Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו באוטו שלי הגג המכנס מנוע לא במצב טוב בגלל השמש

עכשיו את אני צובע זה יוריד לי ערך מי האוטו

תודה מרואש לכל העוזרים

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

עצתי לך לצלם את המצב הנוכחי ולצבוע החלקים הזקוקים לצביעה.

בזמן מכירת הרכב באם הקונה יגלה הצביעה וישאל פרטים, הצג התמונות המעידות שהצביעה נעשתה רק עקב צבע שרוף ואכול ולא בגלל תאונה או מכה.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

תודה מרואש לכל העוזרים

אם אתה צובע את הגג ואת מכסה המנוע אז לא עדיף כבר לצבוע את כל האוטו?!

הרי את הרוב כבר עשית...

תראה, אם תצלם את זה לפניי ואחרי ותראה לקונה שבא לקנות שזאת הסיבה שצבעת ולא אחרת אז אני לא מאמין שזה יוריד מהערך ואפילו ההפך הוא הנכון, אם לא תצבע אז יורידו לך מחיר בעת הקנייה ("שמע אחי, הצבע שרוף... מצאתי אחת למכירה בדיוק כמו שלך רבע מחיר, רבע קילומטרז' אבל לא כ"כ בא לי עליה, אז בוא תוריד לי קצת...").

אם זה מפריע לך אסטתית אז לך תצבע.

פורסם

תודה מרואש לכל העוזרים

אני חייב להודות, לפעמים פשוט משגע אותי לקרוא הודעות כאלו - הניסוח כ-ל כ-ך לוקה שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להסביר לך איך זה צריך להכתב נכון... עברת בגרות בלשון?

ולעניין - גם אני מתכנן מתישהוא לצבוע את הגג ומכסה המנוע, צלם אותם לפני ובמהלך העבודה אפילו, ולא צריכה להיות בעיה. מי שירצה לקנות את האוטו שלך לא יעשה בעיות בנוגע לזה באם הוא ידע כי הרכב נצבע למטרות קוסמטיות בלבד ולא לאחר תאונה - זה לא שיש לו עוד הרבה 106GTI מאותן שנים עם צבע מושלם שרק מחכות שיקנה אותן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

א. תיקוני צבע ואפילו החלפת חלקי פח (דלתות כנפיים וכו') אינה עילה לירידת ערך אם נעשו בצורה מקצועית.

ב. כל מכון בדיקה שמכבד את עצמו ידע להבחין בין רכב שעבר תיקון צבע תמים לבין רכב שעבר תאונה.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

ואם צובעים בצבע אדום , רוב הזמן יש הבדלים

והאם ניתן לפתור את הבעיה של ההבדלים ?

וכמה יעלה לצבוע את כל האוטו בצורה טובה ויעילה ?

נגיד לדוגמא סובארו לגאסי (ששאלתי אם כדאי לקנות) שנה 1991

ומכסה מנוע צבע אדום דהוי

ומספיק כאן לצבוע את המכסה מנוע ? שיתאים לשאר הצבע באוטו ???

האם פוליש יכול לעזור כאן ???

תודה על עונים

יום טוב וחג שמח

פורסם
צבע אדום ידוע כצבע שנוטה לדהות, אם צובעים מחדש אפשר לחשוב על צבע נורמלי יותר

לא מומלץ בכלל!

שינוי צבע הוא דבר הרבה יותר יקר אם עושים אותו כמו שצריך.

צריך לצבוע בקנטים של הדלתות, בגאז', מנוע, בתוך המנוע, חלרי פח חשופים בתוך הרכב ועוד... אם לא עושים את את זה כמו שצריך - לדעתי עדיף להישאר עם אוטו בעל צבע דהוי. מה גם ששינוי צבע בדרך כלל מוביל לירידת ערך גדולה יותר מצביעה מלאה - שלא בטוח תגרום לירידת ערך (תלוי בשנתון).

הפתרון לשמירנ על צבע אדום הוא לעשות וקס טוב לפחות פעמיים בשנה (עדיף 4) ולהשתדל לחנות בצל. אם יש סבלנות לכסות את האוטו - מצויין.

לגבי המכסה מנוע של nokia9xxx , תלוי מה מצבו.אם הצבע לא התקלף/התפוצץ וכו, פוליש יוכל לעזור. הוא מוריד שכבה של צבע ולכן חושף צבע לא דהוי. יהיו הבדלים בצבעים לאחר פוליש, המכסה מנוע יראה בגוון קרוב למקורי, ושאר הרכב לא. לכן תצטרך לעשות פוליש לכל האוטו, ולאחריו מומלץ לעשות וקס כדי לשמור על התוצאה לאורך זמן.

יובל.

• תוכן חדש...