Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש קליאו 96 שהמזגן שלה החזיר את נשמתו לבורא.

עכשיו פה אני נכנס לתמונה ואני מעוניין לתקן לו את המזגן בכמה שפחות כסף.

בדרך כלל מניסיוני זה המדחס או הקלאץ' שלו שפורשים לפנסיה מוקדמת אבל כדי לא ללכת סתם לקנות מפירוק מדחס

ובסוף לא לפתור את הבעיה אני יתאר את הסימפטומים.

יום אחד המזגן הפסיק לעבוד שהוא הפסיק לעבוד לדברי החבר הוא הוציא עשן או גז או מה שזה לא יהיה דרך הפתחי איוורור ומאז הוא מת, הלך למזגניסט שאמר לו שיש גז במערכת ככה שאני מתאר לעצמי שזה לא דליפה מצד שני זה לא נשמע כמו סימפטום קלאסי של מדחס, יכול להיות שזה מייבש?

כרגע המזגן מסרב להכנס לפעולה אין אפילו את ה"תיק" של כניסה ויציאה מעבודה של המדחס.

אשמח לעזרה 8)

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

שחסר גז המזגן לא יעבוד(לא יכנס המדחס),וגם לפי התאור שלך (עשן או גז מהפיתחי איורור)זה מאייד בקבינה נוזל.אז אים המזגניסט בדק ואמר שיש גז,אז מה הוא אמר למה לא עובד?

פורסם

אוקיי קראתי בפורום על הכרטיס הזה, רק כדי לוודא איפה הוא בדיוק יושב כדי שאני אבדוק אם הוא שרוף או לא.

הבנתי משהו באזור המגבים אבל אתה יכול לכוון אותי קצת יותר מדוייק?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מתחת למגבים יש פאנל שחור, שמחובר עם 2 ברגים בצדדים. זה אותו פאנל שיש לו בקצה פס גומי שנוגע בשמשה.

לאחר הסרת הפאנל, תראה מצד שמאל (אם אתה מול הרכב) את יחידת הפיקוד שאמורה להיות 'מוגנת' במכסה פלסטיק.

מדובר בגוף קירור ממתכת שכולל את הבקר, ומתחברות אליו 2 צמות של חוטים (multi-plug) שאותם ניתן לנתק.

• תוכן חדש...