Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה שאתה זוכר את התגובה שלי למערכת שלך, אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי לך עוד אז באותו המפגש.

אולי כדאי שתחסוך קצת ואז תנסה 3way?

יום טוב.

פורסם

אני ניסית את שתיהם הרגשתי שה '12 עדיף .

ה'10 כמעט ולא הורגש אצלי, וזה לא שאני חובב ווליום גבוה או הפצצות למיניהן.

אם אין לך פער גדול במחיר ולא מפריע לך הנפח שהתיבה תתפוס בתא מטען אז אני ממליץ על ה12

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

חיובי התייחסתי לשאלה המקורית , סליחה שלא ציינתי ( אני מתכוון בין ההרצים : ES250 VS ES300)

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

לכל אחד מהם יתרונות משלו, מה גם שזה מאוד תלוי בתיבה ששמעת אותם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ממש לא צריך יותר מ 500RMS כדי להפעיל יפה את הIDMAX הJL שלך יעשה את העבודה בצורה יפה ומכובדת.

לדעתי אין לסאב מתחרים בתג מחיר שלא נמכר בפורום כיד שנייה.

תאכל קצת פחות שווארמות ותעשה קצת משמרות 125 אחוז ב013:-P ויש לך IDMAX.

אדי.

פורסם

ההרצים האלה בכיוונים נכונים יכולים להישמע נהדר, אני אישית לא אוהב הרץ ולא אוהב פוקל, אהבתי יותר את המורלים,

בקשר לשאלתך על הקאפה פרפקט, אני חושב שאתה מאוד תאהב אותו, הוא פאנצ'י, חי, משתלב מעולה אם אתה מכוון אותו בעדינות ועם הגברה טובה ובריאה אתה ממש תהנה ממנו, ועם נצילות של 96 dB שזו נצילות מפגרת לגמרי.

אני מדבר על ה-Infinity Kappa Perfect 12.1 אני לא יודע מאיזה שנה הוא, כי הוא לא שלי במקור, אבל אני מאמין שמשנת 2004 או 5,

וכל עוד אתה לא שוחט אותו הוא יחזיק מעמד גם בשביל הילדים שלך אם תרצה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

מה עם סאב של JL אבל W3?

הוא לא יקר במיוחד והוא דווקא סאב מאוד נחמד.

יצא לי לשמוע אותו בתיבה סגורה (אם אני זוכר נכון) והוא היה נשמע מעולה ומדויק ונותן מספיק עוצמה בשביל לשלב איכות ועוצמה מסוימת.

• תוכן חדש...