Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה ממוסך מורשה טויוטה, הייתי קצת בשוק לומר את האמת. למרות שהם טוענים שהם משתמשים בשמנים הכי טובים וחלפים מקוריים בלבד, ועושים רושם רציני - זה לא קצת מוגזם?

אפרט את עיקרי הדברים:

מסנן שמן - 68 ש"ח

שמן מנוע 10w30 ארבעה ליטר - 180 ש"ח

מסיר פיח חלל שריפה - 67 ש"ח

נוזל קירור לונג לייף - 6.5 ל' 170 ש"ח

פלאגים - 4 יח' 92 ש"ח

מסנן אויר - 127 ש"ח

שמן ממסרה 5 ל' - 328 ש"ח

עבודה 1.5 שעות - 288 ש"ח

המחירים לפני מע"מ.

סה"כ בערך 1500 ש"ח.

נשמע לי המון! מצד שני זה טיפול ראשון שלי ברכב הזה, האם אלו המחירים? מזכיר שוב, מוסך מורשה טויוטה (לא חשוב כרגע היכן).

יש אולי המלצה למוסך מורשה ברמות מחירים אחרות, אם אכן המחיר תלוש מהמציאות?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

במשפחה יש לנו טויוטה קורולה (דומה לרכב שלך במכניקה) . מטפלים במוסך מורשה טויוטה זמיר בירושלים (מרוצה מאוד דרך

אגב ) . בדקתי עלויות מטיפול אחרון לפני זמן קצר . עושה רושם שעלויות המוסך שציינת מעט גבוהות בהשוואה . דוגמאות בבקשה :

* מסנן שמן - זהה.

* שמן מנוע 10W30 - אצלנו 40.9 ש"ח לליטר למול 45 אצלך.

* נוזל קירור טויטוה - 16.6 ש"ח לליטר למול 26 אצלך.

* פלאגים - 19.9 למול 23 אצלך.

* מסנן אוויר - 89.60 למול 127.

* שמן גיר - 44.8 לליטר מול 65.5 אצלך.

אני כן ממליץ ללכת למוסך טויוטה מורשה בגלל איכות העבודה ואיכות החלפים , אבל בקש הצעת מחיר ממוסך מקביל או דרוש

הנחה. ידוע שיש הבדלים בעלויות לצרכן בין המוסכים כי מדובר במוסכי זכיינות ולא רשת אחידה.

פורסם

ידועה העובדה שבמוסכים מורשים המחיר גבוה .

מה שאתה צריך לעשות זה לקבוע מה לעשות בטיפול .

אתה קובע אם להחליף מצתים - לפי קילומטרים .

אתה קובע אם להחליף פילטר אוויר , כנ'ל , לפי קילומטרים .

שים לב בחשבון הסופי שלא ידחפו לך - נוזל למי שטיפה . ועוד דברים שלא ביקשת .

בקיצור , עזוב אותך מהמושגים - טיפול 120000 . אתה בא למוסך עם רשימה ואומר לו מה לבדוק ומה להחליף .

רק כך תוזיל עלויות .

• תוכן חדש...