Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך איזה SIM שאני משלם רק על הודעות SMS בלי דמי שימוש בלי כלום כאילו לקנות את הSIM עצמו ושתיהיה אופציה ממנו רק לשלוח SMSים אפשרי משהו כזה?

אם כן הכיצד?

פורסם

קנה SIM טוקמן או משהו בסגנון של כל חברה,ותגביל ממנו שיחות יוצאות ע"י קוד PIN.אם אני לא טועה זה לא מגביל הודעות SMS אבל תבדוק את זה לפני.

פורסם

קנה סים טוקמן,ביגטוק או איזי שעלותו כ 40-60 ש"ח בחנויות. הסים של פלאפון (איזי) עובד רק במכשירי דור 3.

לכל חברה יש כרטיס חיוג מיוחד עם הטבות SMS, שהוא בעצם "כרטיס הודעות".

בסלקום (טוקמן): 20 ש"ח ל 80 הודעות SMS

באורנג' (ביגטוק): 35 ש"ח ל 100 הודעות SMS

בפלאפון (איזי): 25 ש"ח ל 100 הודעות SMS

אסף

פורסם

התשובה של פלאפון היא שגוייה.

יש לי חנות סלולר. אני מבצע הטענות של כל כרטיסי החיוג דרך המחשב (טעינה וירטואלית). במחשב מופיעים כל הכרטיסים שציינתי.

אסף

פורסם

אני זקוק לכרטיס סים שאפשרי לבצע איתו רק SMS או שיש גם שיחות ורק מתי שמשתמשים בשיחות אני אשלם אני חייב משהו ללא עלות חודשית נטו לקנות כרטיס סים שאפשר להכניס למכשיר סלולרי ולבצע איתו אך ורק SMS.

דיברתי עם *166 והיא אמרה לי שלא קיים דבר כזה

פורסם
התשובה של פלאפון היא שגוייה.

יש לי חנות סלולר. אני מבצע הטענות של כל כרטיסי החיוג דרך המחשב (טעינה וירטואלית). במחשב מופיעים כל הכרטיסים שציינתי.

אסף

אסף,

האם גם בטעינה וירטואלית משלמים 7 ש"ח עמלה על כל כרטיס?

יש דרך להימנע מתשלום העמלה הזו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ומה הבעיה לקנות סים טוקמן/ביגטוק/איזי ולא לבצע בו שיחות?

כנ"ל אפשר גם לקנות של קו פתוח ללא חבילת דקות, ולא לבצע בו שיחות.

עד כמה שידוע לי, שיחות יוצאות אפשר לחסום גם ברמת המכשיר (בחלק מהמכשירים, אם לא כולם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...