Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה הייתי מנפח עד ל-2.6bar שזה כ38PSI (הוראות יצרן לעומס רגיל) את כל הגלגלים.

שמתי לב שבפניות חדות בשלב מסוים ההרגשה בהגה היא שהרכב נמרח קצת, התחלתי לנפח 40PSI והנסיעה קשיחה יותר אך זה מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו. (אני מנפח תמיד לאחר נסיעה רגועה [כאשר הרכב לפני זה עמד כמה שעות בחנייה] של 4 דקות לתחנת דלק כדי שהצמיג לא יתחמם יותר מדי ולאחר כמה שעות שוב בודק עם שעון את הלחץ אויר על צמיג קר לגמרי)

(הצמיגים אצלי הם המקוריים: Bridgestone Potenza RE050.)

שמתי לב שאני חייב לדאוג ללחץ אויר תקין בתדירות גבוהה יותר מפעם בשבועיים, זה נורמלי?

לאיזה לחץ אתם מנפחים את הצמיגים?

תודה,

--רן.

פורסם

לא רלוונטי כמה "אנחנו" מנפחים, חשוב למלא לפי הוראות היצרן, וזה כמובן תלוי במידות הצמיג ובסוגו.

אכן, חשוב למלא כאשר הצמיגים קרים, בבוקר למשל.

אני למשל מקפיד למלא לפי הנחיות "עומס מלא" לפני נסיעה בתפוסה מלאה וציוד, ובסיומה חוזר לעומס נהג+1.

אני נכנס לצמיגיה "שלי" פעם ב-10 ימים, גג שבועיים. לא סומך על מכשירי תחנות הדלק.

פורסם

אני מדבר על הג'אנט "17 של הGTI בדור 5 ו-6.

אם שמים לרגע את הוראות היצרן בצד, זה לא שאני מנפח את הצמיג בלחץ לא הגיוני, מבחינתי לאחר נסיעה בכמה לחצי אויר שונים התחושה היא טובה יותר עם לחץ אויר קצת יותר גבוה (40PSI) ואני מוכן להתערב שבמסלול הרכב יעשה זמנים טובים יותר כך מאשר על 38PSI.

פורסם

במסלול אכן צריך למלא 3-4 PSI יותר...

אני ממלא 35, ואני די בטוח שזה מה שהיצרן ממליץ.

לפעמים אני שם 36 אם ממש חם בחוץ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אייל, בדקתי שוב על מנת לוודא ואצלי כתוב 38PSI בעומס רגיל על המדבקה מגרמניה במכסה דלק.

מעניין שההוראות יצרן שונות בדור 6.

מסתבר שיש עוד שמנפחים ל40 PSI בפורום golfmk6.com ואפילו 41PSI לגלגלים הקידמיים.

פורסם

מה? מוזר...

אני אבדוק עכשיו בדיוק כמה צריך למלא אצלי ואעדכן.

40 נשמע לי מטורף.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...