Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בל נשכח שבסטיישן הצמיגים הינם בעלי חתך נמוך, האם ניתן להחליפם?

האם זה חוקי?

סטיישן = 205/60R16 , אאוטבק = 225/60R17 , לא חתך נמוך ולא הבדל משמעותי .

פורסם
סטיישן = 205/60R16 , אאוטבק = 225/60R17 , לא חתך נמוך ולא הבדל משמעותי .

האם זה מתבקש להחליף ל 17? האם זה אפשרי וחוקי או שזה מיותר?

תודה.

פורסם

ביררתי לגבי הגבהה של B4 רגילה ע"י הוספת ספייסרים לפני שנתיים, ובהתייעצות עם מספר בעלי מקצוע החלטתי לא ללכת על זה.

אומנם הרכב יהיה גבוה, אבל מהלך המתלה לא ישתפר בגלל שמדובר באותו מתלה.

בנוסף, הוספת הספייסר תגרום לבלאי מוגבר בקפיץ ובבולם עקב שימוש שונה ממה שאליו הוא תוכנן.

בואו נגיד שאם סובארו לקחו B4 סטיישן והגביהו אותה, הם השקיעו בזה קצת יותר מ2,800 שקל.

לגבי המידות צמיגים, אני מניח שהצמיגים גדולים יותר באאוטבק לא רק בשביל שבילים וכו, אלא גם בשביל להשתלט על הגובה.

להחליף מידה לB4 זה אפשרי, אבל זו פרוצדורה בירוקרטית מול היבואן ומול משרד התחבורה, כמוכן ג'אנטים וצמיגים הם סיפור דיי יקר.

בקיצור - אאוטבק.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

מתלים רכים אפשר להקשיח ע''י בולמים חזקים יותר.

האם ההגבהה הנ"ל בסטיישן הרגיל לא תשנה את איכות הנהיגה, הטיות רכב (זויות גילגול) וכדומה ?

גם ככה הרכב לא שיא השלמות בנהיגה, ממש לא כדאי להרע את המצב !

מדובר על מצב בו חייבים להגביע את הרכב כדי לרדת מאספלט באופן קבוע. אז מתפשרים על משהו אחר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אחרי חמישישבת בנהיגה באאוטבק החדשה ,מול נהיגה יומיומית ב b4 סטיישן 2009.

בשתי מילים. "עולם אחר".

אכן חללית מנהלים.

פורסם

גם ככה הרכב לא שיא השלמות בנהיגה, ממש לא כדאי להרע את המצב !

תוכל להאיר את עיננו מהו בסיס ההשוואה שלך כדי להגיע למסקנה כזאת והאם בכלל יצא לך לנהוג ברכב יותר מ10 דקות?

פורסם
תוכל להאיר את עיננו מהו בסיס ההשוואה שלך כדי להגיע למסקנה כזאת והאם בכלל יצא לך לנהוג ברכב יותר מ10 דקות?

בסיס ההשוואה הוא B4 סטיישן שברשותי שנים רבות, כך שאני מכיר כבר כל מה שהרכב יודע (ולא יודע) לעשות .

נסיעת מבחן בסטיישן של למעלה מחצי שעה, וכמו שאמרתי קודם - ידעתי איפה למצוא את נקודות התורפה שלה . . .

וכן, בשבילי גם 10 דקות היו מספיקות .

פורסם

אם היא ברשותך שנים רבות אז לא מדובר בדגם החדש שהוא נושא הדיון ולמעשה זה רכב אחר לגמרי בעל מאפיינים שונים.

פורסם
אם היא ברשותך שנים רבות אז לא מדובר בדגם החדש שהוא נושא הדיון ולמעשה זה רכב אחר לגמרי בעל מאפיינים שונים.

ההודעה שלך לא לענין !

אמרתי שהסטישן הישן , כמו שאני מכיר אותו, בעייתי לנהיגה.

אמרתי שאת אותן בעיות גיליתי חיש-קל גם בנסיעת המבחן שביצעתי ברכב החדש, על-אף (כמובן) מאפייניו השונים.

הכל בתגובה לשאלה על מה אני מתבסס כשאני אומר שהוא איננו שיא-השלמות בנהיגה וכו'...

מכאן, שההודעה שלך לחלוטין לא לענין, אנא הסבר למה התכוונת. (אנא קרא שוב את תגובתי הקודמת, עד סופה !!!)

פורסם
למרות שכתבי הרכב קצת משוחדים לטובת סובארו,קריאת סיקורים על הרכב תעזור לך להבין שהאאוטבק הוא תמורה יפה מאוד למחיר מבחינת שימושיות יום יומית.

מאיפה הבאת את המשוחדים? באאוטבק החדשה לא נהגתי, אבל בקודמת כן ומאוד נהניתי (זו הייתה ה-3.0 ליטר). באמת מכונית רבגונית, מוצלחת מאוד ובלי יותר מדי חסרונות. שילוב יפה מאוד של יכולת כביש מצוינת עם יכולת שטח סבירה. הרבה סובארו אחרות, אגב, אני ממש לא אוהב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי סובארו אווטבק 2007 יד ראשונה פרטית למכירה:

95000 ק"מ בצבע אפור

רמת גימור 3.0R

245 כ"ס

6 כריות אויר

חלון גג

ריפודי עור

המחירון שלו 168,000

מחיר שאני רוצה עליו 134,000 ש"ח

הרכב שמור מאוד

נקי מתאונות

ניתן לראות אותו בהרצליה

0506363212

פורסם
הבדל במחיר כ-35,000 ש"ח, לאאוטבק מנוע גדול יותר.

האם יכולות השטח (המועטות) של האאוטבק יפגע ביכולות הכביש היום-יומיות ?

האם בשימוש היום-יומי בעיר/בינעירוני יש הבדל בנוחות בין השתיים ?

האם עצם הגבהת המרכב באאוטבק תפגום בנוחות הנסיעה בו ?

ותודה לכל העונים.

פותח השרשור מדבר על אאוטבק ב35,000 ולכן לא מדובר על המודלים החדשים אלא בסביבות 98.

מכיוון שמדובר במודלים ישנים לדעתי השוואה כללית בין אאוטבק לB4 היא לא רלוונטית ויש להשוות ספציפית בין שני רכבים כולל יד ק"מ והיסטוריית טיפולים.

לדוגמא: אם הייתי צריך להחליט בין אאוטבק 98 עם 270,000 ק"מ עם היסטוריית טיפולים לא ממש ברורה לעומת B4 סטיישן 2002 עם 150,000 ק"מ עם היסטוריית טיפולים במורשה הייתי הולך דווקא על הB4. נתונים אחרים של הרכבים יכולים בקלות להטות את הכף לכיוון האאוטבק.

פורסם

מדובר על הפרשי מחיר (35000) בין אאוטבק וסטיישן רגילה

פורסם

בהמשך לדיון על כדאיות והפרש במחיר , נוספה בעיה חדשה :

הביטוח דורש שבאאוטבק יהיו אמצעי מיגון "כבדים" יותר מאשר בסטיישן .

לדוגמא , בסטיישן מסתפקים באיתוראן לא-פעיל , ואילו באאוטבק דורשים גם תוספות כגון עלוקות , כספת , וכיוצא-בזה . . .

וזאת מעבר למחיר הביטוח שהוא גבוה להפליא באאוטבק , הפרש של כ-40% יותר מהסטיישן ! ! !

כך שאולי נרד בכלל מסובארו ונעבור לרכבים אחרים שם הדרישות נמוכות יותר .

• תוכן חדש...