Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע בחור..

עושה רושם שאתה מתכוון להוציא סכום לא מבוטל אז כדאי שתדע בדיוק לאן אתה נכנס.

אל תשלה את עצמך שתצליח לשלב בין סט 2WAY עם אלמנטים 6.5/7 שמנגנים טווח רחב מאוד, לבין סאב 18" שמנגן מאוד חזק ומאוד נמוך. זה לא יקרה.

מה שכן, אם תשכיל לבנות מערכת 3WAY איכותית עם וופר 7" שמותקן בדלת אטומה למהדרין (ראה ערך DJ KOBIG) תוכל לקבל SQ איכותי מהפרונט (כשהסאב מכובה לגמרי) וכשתרצה SPL תדליק איזה BL 15 בתיבה פתוחה.

שבת שלום.

...CASKA for life

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

bl 15 בתיבה פתוחה יותר מדוייק מl7 12 בתיבה אטומה, אז יש הבדל גדול בינהם. אם אתה נעול על 18 אז הייתי הולך על הדגמים שהצאתי לך( בין 1000ל1500rms ) מונו מתאים ומערכת חשמל משודרגת (אלטרנטור 130-150 אמפר, מצבר כמו קינטיק 2400 למשל, שלושת הגדולים ב0 גייג וחיווט מתאים למונו)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
איך הם מנצחים "כבר שנים" בתחרויות אם הרמקול הזה יצא בשנה שעברה?

היה רכב אחד בתחרות אמה שזכה כשהסט הזה מורכב ברכב, והוא לא זכר באיזו קטגוריה בכירה, אלא אחת שולית יחסית.

יצא לך לשמוע את האלמנט הזה מותקן ברמה רכבים שונים? יש רק אחד כזה מותקן בארץ וגם הוא לא הספיק להיפתח.

הנורדיקה זה סט מעולה ולא צריך ליצור הייפ סביב משהו, בטח שזה לא מבוסס.

שבת שלום.

קודם כל תבדוק טוב יותר לגבי הסט הנ"ל.

לפניו היה דגם שנקרא UR6i או UR63i ב 3 way בכל אופן רציתי לתת לו להבין שכששומעים בסטריאו לא צריך 10 מידים 20 טוויטרים וחמש סאבים מספיק קומפוננט מטורף, תסכים איתי שהם יספקו אותו ואפילו וגם את השכונה.

ליצור הייפ? לא מבוסס?

לא סט טוב? לפניו לא היה סט טוב? גם ה-UR6i עם מברנת Kevlar.

בכל אופן הבנת את הטענה.

פורסם

חבר'ה, עזבו את הבחור.

כולנו כאן מגיבים לו והוא לא מוצא את זה כמספק.

הוא לא יודע להסביר את עצמו, ובעצם בעצמו לא מבין את מה שהוא מעוניין לבצע.

בנוסף, הוא תוקף את כל התגובות השליליות לסט-אפ שהציע, שהרי הוא בעצמו העלה אותו לבקש חוות דעת.

אני מציע שפותח השרשור ימשיך עם הייעוץ אצל משפחתו מחו"ל, לה יש "סדנת מערכות איכותית", אין ספק שסדנה איכותית זו תמציא מושג חדש בעולם הסאונד לרכב - מערכת SPQL...:)

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

SQ ב18 אינטש... המממ

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_338_382&products_id=82&osCsid=e4346bfd3dc4b8d68373f4e5772734a6

אבל זה לא יהיה ממש SPL

סאב 18 אינטש מבית היוצר של סטיב מיד יהיה לדעתי השילוב הכי טוב, לפותח הת'רד - אני ממליץ לך להתייעץ עם אליקו לגבי הנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה מבין שעם 18 אינץ לא ישאר לך סנטים אחד פנוי בבגאג. וסביר להניח שתשמע רק סאב ולא מוזיקה אלה אם תתקין את הטוויטרים בקשת על האוזניים . בקיצור רד מזה לטובתך כי סאב 15 כמו האבוק יספק אותך מעל ומעבר וגם תוכל לשדך לו מונו שפחות ישתה לך את החשמל ברכב. לא מבין את הנהירה הזאת לspl מבלי ידע בסיסי בנושא, תחקור קצת תגיע למפגשים ותחכים קצת יותר וככה יהיה לך יותר קל לדעת מה אתה רוצה. בהצלחה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מאיפה לך שאני לא מבין דבר ראשון,

דבר שני אנשים רוצים לעשות משהו ואתם מקטינים להם תחשיבה ולהוריד אותם מהעיניין.

דבר שלישי אני איש של SPL ותו לא.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

דבר ראשון

רשמת בכותרת SQL אז...

דבר שני

אם אתה כל כך לא מסכים אם מה שאומרים לך ורק רואה את כל הדיעות שהן לא הדיעה שלך כנסיון להקטנה - למה אתה בכלל מתייעץ איתנו?

דבר שלישי

כן - אחלה רכיבים, אחלה מערכת, תהנה, תעשה חיים, אתה מלך.

דבר רביעי -

תזכור את הת'רד הזה במידה ורמת ה"SQ" במערכת ה"SQL" של האיש SPL נטו ותו לא שאתה... יאכזבו אותך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי,דף חדש.

מחפש מערכת SPL חזקה מאוד כולל כל הסכום הוא להכל עד 60K.

מעוניין להשאיר את הדאבל דין ואולי את הקידמיים.

מעוניין ב-סאב/ים עוצמתיים ונצילים

מגבר שיגביר את העסק בלי עומס ושלא יהיה זללן (בעוצמות האלה..אבל בכל זאת כמה שפחות)

קומפוננט שאני יהנה ממנו כשהסאב על מינוס.

דאבל דין או רדיו דיסק איכותי עם הרבה פיצ'רים ואפשרויות מישחק עם המערכת.

איטום שיבודד כמה שיותר את רעש הנסיעה (יש בכל הרכב כבר הוא עבר איטום מסיבי אבל אולי יש עוד כמה פתרונות להסיף).

יש לי מצבר קנטיקט (השם התבלבל לי תקנו אותי) אחד והבנתי שהוא לא יעזור צריך עוד אחד או שניים של פריקה עמוקה 2400.

שוב התקציב להכל הוא עד 60K הייתי שמח לשמוע על קומפוננטים מאוד איכותיים שיהיו שווים את ההשקעה כמובן,סאבים באמת רצחניים ואימתניים.ואלה לי הרעיון אולי כמה סאבים,להביא את הMTX ג'אקהאמר המידה 24' המרובע הוא נירע רע מאוד.

בנוגע למקום אין ממש בעיה מדובר בג'יפ אמיקאי נדיב מקום.או רביעיית 15 או זוג 18..:roll:

מגברים אמינים לאורך כמה שנים שיספקו אותי.

כעיקרון זה מה שאני מחפש:

אוקיי,דף חדש.

מחפש מערכת SPL חזקה מאוד כולל כל הסכום הוא להכל עד 60K.

מעוניין להשאיר את הדאבל דין ואולי את הקידמיים.

מעוניין ב-סאב/ים עוצמתיים ונצילים

מגבר שיגביר את העסק בלי עומס ושלא יהיה זללן (בעוצמות האלה..אבל בכל זאת כמה שפחות)

קומפוננט שאני יהנה ממנו כשהסאב על מינוס.

דאבל דין או רדיו דיסק איכותי עם הרבה פיצ'רים ואפשרויות מישחק עם המערכת.

איטום שיבודד כמה שיותר את רעש הנסיעה (יש בכל הרכב כבר הוא עבר איטום מסיבי אבל אולי יש עוד כמה פתרונות להסיף).

יש לי מצבר קנטיקט (השם התבלבל לי תקנו אותי) אחד והבנתי שהוא לא יעזור צריך עוד אחד או שניים של פריקה עמוקה 2400.

שוב התקציב להכל הוא עד 60K הייתי שמח לשמוע על קומפוננטים מאוד איכותיים שיהיו שווים את ההשקעה כמובן,סאבים באמת רצחניים ואימתניים.ואלה לי הרעיון אולי כמה סאבים,להביא את הMTX ג'אקהאמר המידה 24' המרובע הוא נירע רע מאוד.

בנוגע למקום אין ממש בעיה מדובר בג'יפ אמיקאי נדיב מקום.או רביעיית 15 או זוג 18..:roll:

מגברים אמינים לאורך כמה שנים שיספקו אותי.

כעיקרון זה מה שאני מחפש:

http://www.youtube.com/watch?v=wvBcF1ry8Dc&feature=related דרך יוטיוב

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=MockmLhQucI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תודה מראש כל הצעה תתקבל מראש בברכה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

60K ש"ח למערכת? :shock:

השרשור הזה מדרדר מרגע אל דודלי. יש לך הזדמנות נוספת להבהיר את רצונך ומטרותיך שנייה לפני שהוא ננעל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על מה ההיתפעלות איתמר? 60K זה חיסכון שלי שנועד לחלום הזה.

הבהרתי את מה שאני מעוניין הועה אחת מעלייך. שבוע טוב.

להכל הכל כולל הכל 60K זה לא כזה הרבה באמת לא מבין את ההיתפעלות.

פורסם

אני מציע לך לדחות את הרעיון שלך בכמה חודשים ולהגיע לכמה מפגשים כדי להקשיב לכמה שיותר מערכות

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

60K ש"ח זה לא מעט - זה כל הסכום שאני רוצה להוציא על רכישת רכב אחרי שאני מחזיר את רכב הליסינג - אבל כמו שאומרים הכל יחסי בחיים.

60K שאתה הולך להוציא, אל תשלה את עצמך, הם גם לא יחזרו

60K שאתה רוצה לבנות בהם מערכת SPL ואתה אפילו לא מזכיר את הנושאים של מערכת החשמל -

איזה אלטרנטור?

איזה חיווט?

אילו מצברים וכמה?

באיזו רמת בידוד אתה מעוניין?

ועוד לא יצאנו כאן מהתשתיות הדרושות למערכת שכזו.

באמת - 60K שאתה הולך להגשים בהם חלום, כמו שזה נשמע כרגע אתה הולך לפגוש את פרדי קרוגר פנים מול פנים.

Pioneer TS-X150

פורסם

תראה את הנושא של אלתרנטור חבר שלי פתר כרגע מולבש שם אם אני לא טועה 230A משהו כזה אני אברר בערב.

מצברים-יש לי פריקה עמוקה 2400 אח אני הולך לרכוש עוד זוג או עוד אחד מה שיהיה יותר דרוש.

בידוד-האוטו מבודד כמו טנק אני בקושי שומע שאני נוסע על כביש(כן ברמע כזאת).

חיווט-קרוב מישפחה שלי הביא איתו גליל 0G איכותי ועם זה גם כמה ארכות RCA ממש טובות של רוקפורד יש שם סטינגר ועוד כמה וכמה.

מדובר בחיווט לפי מה שקרב מישפחה שלי אמר אני מקווה שקלטתי את זה טוב הוא טוען שזה לא מצופה CCA אלה כל החוט מורכב CCA מלא:roll:.

התשתיות מוכנות מבחינת כל מה שהזכרתי ה-60K הם אך ורק לרכיבים נתו זה הקצ' כאן חבר'ה.

לא יודע מה איתכם 60 זה לא הרבה אם מסתכלים מזוית של השקעה וסכום מול תוצעה רצויה.

שמעתי כמה וכמה מערכות אכזריות בחו"ל בתחילת אוגוסט,שמעתי המון סטים,האוזן שלי הלכה שולל לMTX ג'אקהאמר 22.

שהיה שם ממש לא נתנו להיתקרב למרות שלא היה ממש צורך:twisted:. הסאונד שלו היה עותף חם ומאוד נמוך שאי אפשר להסביר כרגע.

לכן יש לי כיוון.

אני מעוניין בקו של SPL חזק מאוד מאוד. אבל-לשים גם סט קומםפוננט ממש איכותי שכשהסאב ייה על מינוס אני ישמע איכות ועוצמה ( שהסאב על מינוס ) אם אתם מבינים למה אני מתכוון.

שמעתי המון מערכות בחו"ל ובגלל זה דבק בי הג'וק של הפרוייקט.

ובכן אשמח להכוונות וקישורים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...