Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

טסט לרכב שאין לו טסט מ-2006


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברובר 214 שאין לה טסט משנת 2006 האוטו עמד בחניה וכרגע הוא עובר שיפוץ שכולל החלפת גיר ועוד דברים מסביב.

ליפני התחלת השיפוץ אנחנו רוצים לדעת כמה יעלה לעשות לאוטו טסט כי מחודש 12 בשנת 2006 אין לאוטו טסט.

כמה משלמים על כל שנה שאין לאוטו טסט ?

האוטו שנת 1997

הדגם 5 דלתות

 

תודה.

Only RWD

פורסם

אגרת רישוי לרכב הזה (אאל"ט קבוצת רישוי 2) הוא כ-1000 שקל. כפול השנים שבהן הרישיון לא היה בתוקף צריך לעלות לך בערך 4000 שקל ועוד מחיר טסט (וכנראה גם טסט חוזר כי תמיד מוצאים משהו) - 60-70 שקל.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

אפשר היה לבצע הפקדת (הקפאת) רישיון בשנת 2006 כשהפסיקו לנסוע עם האוטו, ואז לא היה צריך לשלם על כל השנים האלו.

 

אם לא הקפיאו את הרישון - אז כן צריך לשלם על כל התקופה, החל מיום, בה נגמר הטסט האחרון. משלמים את הסכום הרגיל, כאילו האוטו היה בשימוש.

 

זה יוצא סביב 1000 שקל בשנה, כלומר סדר גודל של 3500-4000 שקל.

 

אין שום דרך לעלות את האוטו חזרה לכביש בלי לשלם את הכסף הזה.

 

בכל מקרה, אם תעשה טסט היום - הוא יהיה בתוקף עד חודש 12.2010

 

 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...