Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין להתחיל ללמוד, רק אין לי מושג מה אני רוצה ללמוד, במה אני רוצה לעסוק.

כיום אני טכנאי מחשבים במכללה גדולה, למדתי הנדסאי חשמל ואני לא ממש מתחבר לתחום החשמל, אלקטרוניקה והמחשבים.

האם אפשר בבקשה לקבל המלצה למקום טוב שאני יכול ללכת לפגישת יעוץ/אבחון לגביי תחום שמתאים לי?

בתודה,

איתמר.

פורסם

יש הפניות (נדמה לי..) של חברת סטארט אפ. תבדוק באוני' בן גוריון, בבית הסטודנט, בקומה ה-2.

החברה הזאת מפנה חבר'ה צעירים לייעוץ תעסוקתי.

בהצלחה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הכי טוב השיטה הטריפוליטאית: האבא תופס את הילד, מטיח אותו בקיר. אם נדבק לקיר-יהיה טייח. אם נפל לרצפה-רצף.

:twisted:

(ואם התחשמל מהשקע הפתוח-יהיה חשמלאי.)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

יש לי רעיון שאולי נשמע קצת תלוש, אבל עשוי לתת לך כיוון כללי.

חפש בפורומים של תפוז את פורום גרפולוגיה (ניתוח כתב יד). העלה את כתב היד שלך לפי ההוראות שכתובות שם ובקש את עצתם. אם תראה שדבריהם של המומחים נשמעים הגיוניים, שקול פגישה בתשלום עם גרפולוג לאבחון יותר רציני.

אני יכול לומר מנסיון שהאנשים האלה יודעים לאבחן די מהר את הצדדים החזקים והחלשים שלך, ולתת כיוון כללי לגבי מה כדאי לך לעשות בחיים ומה לא. לפחות זה היה המצב ב-2007, כשנועצתי בהם לאחרונה. אני לא טוען שזה תורה מסיני, אבל זה עובד, ואינני בטוח שניתן לומר את אותו הדבר לגבי מכוני ה"הכוונה" הסטנדרטיים. הנסיון שלי איתם היה די גרוע.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
אני יכול לומר מנסיון שהאנשים האלה יודעים לאבחן די מהר את הצדדים החזקים והחלשים שלך, ולתת כיוון כללי לגבי מה כדאי לך לעשות בחיים ומה לא.

או זה, או אישפוז בכפיה :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אף פעם לא הצלחתי להבין את האנשים שהולכים להכוון מקצועי. מה, אתה לא יודע מה מעניין אותך בחיים?

מה כבר יכולים להגיד לך בהכוון שכזה? "אתה אוהב לצייר? אתה טוב בזה? אחלה, אז אולי תלך ללמוד אומנות!"

(אני שואל ברצינות, לא בקטע של צחוק).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כנ"ל

אני אוהב מכאניקה, בישול ומחשבים :oops:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

צביקה פיק,

למיטב ידיעתי, בהכוונה תעסוקתית מבררים עם הבן אדם את החוזקות שלו, ומנסים להתאים בין הציפיות שלו, ליכולות שלו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
כנ"ל

אני אוהב מכאניקה, בישול ומחשבים :oops:

אתה חייב לאכול שלוש פעמים ביום, תבשל. אתה כבר רשום לפורום ובטח יש לך פייסבוק, אז סגרת את הפינה של המחשבים. אם אתה קורא היינסים להנאתך לך תהיה מכונאי.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...