Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיוויק האצ'בק 99 בעלת אזעקת בוש שהגיעה מהחברה.

אתמול שמתי לב שלאחר תחילת הנסיעה, נורית הלד שליד ההגה (שלמיטב ידיעתי קשורה לאזעקה) החלה לדלוק בצורה רצופה לאורך כל הנסיעה. לפי מה שאני זוכר, בנסיעה הנורה תמיד הייתה כבויה. כשנועלים את הרכב מהשלט, הנורה מהבהבת כמה פעמים כל מס' שניות ולאחר מכן מתחילה להבהב פעם אחת בכל כמה שניות כמו במצב הרגיל שהיה קודם.

פרט לשינויים בתפקוד הנורה, לא שמתי לב לשום שינוי בתפקוד האזעקה.

יש למישהו מושג ממה התופעה הזו יכולה לנבוע? מוזר לי שהנורה דלוקה בכל הנסיעה ולפעמים זה אפילו קצת מציק (בעיקר בלילה).

תודה לעוזרים,

אבירן.

פורסם

הנורה מעידה שיש תקלה במערכת

תבדוק את המערכת על תפקודה (נעילה , חלונות , רמקול אזעקה)!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

לפני כחצי שעה ביצעתי בדיקה שוב. הכל מתפקד כמו שצריך!

הרכב ננעל מהשלט ומשמיע צפצוף אחד כמו שצריך

הרכב נפתח מהשלט ומשמיע שני צפצופים כמו שצריך

בפתיחת אחת הדלתות/בגאז' בעזרת מפתח, הרכב מזעיק מיידית.

החלונות עולים עם הנעילה.

אני לא מוצא משהו לא תקין...

דבר מעצבן נוסף עם האזעקה הזאת הוא שכשהחלונות פתוחים לגמרי (או כמעט לגמרי) ונועלים מהשלט, היא נותנת אחרי הצפצוף של הנעילה עוד 4 צפצופים נוספים (והרכב ננעל בכל מקרה).

פורסם

זאת אומרת שיש בעיה גש למתקין המורשה של האעזקה הונדה עדיין עובדים איתם בדוק עם החברה!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

בסה"כ היא מתפקדת כמו שצריך חוץ מעניין הנורה.

אם לא אוכל לאתר ולתקן את ה"תקלה" הזו לבד, אני לא אוציא על האזעקה הזו כסף.

אני מעדיף שהאזעקה תישאר ככה עד שתהיה לי האפשרות לעבור לביפר...

בכל אופן, תודה רבה לך! זו לא הפעם הראשונה שאני מנסה ועוזר לי!

פורסם

בעבר (הרבה הרבה לפני שהתחילו הבעיות) ניסיתי לבדוק את התפקוד של הלחצן הזה, אני לא חושב שהוא פעל בשנים האחרונות...

ניסיתי לבדוק את תקינותו פיזית וגם לעקוב אחרי החוט שלו, לא ממש מצאתי משהו שנראה חריג.

פורסם

סוללת גיבוי לא תקינה? באזעקה בת 11+ שנים אני בטוח שסוללת הגיבוי כבר מזמן לא בדיוק תקינה. כך שההתראה הזו הייתה צריכה להתחיל כבר מזמן, לא?

בשביל בדיקה, תנתק את החוט מהלחצן תא מנוע ותבודד אותו עם איזולירבנד, ובדוק מה קורה עם הבעיות.

מחר אנסה את זה ואנסה גם לנתק את המצבר לאיזה חצי דקה לראות אם ה"תקלה" תתאפס.

תודה!

אבירן.

פורסם

טוב, היום תיקנתי הלחצן תא מנוע והוא מתפקד כמו שצריך אך המנורה המשיכה לתפקד מוזר. ניתוק של המצבר וחיבור מחדש גרמו לנורה לחזור לפעול כמו בעבר. מקווה שהתקלה לא תחזור.

תודה לכל מי שניסה לעזור!

אבירן.

פורסם

אני בזמנו החלפתי שלטים ומתקין (זה היה בסוכנות טויוטה טבריה.) נתן לי דף של BOSH שהיה בו פירוט של כל התקלות

של אזעקה.

אני זוכר משם רק דבר אחד,זה ש 3 ציפצופים לאחר ציפצוף אחד רגיל בנעילה,זה סוללה לא תקיה.

אצלך אתה אומר שיש רק ציפצוף אחד,לכן יש סיכוי שהסוללה כן תקיה.

תיגש להחד מהמתקנים מורשים של הונדה,או טויוטה ותבקש כזה דף. אני זוכר שהיה שם גם הסבר לגבי מנורת ביקורת.

Omnia mea mecum porto

פורסם

היום העפתי מבט בניירת שקיבלתי עם הרכב (ספרים, קבלות וכו') ובינהם מצאתי חוברת על האזעקה!

סרקתי והעלאתי אותה כדי שאולי היא תוכל לשמש עוד אנשים:

http://www.f2h.co.il/5323448618874

אם למישהו יש אפשרות להעלות את זה לשרת שיחזיק יותר זמן, אשמח אם יעשה זאת כדי שההודעה הזו אולי תוכל לשמש בעתיד אנשים שימצאו אותה בחיפוש.

• תוכן חדש...