Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי שברולט קורבט 1962

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest שברולט קורבט
פורסם

שלום רב לחברי הפורום (חדש בפורום)

בימים אלו אני במשא ומתן על מנת להשלים רכישה של שברולט קורבט 1962 .

הרכב נמצא במדינת אוקלהומה עלות המשלוח היא סביב ה 2000 -3000 דולר .

מחיר הרכב שנדרש הוא סביב ה 23,000 דולר ,כאמור אני במשא ומתן ,העסקה על סף סגירה .

לפי המחירון המקובל בארה"ב המחיר נע סביב ה 20,000 דולר לפי דברי המוכר ,אנני מבין בזה כל כך .

רציתי לשאול את המומחים בנושא ,מהי עלות המס שאשלם בארץ בש"ח ,לא באחוזים .

תמונות הרכב

http://www.ecarlist.com/showroom/2187/photos/521716#14.jpg

תודה לעונים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכונית משגעת ומטריפה, למרות שאישית הייתי מעדיף גיר ידני במקום הפאוורגלייד.

הנה קישור למחירון של NADA, שגם המכס נעזר בו לעתים. פתחתי לך את העמוד של קורבט 62', מלא את הפרטים של האוטו הספציפי וקבל מחיר.

http://www.nadaguides.com/default.aspx?LI=1-22-1-5012-0-0-0&l=1&w=22&p=1&f=5013&m=1035&y=1962&c=7&z=90210&da=-1&vi=65725&d=37

בהצלחה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תזכור שאליך לשלם הרבה כסף כאן בארץ,מיסים, הרבה יותר ממחיר הרכב בארה"ב. איייי המכס...

אני שמח שיש אנשים כמוך. אמן ונזכה לראות רכב מדהים עם עבר כזה "קורע" את כבשי מע"צ.:vamp:

בהצלחה!

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
שלום רב לחברי הפורום (חדש בפורום)

בימים אלו אני במשא ומתן על מנת להשלים רכישה של שברולט קורבט 1962 .

הרכב נמצא במדינת אוקלהומה עלות המשלוח היא סביב ה 2000 -3000 דולר .

מחיר הרכב שנדרש הוא סביב ה 23,000 דולר ,כאמור אני במשא ומתן ,העסקה על סף סגירה .

לפי המחירון המקובל בארה"ב המחיר נע סביב ה 20,000 דולר לפי דברי המוכר ,אנני מבין בזה כל כך .

רציתי לשאול את המומחים בנושא ,מהי עלות המס שאשלם בארץ בש"ח ,לא באחוזים .

תודה לעונים

מומחה לא, אבל בעל נסיון.

בעקרון אם המכס יקבל את החשבונית שלך (מה שסביר להניח שלא יקרה) אזי תשלם 103% מיסים (רכב שיוצר בארה"ב ומיובא משם) על מחיר הרכב + מחיר ההובלה

כך שאם הרכב עולה 23K והמשלוח 2.5K אזי עלות המיסים כ 23600 $ בנוסף יש מס נמל של 1% עלויות שחרור , עמילות (אם תשתמש ) אחסנה וכדומה.

בהצלחה , רכב מדהים

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

Guest שברולט קורבט
פורסם

זאת אומרת שאצטרך לשלם מס בסביבות ה 100,000 ש"ח ?

פורסם

אם זה מעניין ראובן מוכר קורבט 1974 ( עיין כאן בפורום במכירת רכב ) במחיר נמוך יותר מהמס

שתשלם על 1962 מיובאת.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
זאת אומרת שאצטרך לשלם מס בסביבות ה 100,000 ש"ח ?[/quote

לדעתי זה יוצא קצת פחות, לדעתי תגיע לכ95K ש"ח וזה הסכום המינימאלי, לאחר מכן יש את הערכת המכס, ויכול להיות שיקבלו את החשבונית שלך, יכול להיות שתהיה תוספת קטנה , (כמו במקרה שלי 750 ש"ח) ויש מקרים שנדרשו עשרות אלפי שקלים, הגישו ערעור וכד'.

בהצלחה ,

ירון

פורסם
אם זה מעניין ראובן מוכר קורבט 1974 ( עיין כאן בפורום במכירת רכב ) במחיר נמוך יותר מהמס

שתשלם על 1962 מיובאת.

האם אתה מתכוון לקורבט הכחולה ?

קורבט 62 וקורבט 74 הם שתי מכוניות שונות לגמרי לכן אני לא הייתי מהמר על זה שהוא יאהב אותה באותה מידה, אבל זה כבר עניין של הטעם האישי שלו.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

Guest שברולט קורבט
פורסם

תודה רבה על התשובות .

לגבי הקורבט בשנים 1974 ומעלה , אכן רכב מאוד מעניין ,בעבר שקלתי לרכוש רכב מהסוג הנ"ל ,אך מכיוון שיש כמה עשרות כאלה על הכביש,החלטתי לחפש רכב יותר יחודי ומעניין .

פורסם

מחירון נוסף ( בהנחה שהמכס יעריך את הרכב ברמה 3 הסכום הוא כמעט כפול ממה שציינת .. )

1962 CHEVROLET CORVETTE 327-250hp (8cyl-4V) 4M

#5 #4 #3 #2 #1Roadster 11050 23775 37950 48675 63150

Add:327-300hp (8cyl-4V) 2%327-340hp (8cyl-4V) 10%327-360hp (8cyl-fi) 35%Power windows 3%Power top 5%Hardtop 7%HD brk&susp RPO#687 5%24 gallon fuel tank 5%Deduct:3spd manual transmission -7%Automatic transmission -10%

Guest שברולט קורבט
פורסם

לא כל כך הבנתי

אם אני רוכש רכב ב 20,000 דולר והמחירון נניח 35-40 אלף דולר .

למה חשיבות רבה יותר למחירון או למחיר שבוא נרכש הרכב בפועל ?

פורסם
לא כל כך הבנתי

אם אני רוכש רכב ב 20,000 דולר והמחירון נניח 35-40 אלף דולר .

למה חשיבות רבה יותר למחירון או למחיר שבוא נרכש הרכב בפועל ?

לפי החוק והתקנות - למחיר שבו נרכש הרכב

בפועל - מחיר המחירון

למה - לא מובן

פורסם

wow לך על זה! ואל תקשיב לאף אחד!

אין עוד אחד ברמה כזאת בא"י.

בהצלחה.

יובל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953