלך, וקנה את זאת שבמצב התחזוקתי ההכי טוב.

זה הדבר היחיד שעשוי לשפר את הסיכויים שלך לראש שקט מבחינת אמינות.

חוץ מזה, אתה יודע שיש אגרת רישוי שנתית של כמעט 1000 ש"ח?

אתה יודע שביטוח חובה וצד ג' יעלו לך איזה 2000 ש"ח?

אתה יודע שפעם בשנה או 10000 ק"מ צריך לעשות טיפול תקופתי שעולה כמה מאות שקלים?

אתה יודע שאין מצב שמכונית ב 10000 ש"ח לא לדרוש במהלך השנה תיקונים נוספים?

בקיצור, תחשוב פעמיים אם באמת יש לך 10000 ש"ח לרכישה....

אחזקת מכונית זה הרבה יותר מלהכניס דלק ולנסוע.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

חשבת על אופל אסטרה?

מחירון של אסטרה עם נפח מנוע 1.4 גיר ידני שנת '92 הוא 10,000.

רכב מרווח יחסית לפז'ו ואונו, לא זולל דלק והחלפים לא יקרים בניגוד למה שחושבים על הגרמניות.

פורסם
חשבת על אופל אסטרה?

רכב מרווח יחסית לפז'ו ואונו, לא זולל דלק והחלפים לא יקרים בניגוד למה שחושבים על הגרמניות.

לא אחי אני לא אוהב את הרכב הזה

פורסם

ב10 אלף

תקנה פיאסטה במצב טוב דפנטלי. וככה שה 10 אלף יפיסקו לך גם לקנייה וגם לשנה שלמה של השרדות (מוסף ביטוח וכ"ו)

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

לדעתי כדי לך לקנות פיאט אונו מנוע 1.4 על כזאת אני נוהג ואחלה אוטו לתקציב הזה אבל אתה לא תסתדר עם התיקונים הראשוניים שצריך לעשות לכל אוטו ישן, אין מה לעשות.

כשאתה קונה את האוטו תבדוק טוב טוב מה מצבה ואז תחליט אל תמהר לקנות בכל מקרה.....פיאט אונו אוטו אמין...לפחות שלי....

Fiat Uno 1.4 i.e.S. I

Named: "Bella" I

Year: 1995 I

פורסם

נהנתי ממנה מאוד... האמינות של הרכב בינונית...

אם אתה הולך לבדוק אחת כזו שים לב לחולשות:

-מערכות חשמל: תאורה, לוח מחוונים.

-ראש מנוע: חולשה של הרכב ולא רק מנסיון שלי...

-תושבות: שים לב אם הרכב רועד, משמיע רעשים מוזרים בנסיעה...

-משאבת מים: בשנתיים הלכה לי פעמיים... שים לב לנזילות מהאיזור, ושים לב לצינור מתכת (צינור T) שיוצא מכיוון המשאבה... יש לו נטיה לקבל חלודה וליצור חורים בגודל של כדור טניס... :-)

זהו בעיקרון...

אל תבהל ממה שכתבתי... מה שאתה רואה פה זה עם נסיון של שנתיים + ונסיעה עם הרכב יומיום מהדרום למרכז... (70 אלף קילומטר בשנתיים) ואני חושב שעם מה שהעברתי אותו... הוא היה די אמין!

שיהיה בכיף!

פורסם

ככה אני החלטתי ליקנות ראשון מה שאני רואה במצב יותר טוב ובמחיר יותר טוב

אבל רק פיאט אונו או פיגו 205

הבנתי שפיאט אונו יותר משתלמת לי במצב שלי

אבל את הפיגו אני לא פוסל

עכשיו אני בודק בקשר למיכרז מכוניות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
חשבת על אופל אסטרה?

אתה יכול בבקשה להביא תמונה שלה לפה?.....כי אני לא ממש זוכר איך הוא נראה

אני עכשיו גם מחפש רכב בתקציב שלו

אהלן מה נישמע???.

• תוכן חדש...