Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח תוספת על מזגן? תוספת על רדיודיסק?

אתה משכיר רכבים ברמאללה או מה?

בעבר השכרתי מאות פעמים רכב, באתי, הפקדתי מספר כרטיס אשראי, צילום תעודת זהות ואמרתי ביי.

חזרתי רק כשהתחשק לי (סתם נו, כשסיימתי את ענייני עם הרכב המדובר), החבוב מהמשרד יצא איתי, ראה שהכל תקין, בדק קילומטרז, אמר לי "תחתום", חתמתי והוא אמר יום טוב.

לא כזה מסובך, 200 שקלים ליום, מאזדה 3, אוטומטית, מרווחת, מיזוג, CD, רמקולים ואפילו 4 צמיגים חדשים ש"דווקא אתמול החלפנו במוסך".

לך לחברות ביטוח, תראה במו עינייך, תסתובב להם בחניון, תראה מוכנית שמתאימה לך ולצרכייך ותהיה בריא.

לטעמי הפרטי:

עוד 300 שקלים, פחות 300 שקלים, לא יהפכו אותך לעני יותר או פחות.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח מאוד לדעת איפה משכירים מאזדה 3 ב200 שקל ליום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לבעל הג'ימיני, נראה לי שאתה קצת לא מחובר למחירים.... ב-200 שקלים ליום קיבלתי סוזוקי SX4 בפסח כולל ביטול השתתפות.

בתקופות המתות (לא חגים, לא חופשים, לא סופ"שים, לא קיץ) תקבל מחירים יותר טובים.

מחירי ההשכרה בתקופות החמות מאוד גבוהים, בטח לא 200 שקלים למאזדה 3, באחריות (אני קומבינטור לא קטן באויס).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מוזר, בפעם האחרונה ששכרתי רכב בארץ (דצמבר 09') קיבלתי מונדאו מאלדן בערך באותו סכום ליום, וזה כלל תוספת נתב"ג.

בלי קומבינות, מספיק שנכנסתי לאתר של אלדן באנגלית ו-surprise surprise! התעריף היה נמוך בכ-20% ממקבילו הישראלי.

פורסם

כנס לחברות השכרה ותשאל. עשה סיבוב בחניונים שלהם ותרשום דגמי רכב שימצאו חן בעינייך.

לבעל הג'ימיני, נראה לי שאתה קצת לא מחובר למחירים.... ב-200 שקלים ליום קיבלתי סוזוקי SX4 בפסח כולל ביטול השתתפות.

בתקופות המתות (לא חגים, לא חופשים, לא סופ"שים, לא קיץ) תקבל מחירים יותר טובים.

מחירי ההשכרה בתקופות החמות מאוד גבוהים, בטח לא 200 שקלים למאזדה 3, באחריות (אני קומבינטור לא קטן באויס).

אוקי אז אני לא מחובר למחירים ואתה תמשיך לשלם 400 שקלים ואפילו יותר מזה ליום.

אגב, לא בקומבינה ולא בבטיח. בא מבקש ומקבל.

ואני לא אח של חבר של שכן של אדון מנהל.

אני אזרח, בדיוק כמו כל אחד אחר.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

כנס לאתר של חברות ההשכרה ובצע במחשבון שלהן בדיקה.

אני בדקתי הרגע באחת מהחברות הגדולות והמחיר ליומיים קצת פחות מ-400 ש"ח כולל ביטוחים ומע"מ (לא כולל ביטול השתתפות עצמית).

אם היית בודק לפני 7-10 ימים, יתכן והמחיר היה עומד על 550 ש"ח.

כרגע ירד הלחץ העונתי ואיתו המחירים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מדובר על מבצע שמתייחס להשכרה של פיאט פנדה בלבד.

מעבר לזה, בדוק האם המחיר כולל ביטוחים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מוזר, בפעם האחרונה ששכרתי רכב בארץ (דצמבר 09') קיבלתי מונדאו מאלדן בערך באותו סכום ליום, וזה כלל תוספת נתב"ג.

.

כאמור דצמבר זו לא בדיוק "שיא העונה".

אוקי אז אני לא מחובר למחירים ואתה תמשיך לשלם 400 שקלים ואפילו יותר מזה ליום.

.

לא אמרתי שאני אשלם 400 שקלים ויותר ליום,אשמח אם תראה לי היכן כתבתי את זה.

מה שכן אמרתי שבעונה החמה מבחינת חברות ההשכרה אתה בחיים לא תשיג מאזדה 3 ב-200 שקלים ליום כולל כל הביטוחים וביטול השתתפות.

פורסם
דצמבר זו לא בדיוק "שיא העונה".

תלוי איפה ? יש מקומות שסוף דצמבר הוא עונה, בעיקר בגלל צליינים שבאים לארץ הקודש.

גם חברות תעופה עושות מבצעים הפוכים בסוף דצמבר (מוציאים ישראלים בזול ומביאים צליינים ביוקר).

.

פורסם
כאמור דצמבר זו לא בדיוק "שיא העונה".

לא אמרתי שאני אשלם 400 שקלים ויותר ליום,אשמח אם תראה לי היכן כתבתי את זה.

מה שכן אמרתי שבעונה החמה מבחינת חברות ההשכרה אתה בחיים לא תשיג מאזדה 3 ב-200 שקלים ליום כולל כל הביטוחים וביטול השתתפות.

4 ימים, עונה חמה, נתב"ג, מאזדה 3 + ביטול השתתפות עצמית.

<a href=1izmmywmizy1.png' alt='1izmmywmizy1.png'

פורסם

אופיר,

אומנם מבחינת מזג אויר אנחנו בעונה חמה מאוד אבל מבחינת חברות ההשכרה, העונה החמה הסתיימה בשבוע שעבר ומחירי ההשכרה נחתכו בקרוב ל-50 אחוז (כך זה לפחות בקבוצות הראשונות).

76 ש"ח ירד ל-42 ש"ח, 80 ש"ח ירד ל-48 ש"ח. מחירים אלה לא כוללים ביטוחים שיכולים להסתכם בעוד 100 ש"ח ליום.

בדוק את המחירון שלך בעוד כשבועיים ותראה שוב מהם מחירי עונה.

אגב, אני לא בטוח ש-Tel Aviv Airport אכן מתכוון לנתב"ג ולא לשדה-דוב. חברות השכרה המתייחסות לנתב"ג בד"כ רושמות BEN GURION AIRPORT.

.

פורסם

כמו שאמיר ציין, התקופה עכשיו כבר לא נחשבת לעונה, סוף הקיץ לא נחשב לעונה.

באותו אופן, חבר שלי הזמין נופש באילת, 3 לילות במלון דן פנורמה בימים שלפני ערב ראש השנה (הוא חוזר הביתה בערב ראש), עלה לו 1000 שקלים לזוג.

מזמין אותך לבדוק בעצמך כמה יעלה אותו נופש בדיוק על ראש השנה (מדברים על הפרש של כמה שעות, כן?).

בלי קשר, שים לב שרוב ההזמנה שצירפת הינה לאמצע שבוע, שם חברות ההשכרה יותר גמישות, לרוב השכרה שמתחילה בשישי ומסתיימת בראשון תיהיה יקרה יותר, בדיוק כמו בבתי מלון.

פורסם

כמובן שבחגים/שיא העונה המחירים עולים, אבל אם מזמינים מראש ניתן למצוא גם רכב השכרה וגם מלון במחירים סבירים.

Tel Aviv Airport - נתב"ג, Domestic Airport - שדה דב, לפחות באתר הנ"ל.

המחיר כולל ביטוח המבטל את ההשתתפות העצמית.

פותח השירשור מחפש רכב לשבועות הקרובים, לכן המחירים אקטואלים לגביו.

• תוכן חדש...