Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה FR 2007-2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש סיאט איביזה FR שנת 2007-2008 4 דלתות ..

אך האוטו הזה ? מבחינה אמינות ,מכאנית (מנוע) והכי חשוב צריכת דלק .. כמה היא נוסעת לליטר ?

ותודה לכולם ..

פורסם

אחלה רכב ,הייתי ממליץ לך על הגרסה 3 דלתות של קופרה 180HP. במידה אתה נצרך לגרסה בת ה5 דלתות של האיביזה FR', לגבי האיביזה ,היא באה סטנדרת 150 HP ,עושה 1/12 עם מזגן בעיר ומחוץ לעיר 1/14 ,לערך ( כל עוד אתה לא לוחץ ) הרכב מפנק מאוד, יכסית קטן לא הכי נוח ליותר מ4 אנשים ברכב וילד קטן ,מבחינת מנוע הוא הוכח כמנוע מעולה וחזק ומרכב השיפורים שבו ענק .

פורסם

רכב מעולה מכל הבחינות,נוסע מאד נחמד ויש תמיד זמינות של כוח בלחיצה על הדוושה,צריכת דלק לא מוגזמת כמו הספורטיביות בדרגה הגבוהה יותר,מתנהג מאד נחמד בסיבובים,נוח ומפנק ביחס למה שאתה משלם.

שוב יש פה התפשרות על כל מיני פרמטרים,אבל בשורה התחתונה הרכב כיף לנהיגה,לא קורע את הכיס,כיף לנהיגה,ובמחיר עממי!

(הדעה שלי היא לגבי הCUPRA 180T )

הבנתי שהFR היא אפילו רכה יותר מהקופרה,מבחינת הביצועים יש פה הבדל של 30 כ"ס אבל אין בעיה לפתור את זה בעזרת צ'יפ וקולר חזית.

פורסם
אחלה רכב ,הייתי ממליץ לך על הגרסה 3 דלתות של קופרה 180HP. במידה אתה נצרך לגרסה בת ה5 דלתות של האיביזה FR', לגבי האיביזה ,היא באה סטנדרת 150 HP ,עושה 1/12 עם מזגן בעיר ומחוץ לעיר 1/14 ,לערך ( כל עוד אתה לא לוחץ ) הרכב מפנק מאוד, יכסית קטן לא הכי נוח ליותר מ4 אנשים ברכב וילד קטן ,מבחינת מנוע הוא הוכח כמנוע מעולה וחזק ומרכב השיפורים שבו ענק .

הרכב בחיים לא עושה 1 ל12 בעיר!!! מי המציא לך את השטויות האלו???

כבעל FR לשעבר, הרכב עושה בעיר 1-8, מחוץ לעיר 1-12 וזה בנסיעה מאוד סטנדרטית.

מבחוץ נראה יחסית טוב, גלגל 17, סאן רוף, פנסי ערפל, מבפנים דל מאוד, פרט לכסאות וללוגו של הFR בכל פינה אין יותר מידיי,

מתלים יותר רכים ביחס לקופרה המתוגברת יותר במנוע.

למה הרכב הולך לשמש בסופו של יום? זהו רכב עם התנהגות ספורטיבית אבל במרכב 5 דלתות אמור לשמש גם משפחה

Confidence In Motion

פורסם

נתחיל מזה שהעלית נתונים תיאורטים - בינם לבין הנתונים בפועל - אין כמעט קשר - כי הם בתנאים אידאלים , ללא מזגן ובמהירות קבועה.

נמשיך בזה שמה שהעלית זו הFR החדשה - יש בה מנוע 1.4 הרבה יותר חסכוני מה1.8.

בין הרכבים (2007/8 ל2009/10) אין כמעט קשר

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נתוני צריכת הדלק שנרשמו כאן לא מציאותים בכלל.

בתוך העיר 1/8-1/9.

מחוץ לעיר 1/10-1/12.

בנסיעות סטנדרתיות.

ההבדל בין קופרה לFR בצריכת דלק בנסיעה רגילה,כמעט אפסי.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אוקי ,סליחה טעות שלי חברים ,העליתי נתונים של FR החדשה לגבי הישנה אין לי נתונים מסודרים. אבל עדין יודע לפי רכבים שהיו לי באותו סדר מנוע 1.8T ,הגולף גיטיאיי והלאון טורבו ,שהרכב לא זללן כל כך גדול .

ועדיין אני ממליץ על הרכב כרכב ספורטיבי מהנה ומפנק.

פורסם

הקופרה אכן לא זללנית דלק יחסית לרכב ספורטיבי כגון אימפרזה טורבו.

סתם לשם השוואה הגולף 2.0 אוטומט הקודמת שלי,צרכה בתוך העיר אותה כמות דלק 1/8,ההבדל בביצועים הוא כמובן שמיים וארץ.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

חברים לא לריב... :wink:

טוב בתור בעלים של FR צריכת הדלק היא כזאת:

בעיר ללא מזגן - 1-10/11

עם מזגן - 1-9/10 אם משתוללים יהיה גם 1-8

מחוץ לעיר ללא מזגן - 1-13/14

עם מזגן מחוץ לעיר - 1-12/13 וגם פה אם משתוללים קצת אמנם נדיר אבל אפשר לראות 1/11

אני יכול לציין שגם אחרי שהרכב שלי לאחרונה עבר מקצה

שיפורים דיי רציני וצריכת הדלק בנסיעה רגועה לא נפגעה.

• תוכן חדש...