Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , אני לצערי התגלגלתי מקרבי לנהג בוס בקריה שעושה יומיות , לאחר כל המאמצים שלו למשוך אותי אליו לקריה הוא קיבל ישר נהג בוס בשלילה של 5 חודשיים :lol:

מאז הוא רק ממרר לי את החיים ומשגע אותי לגבי הרישיון , אין לי כוח לאובססיביות שלו הוא סתם מתנכל אלי.

עוד 21 יום נגמר לי השלילה ואני חוזר לנהוג , אמרתי לו שאני צריך לעשות תאוריה מחדש כדי לקבל את הרישיון ,חשבתי להכשל כל פעם בכוונה אבל נראה לי זה יחרפן אותו והוא עוד יותר יתעלל בי.

עוד פיתרון - אני והוא גרים באותו אזור בערך בירושלים.

חשבתי ללכת לגור אצל דודה שלי בצפון או באשקלון למשך כמה חודשים ולהגיד לו "הרב עברתי דירה אני כבר לא גר בירושלים" ואז הוא יעיף אותי לא ? כי להגיד לי לישון בבסיס הוא לא יכול כי בקריה אין ממש איפה לישון וגם בבית החייל הוא לא יכול לשים אותי כי הם מקבלים חיילים שגרים במרחק 60 ק"מ בקו אוירי מהבית לבסיס .

יש לציין שהוא דיי אובססיבי לגבי כדי שאני אהיה הנהג שלו , הוא חיכה 5 חודשים עד שתגמר השלילה שלי כדי שאני אחזור לנהוג :?

פורסם
ניסתי , הוא לא מוכן לשמוע בשום פנים ואופן על זה.

איך הגעת לתפקיד מלכתחילה? אתה בחרת להיות נהג?

אם לא, אז מה הבעיה? פשוט אל תחדש את הרשיון ותגיד שכרגע אתה לא צריך רשיון ויעיפו אותך מהתפקיד, אף אחד לא יכול לחייב אותך להוציא רשיון...

פורסם

משכו אותי לקריה בכוח כדי להיות הנהג של הפסיכי הזה :?

ואומנם הצבא זה לא תוכנית כבקשתי אבל אני לא הולך לבלות שנה וחצי עם הרב הזה עם כל הכבוד.

פורסם

אתה לא מבין איך הצבא עובד.

אם הוא באמת יתכפר עליך אתה תמצא את עצמך נוהג סיבובים סביב הגדר של איזה יחשרטמ"ק 6583 כל השירות שלך ורואה את הבית פעם בשלושה שבועות.

קח מה שקיבלת וסיים את השירות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתה מוזמן להגיד לו שמצאתה לעצמך מחליף נהדר,אני מוכן אפילו לשלם לך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני גם הייתי נהג של הרב בחיל המודיעין. (מרצון)

לאחר שנה שהתחיל להימאס לי פשוט ביקשתי ממנו לעזוב כי הנסיעות גומרות אותי.

הוא הבין אותי, ביקש נהג חדש ולאחר 3 חודשים הגיע המחליף.

אחר כך שלחו אותי לקצינת מיון של חיל המודיעין והיא אמרה לי שאני חייב להישאר בקריה... (כך שלא יצא לי מזה כלום)

אז איימתי שאני לוקח את הרכב של הבוס שלי ונכנס איתו בקיר. (קצת דמעות לדרמה יעזרו)

לאחר 3 שבועות שלחו אותי להיות חייל פשוט בבסיס ליד הבית עד 2 כל יום :)

בהצלחה.

ROVER=~~

פורסם
אני גם הייתי נהג של הרב בחיל המודיעין. (מרצון)

לאחר שנה שהתחיל להימאס לי פשוט ביקשתי ממנו לעזוב כי הנסיעות גומרות אותי.

הוא הבין אותי, ביקש נהג חדש ולאחר 3 חודשים הגיע המחליף.

אחר כך שלחו אותי לקצינת מיון של חיל המודיעין והיא אמרה לי שאני חייב להישאר בקריה... (כך שלא יצא לי מזה כלום)

אז איימתי שאני לוקח את הרכב של הבוס שלי ונכנס איתו בקיר. (קצת דמעות לדרמה יעזרו)

לאחר 3 שבועות שלחו אותי להיות חייל פשוט בבסיס ליד הבית עד 2 כל יום :)

בהצלחה.

זה בעייתי כי הוא משך אותי במיוחד בשביל לנהוג אצלו , הוא לא יכול לבקש עוד נהג במקומי.

Smiro - כן יש סיבה , היו צריכים באותה תקופה נהג מגולני שגר בירושלים ולקחו אותי .

ואני רוצה להיות מדריך חדר כושר בקריה , יש לי כבר תעודה מהצבא ככה שזה לא סיפור.

• תוכן חדש...