Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במכון הדרום ברחובות הכשילו אותי פעמיים על השמשה האחורית ,כשהצגתי לבוחן את המסמך הנ"ל הוא אמר לי "אני משרד התחבורה לא מעניין אותי"

פעם ג'ימיני היום פיקנטו

פורסם
במכון הדרום ברחובות הכשילו אותי פעמיים על השמשה האחורית ,כשהצגתי לבוחן את המסמך הנ"ל הוא אמר לי "אני משרד התחבורה לא מעניין אותי"

מה קורה שגיא, כבר סיפרתי לך על זה שאבא של אישתי עם המאקסימה עבר באותא המכון טסט עם השמשה האחורית המושחרת, כנראה הגורם העיקרי אם תעבור טסט או לא תלוי על איזה בוחן תיפול ומה המצב רוח שלו (8)-עובר בכיף, :twisted:-על גופתי המתה)

פורסם
איך אני יכול להשיג את המסמך הזה?

לחיצה על התמונה על הכפתור הימני של העכבר ו- print picture

ואם אין מדפסת אז אולי כדאי לצלם בטלפון/מצלמה עם איכות מקסימלית.

פורסם
מה זה חומר ציפוי על החלון ?

כזה שמוסיף כוחות סוס.

הרבה זמן לא צחקתי ככה :lol:

אגב גם אני רציתי לבצע ציפוי לחלונות, החום הזה הורג אותי.

Opel Adam S 2017

פורסם
היי, לפניי חודש עברתי טסט ללא שום בעיה עם חלונות אחוריים + משולשים אחוריים מושחרים ואפילו יש וילון בשמשה האחורית.

ויש לי את המסמך הנ"ל באוטו אך לא יצא לי להציג אותו לשוטר או לכל גוף אחר כבר מעל לשנה.

הכל חוקי. המסמך/פחד ממשטרה/פחד ממכון רישוי, מיותרים לחלוטין.

פורסם

מישהו יודע מה קורה עם מדבקות של פרסום העסק?

אני מתכוון לכאלה מחוררים שמבפנים רואים די ברור אך מבחוץ לא רואים יותר מידי.

תמיד אמרו לי שלפני הטסט מסירים את המדבקה. הבעיה שכמעט בלתי אפשרי להחזיר אותה למצב הקודם...

פורסם

לי יש השחרה בשמשה אחורית, ובשמשות האחוריות בדלתות,

לכל אלה שפוחדים אז בשמשות של החלונות הצדדיים מאחורה - זה מותר וחוקי לגמרי!

השחרה של שמשה אחורית לפי התקנה של המשטרה תקין, בטסט זה מצב רוח של הטסטר, הייתי בטסט במכון הדרום בפ"ת

והבוחן לא העביר למרות שהראתי לו את המסמך הנ"ל מהמשטרה, הגעתי עם זה עד לבוחן הראשי של המכון,

והתגובה שלו הייתה "מכיר את זה, גם לי יש עותק של זה, זה מהמשטרה, אני עובד לפי משרד הרישוי, שיהיה לך כזה ממשרד הרישוי אז זה יהיה בסדר".

וילון לעומת זאת חוקי לגמריי ואף אחד לא יגיד על זה כלום.

פורסם

כל מי שנתלה בחוקיות של השחרת השמשה האחורית (וכנ"ל תליית וילון וכדומה) - לא הייתי רוצה לנהוג מאחוריו או לפניו בתנועה. נהג טוב, שמנסה לצפות קדימה, אמור להסתכל אל תוך ודרך מכוניות שנמצאות מולו וזה לא מתאפשר כאשר מישהו מחליט להשחיר שמשה אחורית או לתלות וילון. כנ"ל כשאני עוצר ומנסה לוודא שהטור מאחורי עוצר, אם הנהג מאחורי נוסע עם חלון מושחר - אני לא רואה מה הולך מאחוריו. חוץ מזה, ברגע שיצרתם הפרעה כל כך משמעותית לשדה הראיה אחורנית דרך המראה הפנימית, תאלצו לפצות על כך ב"סגירה" של מראות הצד (כך שישלימו את החסר במראה הפנימית) וייווצרו לכם שטחים מתים, כך שגם להיות בנתיב לידכם אני לא כך כל רוצה להיות...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני ממש לא מבין מה הבעיה של העניין, הרי רוב הרכבים החדשים שמשווקים עכשיו מגיעים

עם חלונות מושחרים (מבחירה) אז מה זה משנה להם עם רכב משנת 99 גם יהיה כזה.

שלא נדבר על משאיות וואנים גדולים שלהם אין בכלל את האפשרות להסתכל במראה, אלא רק במראות

הצדדיות.

חן ג.- לדעתי אם אתה נוהג מאחורי מישהו עם שמשה מושחרת ואתה שומר מספיק מרחק לא תיהיה שום

בעיה "לצפות" למשהו מיוחד.

avigan74- יש לי את המדבקה הזאת בשמשה האחורית, היא מודבקת מבחוץ והחוק לא אומר שום

דבר על הדבקה מבחוץ. ולא יכול להיות שמורידים ומחזירים אחרי הטסט זה לא הגיוני, כל הרכבים של הוט

ובזק למיניהם משתמשים במדבקות האלה על כל הרכב שלהם, כולל השמשה האחורית.

פורסם

השחרת השמשה האחורית / ווילון לא פוגע בשדה הראייה והיכולת לראות דרך השמשה!

הווילון עם חורים קטנים ככה שגם אם הוא נראה אטום הוא ממש לא!

כנ"ל לגביי השחרת שמשה אחורית (לפחות אצלי יש 80%) ואני רואה מצויין דרך השמשה,

וגם בלילה עם איזה מישהו/י נחמד/ה מחליט לנסוע אחרייך עם אור גבוה זה פחות מפריע לך,

או בשעות אחר הצהריים כאשר השמש נמוכה היא גם חודרת פחות דרך השמשה המושחרת ופחות מסנוורת ומאפשר לך לראות יותר טוב את הנעשה אחרייך!

פורסם

בקיצור הייתי היום גם במכון טסט ברמלה, שם איזה בוחן "בן דוד" התחיל להתנפח כשהראתי לו את הטופס, התחיל לעשות לי פוזות, באותו רגע עשיתי אחורה פנה ונסעתי למכון בלוד, שם אמרו לי שהם לא משטרה, הם עובדים מול משרד התחבורה, למרות שהם היו שם מאוד נחמדים, הם לא אישרו לי. בקיצור הורדתי את הציפוי, יום שישי נעשה מחדש.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...