Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי קצת יותר משנה אני נאלץ למכור את הקליאו עקב קבלת רכב מהעבודה (לא האמנתי שאני יגיד את זה, ומזה שנאתי שאנשים רושמים את זה).

הקליאו בציר 2002, יד 4.

153 אלף קילומטר.

טסט לשנה, עברה לפני פחות מחודש.

אחרי טיפול אצל משה, שכלל החלפת תושבות מנוע וגיר, והתקנת בולמים אחוריים חדשים, והחלפת חיישן טמפרטורה.

על האוטו יש ספויילר קאפ, גאנטים סופר לייט שחורים של לנסו ורביעיית פרוקסס 4 של טויו בני פחות משנה, בקליות אחרויות, כיסוי מנוע בצבע הרכב, קויאולאוברים של H&R מקדימה, פסי קישוט וידיות בצבע הרכב ואולי עוד דברים ששכחתי.

האוטו עבר צבע מלא מהייסוד בעלות של 11 אלף שקל.

עם האוטו ימסרו שלל חלקים כולל ספויילר מקורי, בקליות מקוריות ועוד ועוד.

אני דורש 44,500, לא גמיש יותר מידי יודע מה יש לי ביד.

על האוטו נעשתה כתבה בעיתון אוטו.

מתודלק אך ורק 98, היסטוריית טיפולים מלאה.

שכחתי ונזכרתי, הטלפון הוא 0547963963

התמונה היא מהתקופה של הבעלים הקודם, הרכב עם גאנטים אחרים כרגע ועם פנס ערפל.

21156886.jpg

פורסם

הוחלף תפוח הגה ימין ומוט הגה שמאל ותושבת גיר תחתונה אצל משה.

המחיר כרגע לסופש 42500 כולל שלל חלקים, מי שמעוניין ללא מערכת והחלקים הנוספים אפשר להסתדר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...