Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"

?אתה חושב מחוץ לטחינות בפורום להרתם לעוסקים בתחום?

נראה לי שאחד כמוך מגיע למשרד הספורט תוך דקה כולם מתאבדים בקפיצות דרך החלונות

שבוע רגוע

דני יש פרדוקס בדבריך

מצד אחד כך אתה טוען, בכל הודעה והודעה, אני לא מבין כלום.

מצד שני אתה מציע לי כל הזמן להצטרף ולתרום לעושים במלאכה.

האם אולי אתה רוצה שאני אצטרף כדי לתת עצות אחיתופל ובכך להכשיל את אלה שכעת נושאים בעול??

ולתת לך את האפשרות לחזור לקידמת הבמה. או שאני סתם חושד בכשרים.

או שבעצם ומעצם ההצטרפות כבר אני אקבל חוכמה ואתחיל להבין .

או אולי כפי שכתבת בשורה האחרונה המוכחלת בהודעה שלך.

אז לא כדאי לכם שאני אגיע לשם כי במקרה הזה כל התהליכים יוקפאו יקח הרבה זמן עד שיאיישו את התפקידים מחדש ולבסוף עלולים אנו למצוא את עצמנו עם אנשים עוד פחות מתאימים.

או אתה תציע את עצמך לתפקיד המתפנה?? על פי המידע שבידי הצעת את עצמך בזמנו ונדחית!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שיח לוחמים!

זה כבר הרבה יותר מעניין.

:wink:

אלון

אכן אלון. הטוב מקבל את הטוב הרשע מקבל כגמולו.

ואני ממתין בקוצר רוח לשמוע מן המטיף.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

אתה לא קורא עברית? לא מבין עברית? או סתם מנסה להתגרות

לא רוצה שום תפקיד,לא מעניין אותי לשקם את ההריסות, את "גרנד זירו" יהיה קל ויותר מהר לשקם

ניסיתי,לא הלך,אחר אולי יעשה זאת טוב יותר.

אני חוזר שוב נוסע להתחרות בקפריסין משאיר פה את כולם להמשיך לנסות ומאחל הצלחה לכולם.

ירצו להשתמש בעצות ובידע שלי על הכיפק לא רוצים? לא צריך.

וגילוי נאות?

אכן כן הגשתי מועמדות לרשות הנהיגה הספורטיבית לפני כ 3 שנים,הייתי האיש הנכון בזמן ובמקום הנכון (לדעתי)

מישהו החליט אחרת ,טעמיו איתו ,בסה"כ מבחינה כלכלית אולי טוב שכך קרה,מבחינת קידום הנושא? אני מצהיר שהייתי מצליח הרבה יותר טוב והרבה יותר מהר.

אבל למה להכות חתול מת? מה שהיה היה (גם שיר)

מירוצי מכוניות

פורסם

עזבתי את השרשור היו מלחמות יהודים, חזרתי לשרשור עם מלחמות ישראל

ישה, איזה גדוד 12,13,51 באח1 ג'וחרה, מספר אישי 96 או 20 ביז? אני מ-51

ההתפלספות לעניין הביטוח היא לא במקום

- העברתי חומר לידי יוסי, זה לא רק עניין של גובה הכיסוי הנושא קשור ישירות לחוק הנהיגה הספורטיבית ואיך מדינת ישראל רואה את הספורט הזה. כול זמן שהמדינה תחשוב בגדר של תעבורה כך המצב יימשך.

- המדינה צריכה להכריז שכול מי שמגיע למסלול המרוצים לוקח על עצמו אחריות (נהג, נווט, קהל) כי ספורט מוטורי הוא דבר מסוכן, המצב כיום שאני כמתחרה צריך להוכיח שעשיתי את הכול בכדי למנוע את התאונה.

- לקבל על עצמה את טופס שיחרור מאחריות.

- המארגן צריך לפעול ברמה שתבטיח את הקהל (לא את המתחרים כי אלו נוסעים על הסף, אותם צריך לאבטח בעזרת סדרנים שימנעו כניסה של גורמים לא רצויים ככול האפשר) אזורי צפייה, מרחק ביטחון אבל גם אז כאשר הכול מאושר תמיד רכב שבא במהירות של 100 קמ"ש במשקל של 1000 ק"ג עדין עושה בתוך שלו כאשר הוא עף מהמסלול ומתהפך.

- לדעתי אלו הפעולות שיש לעשות בשלב זה

א. לאשר את כלי הרכב.

ב. רישוי לנהגים (שיטת הסבא כול מי שעד היום השתתף במרוצים לא מבחנים ולא כלום)

ג. הקמת מסלול סגור זמני/קבוע קבלת אישור מהרשות.

ד.הוצאת ביטוח למשתתפים.

ה.הקמת אירועים בשלב זה ללא קהל. (אין צורך בצד ג')

יש עוד דרכים לתקוף את הבעיה אבל בשלב הזה זאת הדרך לדעתי.

ב.שליט

פורסם

התלבטתי עמוקות אבל החלטתי לפרסם כל חומר שידרש, העיקר שתדליקו בישראל את מנועי הרכבים למרוץ חוקי

ברוך שליט ושאר האנשים תמשיכו מהמקום בו הפסקתי (או אולי יש לכם דרך שונה)

בהצלחה

ביטוח מרוץ.pdf

מירוצי מכוניות

פורסם
ישה

אתה לא קורא עברית? לא מבין עברית? או סתם מנסה להתגרות קורא כותב ומבין ובטח לא מנסה להתגרות

לא רוצה שום תפקיד,לא מעניין אותי לשקם את ההריסות, את "גרנד זירו" יהיה קל ויותר מהר לשקם

ניסיתי,לא הלך,אחר אולי יעשה זאת טוב יותר.

quote]

זאת הודעתך מלפני 13 חודש

לכן אעשה הפעם את הדברים בצורה מושכלת ושונה כאשר אם וכאשר אקרא לדגל מחדש וזאת רק ע"י כתב אמנה מכלל המועדונים,הספורטאים,המפיקים ללכת שוב בראש החץ.

הזזנו אז הרים ממקומותיהם,אני חושב שרק במלחמה נשיג את מבוקשינו.

לתומי חשבתי כי זאת עמדתך גם היום.

הבהרת את עמדתך בנושא זה.

לא ענית לי על שאלתי האחרת בדבר הפרדוקס בדבריך. אינך חייב לענות אם אינך רוצה. פשוט מסקרנות כדי לנסות להבין איך ראשך עובד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ברוך אהל'ן

גדוד 12 סמל מ.א 975482 לפקודתך. מחזור פברואר 1966 6 אשכנזים אחד מהם ג'ינג'י אני , השאר ס"ט.

דמיין לך את התמונה.

מתחיל את השירות עם אורך שירות של שנתיים וחודשיים, לסיום קורס מכי"ם בג'וערה אנחנו מקבלים פרס / ב (ק)ונוס עוד 4 חודשי שירות לאחר המלחמה בונוס נוסף של 6 חודשים סה"כ 3 שנים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא נקראתי לדגל ישה החופר ,ראית סימון והדגשה בורוד? (אם וכאשר?)

הראש שלי עובד סבבה, בלי בבה, עכשיו נהיית חוקר צפונות לב ומוח?חחחח

הנה מכתב שהופנה לרשות הנהיגה הספורטיבית בנסיון לעזור

אם לא תלך חזק ובתוקף למשרד האוצר לא יהיו פה לעולם מירוצים

"אני גם מציע לך לקחת ולצרף אליך את יעקב קיהל שבתקופה זו פורש מה"פניקסהאיש הזה מלבד קשריו במשרד האוצר הוא האורים והתומים בנושא ביטוח אקסטריםבארץבנוסףנושא סדרניםברוך שליט צודק ב100%אתם מייקרים את עלויות האירוע סתםמעולם לא היו בעולם ואף לא יהיו אילו סוגים של אלימותהספורט הזההוא הכי נקי בעולם חבלחבל שהבירוקרטיה מכרסמת כסרטן את הספורט הכי נאור שיש

תשובת הרשות?

יש לנו מהלכים חזקים במשרד האוצר,אנחנו מאמינים שנוכל להעביר את הביטוח דרך הפול.

תוצאה

להד"ם

מירוצי מכוניות

פורסם

ישה, קנה "קונגו" כדי שתעמוד בקצב:lol:

ציטטה מ"לויידס"

Many thanks for your Email. The simplest thing I think would be for IRDA to complete the attached proposal form and provide as much additional information as possible with regards Risk Assessments, Marshalling, Safety, Experience and Training."

זה רק חלק קטן ממסע היסורים והתחקירים שעברתי מול מבטחי המישנה בחו"ל

לשמוע מנגד את אנשי הרשות,מנכל"ים לשעבר, יו"רים אומרים:"מה זה ביטוח, קטן עלינו, אני בשנייה מסדר את זה"

אני מזמין את כולם לאכול כובע קש בפרהסייה.(כל החתרנים לא לשכוח להעביר הלאה ולתזכר את הכתוב וומי כתב על מנת להמשיך להכפיש חחח:-D)

400 עמודים בערך מתורגמים מעברית לאנגלית נשלחו למוסדות "לויידס", לו היו כל הספורטאים מר ישה מתאחדים ואפילו לצורך הזה בלבד

מה אתה אומר היינו מצליחים?

חזור לסעיף אם וכאשר

יאללה מספיק להיום

מירוצי מכוניות

פורסם

דני אני כבר מזמן רכוב על D9

ברשותך וברשות ברוך אני רוצה לנסות להבין.

אתה דני מדבר על כמות של 500-1000 ספורטאים. האם זהו הפוטנציאל ?

אני רוצה להתחרות על המסלול בכוכב יאיר לדוגמה כמוני יש בוודאי עוד רבים והם נמנים באלפים אם לא עשרות אלפים. אליהם צריך לכוון.

נקודת הנחה נוספת היא כי החוק והתקנות הישראליים מחמירים בדרישות הטכניות שלהם מעבר לדרישות המקובלות בתקנונים על פיהם מתנהלת פעילות הספורט המוטורי בעולם הנאור.לתוך הסלט ייכנסו כל האילוצים כמו סדרנים אלימות בספורט YOU NAME IT

כלומר עמידה בדרישות הטכניות של המחוקק הישראלי אמורה להיות פחות מסוכנת מבחינה ביטוחית .

בשרשור קודם שהתנהל לפני חודש וחצי שאלתי ולא קיבלתי תשובה . מה מקובל מבחינה כיסויי ביטוח במסלול באנגליה למשל. תשובה לא קיבלתי.

באותו הקשר ואתם חוזרים על זה גם כאן , כי לפי המחוקק הישראלי אין עיניין של רשלנות תורמת בכל הקשור לאירוע ספורט מוטורי , במקרה של הצופה התמים שהחליט לפרוץ למסלול ונפגע, ולכן יש בעיה עם המבטחים. לא ראיתי את זה בחקיקה , אולי תוכלו להצביע לי על המקור לאמירה הזו.

אתם גם טוענים כי בחו"ל יש הגבלת מקסימום לתשלום נזק, ואילו כאן אין. אפשר לבסס את האמירה הזו גם בכתובים , כי היא עומדת בניגוד גמור לכל חוקי הנזיקין הרווחים בעולם המערבי, ובעיקר האנגליים , שמהם אנחנו יונקים בעיקר את החקיקה שלנו.

ולבסוף.

אני רוצה להקים מסלול כמו באנגליה סילברסטון שכזה. המסלול שם הרי מבוטח, מימים ימימה. אני מבקש את יעוץ בעל המסלול שם שיעמוד בדרישות הבינלאומיות + השלייקס שדורש המחוקק הישראלי.

יש סיבה בעולם שהמבטח האנגלי של אותו מסלול לא ירצה לבטח גם אותי בסכומי פרמיה סבירים

תודה והמשך יום נעים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ההתפלספות לעניין הביטוח היא לא במקום

- העברתי חומר לידי יוסי, זה לא רק עניין של גובה הכיסוי הנושא קשור ישירות לחוק הנהיגה הספורטיבית ואיך מדינת ישראל רואה את הספורט הזה. כול זמן שהמדינה תחשוב בגדר של תעבורה כך המצב יימשך.

- המדינה צריכה להכריז שכול מי שמגיע למסלול המרוצים לוקח על עצמו אחריות (נהג, נווט, קהל) כי ספורט מוטורי הוא דבר מסוכן, המצב כיום שאני כמתחרה צריך להוכיח שעשיתי את הכול בכדי למנוע את התאונה.

- לקבל על עצמה את טופס שיחרור מאחריות.

- המארגן צריך לפעול ברמה שתבטיח את הקהל (לא את המתחרים כי אלו נוסעים על הסף, אותם צריך לאבטח בעזרת סדרנים שימנעו כניסה של גורמים לא רצויים ככול האפשר) אזורי צפייה, מרחק ביטחון אבל גם אז כאשר הכול מאושר תמיד רכב שבא במהירות של 100 קמ"ש במשקל של 1000 ק"ג עדין עושה בתוך שלו כאשר הוא עף מהמסלול ומתהפך.

- לדעתי אלו הפעולות שיש לעשות בשלב זה

א. לאשר את כלי הרכב. מה מונע?

ב. רישוי לנהגים (שיטת הסבא כול מי שעד היום השתתף במרוצים לא מבחנים ולא כלום) מה מונע ?

ג. הקמת מסלול סגור זמני/קבוע קבלת אישור מהרשות. מה מונע?

ד.הוצאת ביטוח למשתתפים. לכאורה ברורה כרגע הבעייתיות, אז איך עושים?

ה.הקמת אירועים בשלב זה ללא קהל. (אין צורך בצד ג') שיטת תחכמוני , אבל יצירתית, אתה רואה מישהו מסכים לכך. כי פירושה הוא ביטול תקנות הביטוח החלות על בעל מסלול. הלא כן?

יש עוד דרכים לתקוף את הבעיה אבל בשלב הזה זאת הדרך לדעתי.

ב.שליט

ברוך אתה מוכן לפרט /להסביר את טענותיך המופיעות בקטע עד הפעולות שיש לעשות ועל השאלות בכחול גם להדיוט כמוני.

תודה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כלומר עמידה בדרישות הטכניות של המחוקק הישראלי אמורה להיות פחות מסוכנת מבחינה ביטוחית

טעות טעות טעות

ילד בכיתה ד' לא יכול להיות רמטכ"ל.

מחוקק ישראלי לא מבין כלום בנושא ספורט מוטורי והיה עליו להסתפק במה שקיים בעולם הנאור

הדרישות הטכניות אינן מקור הבעיה,מה שמסביב זה שורש הבעיה.כסת"ח בצירוף ילד בכיתה ד',ובירוקרטיה הם הבעיה.

נושא רשלנות תורמת קיים בהרבה מדינות בעולם ואם זה היה מופעל פה היית חוסך המון חיי אדם ולא הופך שתיין כרוני שנשאר נכה בגלל שנהג בגילופין ונכנס בקיר לעלוקה שחייה על חשבון משלם המיסים.

בפלורידה אם נתפסת נוהג בשיכרות ואחר גרם לתאונה( לא אתה אשם) לא מקבל במלואם את כספי הפיצוי מחברת הביטוח.

זה קיים בארץ למיטב הבנתי רק בנושא סמים.

לכן לו אזרח או צופה היה יודע שבמירוץ ראלי הוא עמד במקום מסוכן ונפגע ולא יקבל פיצוי ,עלויות הביטוח היו יורדות.

אינני יודע מה עלות הכיסוי באנגליה במסלול סגור,לעומת זאת העברתי לרשות הנהיגה הספורטיבית בזמנו מה התעריף שמשלמים בקפריסין,צרפת,ויוון ,גם אוסטרליה.

המחירים מגוחכים,העלויות נמוכות וכל זה מתבטא בכך שאחוז התאונות בספורט הזה מאד נמוך מנסיון.

מירוצי מכוניות

פורסם

א. לאשר את כלי הרכב. מה מונע? - אני לא יודע, זה בתחום הרשות ולדעתי צריך להפעיל לחץ

ב. רישוי לנהגים (שיטת הסבא כול מי שעד היום השתתף במרוצים לא מבחנים ולא כלום) מה מונע ? - אני לא יודע, זה בתחום הרשות ולדעתי צריך להפעיל לחץ

ג. הקמת מסלול סגור זמני/קבוע קבלת אישור מהרשות. מה מונע? - חייב להיות על אדמה פרטית אני בשלב הבדיקות.

ד.הוצאת ביטוח למשתתפים. לכאורה ברורה כרגע הבעייתיות, אז איך עושים? - אין ככול הידוע לי בעיה להוציא ביטוח כזה, בעלות יחסית נמוכה לכול אירוע משהו כמו 200 ש"ח לאירוע בביטוח קולקטיבי

ה.הקמת אירועים בשלב זה ללא קהל.(אין צורך בצד ג') שיטת תחכמוני , אבל יצירתית, אתה רואה מישהו מסכים לכך. כי פירושה הוא ביטול תקנות הביטוח החלות על בעל מסלול. הלא כן? - התקנות נוגעות לפעילות אם פעילות מסויימת לא מתקיימת מדוע אני צריך לשלם עליה צריך להתמודד עם הנושא שנוגע לתשובת הרשות שאלתי את יוסי בשיחה פרטית על הנושא הוא אמר שצריך לדבר עם היועצת המשפטית.

חומר שמצאתי במחשב שלי ביטוחים באנגליה, אני מחפש עוד!

Road Section Insurance Price List

UP TO UK NATIONAL A STATUS EVENTS

12 – Car: £15 per car

Classic Trials: £15 per car

Navigational Scatter Rallies

Under 70 Miles £15 per car

70 Miles or over As per road rally rates

Road Rallies

Half Nighter (under 75 miles) £25 per car

Full Night (over 75 miles) £35 per car

Daylight (under 150 miles) £30 per car

Stage Rallies:

Less than 75 miles £20 per car

75 - 150 Miles £30 per car

150 Miles or More £40 per car

International status events will be quoted on an individual basis

(We will take a fee of £1.50 per car from within the prices listed above)

Official/Support Vehicle Price List

COVER IS ONLY AVAILABLE WHEN PURCHASED IN COMBINATION WITH COMPETITOR COVER.

ALL EVENT STATUSES ACCEPTABLE

COVER WILL BE PROVIDED FOR THE DURATION OF THE EVENT PLUS ONE DAY EITHER SIDE OF THESE DATES

Price

Comprehensive (per vehicle) - twice the price of competitor cover

Third Party only (per vehicle) - the same price as competitor cover

(We will take a fee of £1.50 per car from within the prices listed above)

Insurance Provider

Road Section Insurance is provided by Chaucer Insurance.

Acceptance Limits – Competitor Cover

Automatic acceptance will be given to all competitors meeting the following criteria:

Age 19 years of age or over

Has held a full licence for a minimum of 6 months

Has less than 9 points of their licence

Has had 2 or less fault claims in the last 3 years

Anyone aged less than 19 years old will also be accepted at the same price should their co-driver be a more senior member of their family or over 25

Anyone falling outside these limits can be referred directly to Samantha Bartlett by calling 0115 985 0165 at least one working day prior to the event commencing – only in extreme conditions will we refuse insurance or a load premium.

Acceptance Limits – Official Vehicles

Cover is only available when purchased in combination with competitor cover.

Automatic acceptance will be given to all drivers meeting the following criteria:

All drivers over must be over 25

Has held Licence for Minimum of 6 months

Has less than 9 points on their licence

Has had 2 or less fault claims in the last 3 years

פורסם

ושוב שלום

בוא נחדד קצת יותר ונגיע לסקנדינביה ששם הספורט המוטרי הוא לא ממש משהו:shock: חבר מעודון, עמותה איך שאתם רוצים לקרוא לתינוק משלם דמי חברות כול שנה למעודון שלו, כששאלתי את מובילי המעודון כמה מהסכום הזה מופרש להתאחדות בשביל הבטוח הוא ענה לי 100 קרונות שזה בשקלים ( 60 שקלים עגולים וחדשים לשנה), אבל מה כמובן שישנה תיקרה לכיסוי המבוטח שהוא בסביבות ה 300.000 שקלים כולל צד ג, עכשיו נשאלת השאלה האם זה מספיק? כששאלתי את השאלה הזו בחברת הבטוח בארץ דני זוכר? הם ענו לנו שזה מספיק אבל מה שהם ממלצים שהספורטאים יקחו בטוח נוסף פרטי ( אולי פה תהיה גם בעיה בארץ אני לא יודע)עכשיו השאלה הנוספת שהם שאלו בחברת הבטוח כמה סיכון יש בספורט הזה, התשובה שלי היא שפה בנורבגיה מי שנת 1989 שבא התחלתי להתעסק בספורט הזה היה הרוג אחד צופה שהגיע שיכור ושנכנס למסלול של המכונית, נווט הרוג בזמן תחרות, וזה כול הספור,( לדעתי אנו יכולים למצוא ספורט אחר כלול כדורגל שמחיר הספורט גובה הרבה יותר?) עכשיו השאלה שכמובן עולה האם הספורט הזה באמת מסוכן כולכך כמו שמתארים אותו, או שמישהו מחפש לעשות קופות על חשבון הספורטאים? בהמשך שוחחתי עם מנכל חברת הבטוח שנמצאת פה ובקשתי את עזרתו, הוא ענה לי שהם לא מבטחים מדינות מחוץ לסקנדינביה אבל מה הוא מוכן לעזור ולספק כול חומר שנבקש, דני קיבל את ההודעה והעביר אותה הלאה ומה עשו איתה? נכון כולכם מבינים כלום, אז אם זו ההתיחסות ככה זה נראה ובגלל זה אנו חופרים פה בשרשור הזה זה הכי קל.

ישה רמז גדול אני אחד מאנשי הדממה והבין יבין

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

• תוכן חדש...